Şimdi Ara

[YENİLENDİ] SATILIK L90 ROGUE - CLERİCK NEPTUNE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    önceki ilanı değiştirerek aşağıda linkini verdiğim siteyi hazırladım. Böylece tüm ayrıntılar rahatça incelenebilir.

http://mfatihbarut.sitemynet.com/affetmeyen/

Allah'ın rahmeti ve selamı üzerinize olsun :D
    Fatih

• Sen 200 honor point ile ilk 10 a girmeyimi düşünüyorsun ?

Neptune serverında 5 kişide 2500+ honor point var. buff alabilecekmisin onu düşün sen.
  • o 2500 olanların seal of sunlarını ben neden görmediysem ve akademi açanların mezun sayıları neden 6 yı geçmiyorsa. Büyük serverlarda bile bu puan rahat buff alır ama rank belli olmadan söylenebilecek en güzel şeyi zaten söyledim.
    Problemi olan rank listesi olan serverlara girip puanları inceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbarut -- 14 Haziran 2008; 16:04:50 >
  • serverde min. 200 kişinin 150+ honoru garanti bulunur Saturnde zaten 30-40 işinin 2500+ honoru va 9D silahlar için saklıyolar
  • Hayırlkı Olsun Char Cok Güzelmis :) Hayalimdeki Char
  • Süper karakter Süper tanıtım...

Bazı arkadaşlar honoruna takılmış çekememezlik kokusu alıyorum
  • :D teşekkür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu içindede düşüncelerimi aktardım.
    Sözün bittiği nokta. Umarın istediğin fiyata satarsın. Hayırlı satışlar.
  • char cok güzel ve özel yazdıgı seylerde cok doqrudur bende crosbowum ve neredeyse 1 vs 1 yıkmadıgım adam yoq suana kadar korkusuca dalıp yıkamadıgım adam yoqtur fakat beni en cok zorluyan char wariordur itme yere yatırma filan filan işte ama glavie,spear,sword bow cok rahat kestıgım charlar ama blade br sansı tutunca tabi halimiz kötü olabiliyor..
  • valla adrısı başımıza ne diyelim.............
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihbarut

o 2500 olanların seal of sunlarını ben neden görmediysem ve akademi açanların mezun sayıları neden 6 yı geçmiyorsa. Büyük serverlarda bile bu puan rahat buff alır ama rank belli olmadan söylenebilecek en güzel şeyi zaten söyledim.

FALCON'un elinde gezdirdigi kurek sapi mi
    daha serverdan haberin yok.
    FALCON 8d seal of honor eline aldiginda 90 lvl'in gelecegi aciklanmamisti bile.

ayrica verdigin linkte yazdiklarini okudum da soyle bir ibare gordum :
    "Rogue normal bir tank yeteneğinin yanında güçlü vuruşları ile orta çıkan bir çardır."
    evet rogue'un vuruslari gucludur ancak tank degildir. her gordugunuz str chari tank zannetmeyi birakin artik.

verdigin linkteki yazanlari okudum da; neptune'de oynamayan bir oyuncu olsam, bu oyundaki charlardan anlamasam hatta ve hatta bu oyunla ilk kez karsilassam ancak o zaman "vay be chara bak" derim.

herkes kral, herkes muhtesem, herkes tank arkadas.. anlamadim gitti..

ayriyetten ilan kural disi.. [hep bunu yapmak istemistim ]

• quote:

Orjinalden alıntı: feversea

quote:

o 2500 olanların seal of sunlarını ben neden görmediysem ve akademi açanların mezun sayıları neden 6 yı geçmiyorsa. Büyük serverlarda bile bu puan rahat buff alır ama rank belli olmadan söylenebilecek en güzel şeyi zaten söyledim.

