Şimdi Ara

YENİLENDİ--- [[[ MOD'um SON ]]] ==The Jolly Joker==

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar en sonunda baştan aşşa elden geçirdim pc yi ve kahretsinki hazırda boyam olmadığı için ve gecenin 3 ünde boyada bulamıcam için içini boyayamıdım :( baştan aşşa söktüm ve yeniden toparlayıp temizleyip kurdum bikaç değişiklik yaptım beğeninize sunuyorum. iyi modlar

Thermal Take Shark Tower Case

YENİLENDİ--- [[[ MOD'um SON ]]]  ==The Jolly Joker==

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Jolly Joker -- 21 Temmuz 2007; 14:13:58 >

• örümcek mükemmel duruo
  • quote:

örümcek mükemmel duruo

teşekkürler
  • kasa 10 numara olmuşş...
    bide kasanın içindeki şeffaf fanın görevi nedir...???
  • quote:

bide kasanın içindeki şeffaf fanın görevi nedir...???

onu koyacak yer bulamadığımdan oraya koydum fakat onu plexi ye vidalayacağım bugün delikleri açtım plaexi de fakat takamadım akşam takıcam onuda yerini aşşağıdaki resimde gösterdim ledli thermal take fanı yabana atılıcak gibi olmadığından kaldırmak yerine öle biyere koymuştum ama şimdi yeri hazır ;)

• 1. kabloları topla biraz
    2. kasanın içine örümcek girmiş onu çıkar ()
    3. psu nun arkasında beyaz renkli bir fan var, o ne işe yarıyor?
    4. eline sağlık, güzel duruyor kasa.
  • quote:

1. kabloları topla biraz
    2. kasanın içine örümcek girmiş onu çıkar ( )
    3. psu nun arkasında beyaz renkli bir fan var, o ne işe yarıyor?
    4. eline sağlık, güzel duruyor kasa.

quote:

onu koyacak yer bulamadığımdan oraya koydum fakat onu plexi ye vidalayacağım bugün delikleri açtım plaexi de fakat takamadım akşam takıcam onuda yerini aşşağıdaki resimde gösterdim ledli thermal take Fanı yabana atılıcak gibi olmadığından kaldırmak yerine öle biyere koymuştum ama şimdi yeri hazır ;)

kablolar en fazla bukadar toparlanıor birazda kabloları görmeyi seviyorum fanı ise yazdım kardeş teşekkür ederim kolay gele

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle süper olmuş tebrikler Klavyedeki desenlerde hoş durmuş mavi kablo toplamayı Firebal'danmı aldın? Bide kasanın içinde örmücek besleme işlemçiyi filan yer
  • quote:

Öncelikle süper olmuş tebrikler Klavyedeki desenlerde hoş durmuş mavi kablo toplamayı Firebal'danmı aldın? Bide kasanın içinde örmücek besleme işlemçiyi filan yer

kardeş psu kabloları psu nun kendisinden öle atrix bnm psu teşekkürler yorum için
  • güzel olmuş..
  • arkadaşlar SON HALİ-

• güzel olmuş. ben sadece yorum için deil bir öneri için yazıyorum, bence o plexi de fanı taktığın yere açtığın delikler ses yapar. hele içeri çekiyorsa havayı. bence o küçük delikleri ya arttır ya da orayı komple açmayı dene. bunun için küçük bir rezistans devresi yapman lazım ama ben o rezistans devresini ve hesaplamalarını unuttum. sadece bir tavsiye. ve bir de soru; jolly joker ismi ile alakan nereden?
  • quote:

güzel olmuş. ben sadece yorum için deil bir öneri için yazıyorum, bence o plexi de fanı taktığın yere açtığın delikler ses yapar. hele içeri çekiyorsa havayı. bence o küçük delikleri ya arttır ya da orayı komple açmayı dene. bunun için küçük bir rezistans devresi yapman lazım ama ben o rezistans devresini ve hesaplamalarını unuttum. sadece bir tavsiye. ve bir de soru; jolly joker ismi ile alakan nereden?

ÖNCELİKLE TEŞEKKÜR EDERİM FİKRİN VE YORUMUN İÇİN SORUNA GELİNCE SANKİ SOY ADI GİBİ Bİ SORU OLDU SANKİ ORDA TATAR YAZIODA ALAKAN NE GİBİ O SADECE Bİ NİCK BNM MSNDE COD2 DE VEYA HERŞEYDE KULLANDIĞIM Bİ NİCK ... NEDEN ?

• levent oncelıkle kasan cok gusel olmus sana bı sorum olacak benım ekran kartım var asus ati x1600 pro senın ekran kartının markası da mı aynı onu sorcaktım saol...bu revoltec ten bende almak ıstıyorum da..uyum saglar mı dıe tereddudum vardı
  • Güzel olmuş güle güle kullanman dileğiyle...
  • teşekkür ederim beyler..

quote:

levent oncelıkle kasan cok gusel olmus sana bı sorum olacak benım ekran kartım var asus ati x1600 pro senın ekran kartının markası da mı aynı onu sorcaktım saol...bu revoltec ten bende almak ıstıyorum da..uyum saglar mı dıe tereddudum vardı

revoltec in kutusunun arkasında yazıyo uyumlu olan modeller sitesinden yada google dan aratarak da bulabilirsin arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: leventcepken

quote:

güzel olmuş. ben sadece yorum için deil bir öneri için yazıyorum, bence o plexi de fanı taktığın yere açtığın delikler ses yapar. hele içeri çekiyorsa havayı. bence o küçük delikleri ya arttır ya da orayı komple açmayı dene. bunun için küçük bir rezistans devresi yapman lazım ama ben o rezistans devresini ve hesaplamalarını unuttum. sadece bir tavsiye. ve bir de soru; jolly joker ismi ile alakan nereden?

ÖNCELİKLE TEŞEKKÜR EDERİM FİKRİN VE YORUMUN İÇİN SORUNA GELİNCE SANKİ SOY ADI GİBİ Bİ SORU OLDU SANKİ ORDA TATAR YAZIODA ALAKAN NE GİBİ O SADECE Bİ NİCK BNM MSNDE COD2 DE VEYA HERŞEYDE KULLANDIĞIM Bİ NİCK ... NEDEN ?

sadece merak. ben antalya da yaşıyorum ve jolly joker diye bir mekan var. rock tarzı canlı müzik falan. bi bağlantı var mı acaba diye merak ettim hepsi o.

• @leventcepken anakartlarımız akraba heralde cipset soğutma bloğu aynı benimki : ASUS P4P800-X
  • quote:

@leventcepken anakartlarımız akraba heralde cipset soğutma bloğu aynı benimki : ASUS P4P800-X

olabilir P5GD2-X benim board da
  • KARDES SEN NAPMISSIN YAW VALLA CANIM CEKTIKACA PATLADI SANA BU ISLEM BIDE NEREDEN YAPTIRABILIRIZ BU TARZ ISLEMLERI?SON OLARAK KLAVYEYE BITTIM
    GULE GULE KULLANMAN DILEGIYLE ELLERINE SAGLIK
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.