FALCON'un elinde gezdirdigi kurek sapi mi
    daha serverdan haberin yok.
    FALCON 8d seal of honor eline aldiginda 90 lvl'in gelecegi aciklanmamisti bile.

ayrica verdigin linkte yazdiklarini okudum da soyle bir ibare gordum :
    "Rogue normal bir tank yeteneğinin yanında güçlü vuruşları ile orta çıkan bir çardır."
    evet rogue'un vuruslari gucludur ancak tank degildir. her gordugunuz str chari tank zannetmeyi birakin artik.

verdigin linkteki yazanlari okudum da; neptune'de oynamayan bir oyuncu olsam, bu oyundaki charlardan anlamasam hatta ve hatta bu oyunla ilk kez karsilassam ancak o zaman "vay be chara bak" derim.

herkes kral, herkes muhtesem, herkes tank arkadas.. anlamadim gitti..

ayriyetten ilan kural disi.. [hep bunu yapmak istemistim ]

bir insanın düşüncelerine bu kadar net tercüman olunur
    +1 hatta Copy that " diyorum aynen devam ediyorum...

Rogue'den Tank olmaz , olsa olsa su tankı olur

Tank denilen çarlarda alan ve penetre skilleri olur . Neden ?! Çünkü Tank olan çarlar az skil daha fazla yaratık max Gold , min time felsefesiyle donatılır. ve bu özelliklerin hiç biri Rogue çarda yoktur !

herşey bi yana, yanlız başına 90 olmak avrupa çarları için zor zanaat açıkçası. bu yönden taktir ediyorum ve şunu ekliyorum --->

Bu çar 750 etmez, düşürürsen alıcı bulursun , hem sen hem de eşin memnun kalırsınız. Hayırlı satışlar

• sen 5 kişi de sun alacak honor point olduğunu söyledin. bu sunLARı demektir. Ben de sunLARı yok dedim. Falcon beni tanır. Ben de onu tanırım. senin gibi uzaktan hayranlıkla bakanlardan değilim

Server rank açıldığında bu tartışmanın da sonu gelecektir.

Ayrıca çarın maximuma çıkmış özelliklerini görmezden gelip kendinizce küçük bulduğunuz yerlerini ayıplamaya çalışmak ancak sizin gibi düşük levelların işidir.

Ben şeytanı tanklarken falcon ve total staf kesiyorlardı. Bilmediğiniz konularda konuşuyorsunuz. 27.000 hp tank için yeterli arkasında cleric desteği olması şartı ile. Ki benim yan buildim cleric

Art niyetli olup kıskançlıklarınızı ortaya vuruyor olmasaydınız daha fazla bilgi verirdim. Artık kötü mesajlarınızla ilanımı kirletmeyin. Gidip su tankı alıp su tabancalarınızla oynayın profesyonel işlere de dil uzatmayın

Son olarak neptune de oynadığını söylemişsin. bir şeyler bildiğini iddia ettiğine göre 80 falan varsın herhalde, nickini ver de DW de buluşalım. videosunu çekip siteme koyucam zavalların sonu başlığı altında. Serverda birkaç warior arkadaşın dışında bana kafa tutacak yoktur. Enson kafa tutan warior Hellstraitorun kafasında 30 k kritik patlayınca benimle konuşmayı kesti.

Sizin gibiler oyunun içinde gerginlik yaratmaktan bıkmamış olmalı ki forumlara da taşıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbarut -- 15 Haziran 2008; 7:38:06 >

• quote:

sen 5 kişi de sun alacak honor point olduğunu söyledin. bu sunLARı demektir. Ben de sunLARı yok dedim. Falcon beni tanır. Ben de onu tanırım. senin gibi uzaktan hayranlıkla bakanlardan değilim

Ayrıca çarın maximuma çıkmış özelliklerini görmezden gelip kendinizce küçük bulduğunuz yerlerini ayıplamaya çalışmak ancak sizin gibi düşük levelların işidir.

Ben şeytanı tanklarken falcon ve total staf kesiyorlardı. Bilmediğiniz konularda konuşuyorsunuz. 27.000 hp tank için yeterli arkasında cleric desteği olması şartı ile. Ki benim yan buildim cleric

Art niyetli olup kıskançlıklarınızı ortaya vuruyor olmasaydınız daha fazla bilgi verirdim. Artık kötü mesajlarınızla ilanımı kirletmeyin. Gidip su tankı alıp su tabancalarınızla oynayın profesyonel işlere de dil uzatmayın

Son olarak neptune de oynadığını söylemişsin. bir şeyler bildiğini iddia ettiğine göre 80 falan varsın herhalde, nickini ver de DW de buluşalım. videosunu çekip siteme koyucam zavalların sonu başlığı altında. Serverda birkaç warior arkadaşın dışında bana kafa tutacak yoktur. Enson kafa tutan warior Hellstraitorun kafasında 30 k kritik patlayınca benimle konuşmayı kesti.

Sizin gibiler oyunun içinde gerginlik yaratmaktan bıkmamış olmalı ki forumlara da taşıyorlar.

sizi anlayabiliyorum.Ancak dikkat ettimde charınıza toz kondurtmuyorsunuz.Eleştiriye acık olun lütfen charınız güzel ama bende diger arkadaslarla hemfikirim kuzenımın 89lv xbowu var yan build cleric.Sunu soylemek ıstıyorum rogue tank degildir bunu unutmayalım.Lutfen banada benı kıskandıınız ıcın boyle yorum yaptınız demeyin.

Chineselerda tankların kralı:blader
    europeanlarda tankların kralı 1nd sworddur.

• rogue mi tank? heh sadece gülerim full sun olursa anca tank olur o char tamam kabul bless açasan 45 saniye tank sın buna diyecek sözüm yok ama 45 saniye sonra yerdesin
  • Sitemde Rogue için kullandığım "Normal bir tank yeteneği" cümlesi sizde buldozeri mi çağrıştırdı. Wariorlardan başka tank tanımıyorum. Ancak kimse clerickin tank yeteneğini inkar edemez ve benim çarım rogue -CLERİC bilmem anlatabildim mi
    sitemde oldukça uzun anlattım bunu. Clerick kendi defansını sadece pasifleri ile %30 arttırır. ard arda 5+7 den 12k heal basabilir daha da fazla basar ancak diğerleri group heal olmadığı için kendisini mousela tıklayarak seçmesi gerekir pratik değildir. Her 5 saniyede bir 1900 basan bufı vardır. hersaniye (level82de) 1800 basan bufı vardır.
    Ben dün level 82 clerick bufımla yarkanı tek başıma kestim. Bütün elitlerinin de ortasındaydım. Sitemde 90 cleric de şeytanı aynı şekilde tanklar dedim ve hala da diyorum.
    Meyveli ağaç taşlanır deyip birşeyler öğrenmek için mi beni kızdırıyorsunuz anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbarut -- 15 Haziran 2008; 8:13:39 >
  • quote:

sen 5 kişi de sun alacak honor point olduğunu söyledin. bu sunLARı demektir. Ben de sunLARı yok dedim. Falcon beni tanır. Ben de onu tanırım. senin gibi uzaktan hayranlıkla bakanlardan değilim

Hacı Senin Set +3,+4 Ve çogu itemin str 3.4 Ve ayrıca çogunda daha hiç parry ratio Yok , Sen hangi maximum özelliklerden bahsediyosun allah aşkına .( itemlerin Phy mag Def lerden hiç bahsetmiyorum bile )
    Servera kral adayı demişin , Bu itemlerle O serverda Kral olunabiliyosa eger bizde oraya y geçelim bi an önce ,Demekki orda Kriterler biraz düşük
    Ayrıca gercektende fiyat biraz tuzlu Bi kaç gun önce Venüste 87 Lv bowman 300 YTL ye satıldı bu forumda 350m Gold vs . ile birlikte.
    Neyse Herşeye ragmen Hayırlı satışlar alan memmun olur umarım Ki bu fiyata alıcı çıkacagını sanmıyorum pek

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveT0Kill -- 15 Haziran 2008; 9:12:24 >

• yalan söylüyorsun adam gibi bak
    89 tasset piyasaya çıkmadığı için 76 olanı kullanıyorum. SAdece o +3
    str 3 4 demişsin terbiyesizliğin daniskası birtane str3 item var diğelerinin coğu str6 5
    artık bu kadar olmaz.
    parry ratio dediğin taştan store da yığınla var. İhtiyaç duyup uğraşmadım. Sizin gibilerle niye uğraşıyorum.
    Max diye kastettiğim xbow skillerim açıkça okunuyor.
    giysiler sayfasına da giysilerin +5 yapılması gerektiğini istenirse bluelarda oynanabileceğini yazdım.
    Çarın niye 750 ytl edeceğini de sitede gayet açık anlattım.
    Çarın fiyatını düşürmek için iftira düzeyinde çamur atanlar serverları kirletenlerdir.

3 ay içinde bu çari inşa ettim. Olduğu kadarı ile de satıyorum. rev6.com da daha bugün 3. sıradaydı. hala daha saçma sapan yorumlar yapıyorsun. Kimse o mesajı atan.
    Yeni açılmış bir serverı, 1 ay önce gelen bir update di göz önüne almadan 3 yıldır kastıkları çarları ile övünenler. PVP de Benim gibi 3 aylıklardan dayak yediği için hırsını dili ile almaya çalışanlardır.

Artık alıcıların dışında hiç kimseye yanıt vermiyorum. İsteyen arkadaşlar mfatihbarut@yahoo.com dan ulaşabilir. Çarla ilgili tüm özellikler sitemde var. İlgilenen arkadaşlar bakabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbarut -- 15 Haziran 2008; 9:32:22 >

• Ya senin sattıgın charın Sadece Skilleri Guzel durumda .
    Şu an Sp farm olayının ne kadar kolay oldugunu biliyorsundur umarım .( Ong Power FARM )
    400-500 k Sp li 23-34 Lv charlar 200 liradan Satılıyor piyasadaki Senin charının tek farkı Lv 90 olması .
    Yani Senin dedigin gibi SKİLLERİM MAXİMUM DURUMDA Falan diyecek kadar Abartılı bir durum yok ortada !.
    Sitendeki Fotolarda 9 itemde 10 STR Açıgın mevcutki Sen bununla KRAL Olmayı planlıyorsun , Dedigim gibi Ya Bu senin ilk Yüksek lv charın o yuzden bu kadar abartıyosun Yada o serverda kriterlar Baya düşük ! ..
    Str 3-4 demişim iftira demişsin , Sitendeki fotolarda bi itemde Str 3 , 3 itemde de Str 4 var . Ya ben yanlış görüyorum Yada sen görmek istemiyosun ..
    Parry ratio Stone Yıgınla var demişsin , itemlerin üstünde olmayan parry ratio Ne işime yarıcak peki ?
    Ayrıca Sanki Herşeyi Fulllenmiş Bi char satıyor gibi ortalıkta Kibirleniyorsun , alan kişi daha çoook ugraşacak bu charı adam etmek için . Ki zaten bu fiyata satılacagınıda Sanmıyorum . Alan olursada ztn Akıl saglıgından şüphe ederim

Edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveT0Kill -- 15 Haziran 2008; 9:48:05 >

• olum coolman adamın sattıığı çar gözüne mi batıyor (ışıltısıyla). Adam sitesinde macera yeni başlıyor cleriki maxlayın dememiş mi, seti+5 leyin dememiş mi.
    Bu çarı sadece ticari amaçla internet kafe sahibiyseniz alın baba parasıyla almayın yazmamış mı.
    Bu çar taxi ile ayda 2 milyara para demez bu miktarı da 300 ytlden satsanız iki-3 ayda çar parası çıkar yazmamış mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.