Şimdi Ara

Yenilen Takım Neden Hemen All dan Yazmaya Başlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi çok enteresan gelmeye başladı artık. Oyunda yenilen takım resmen chat bölümüne tecavüz ediyor. Mantığını da çözemedim ama sanki "Siz söyleyin ey ağalar ben bu takımı hakediyormuyum" serzenişli cümleler hep. Tabi ana bacılar gırla gidiyor. Bilmiyorum sizede enteresan geldimi yada ne düşünüyorsunuz ?

• all chatla olan tek ilişkim gl&hf-gj-lol-dat flash bunlardan fazlasına gerek yok
  • Valla lanede her ezdigim adamın ya neti kopuk oluyor ya pingi oluyor. All'dan pingim olmasa görürdün noob yazanlar mı dersin, netim gitti niye daliyosun ***** diyenler mi dersin ohoo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşımdaki 1/11 60 farmlı talona yenildim dün.Takımıma sövmemek için tek sebep?Oriannayım 16/6 gidiyorum adam akıllı dursalar fight bizde.Kha 4vs1 dalar,nidalee 4/15 zaten.Adc desen canlı ward.
  • Şimbi bir oyun daha bitti yine aynı senaryo. Arkadaş bu serverda herkes mi çilingir ya :D . Bir oyunda gg de çık. Illa bir kaç gözü yaşlı anne bırakıcak arkasında :D
  • /all zed report

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyandalee -- 18 Ocak 2014; 12:57:38 >
  • Gecen normal macta soloda bi jax vardi bizim 0.8 oynuyodu diana q tutturamadi diye yarim saat adamla dalga gecti alldan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatalar hep Galatasaray’a mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litendria

/all zed report

aynen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: knight0fheaven

quote:

/all zed report

aynen ?

• lane de yendiğin adam oyun boyunca kötü oynayıp takımı sayesinde oyunu kazanınca bi aile değerlerine sataşmadan olmuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: knight0fheaven

quote:

/all zed report

aynen ?

Ulan ben yapacaktım bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: xbrainx

Başlıkta belirttiğim gibi çok enteresan gelmeye başladı artık. Oyunda yenilen takım resmen chat bölümüne tecavüz ediyor. Mantığını da çözemedim ama sanki "Siz söyleyin ey ağalar ben bu takımı hakediyormuyum" serzenişli cümleler hep. Tabi ana bacılar gırla gidiyor. Bilmiyorum sizede enteresan geldimi yada ne düşünüyorsunuz ?

Benim dunku oyunumda tam tersi oldu biz all'den yazmaya basladik karsi takimda bie master yi duZgun oynuyordu.gelin bari dedi adam en sonunda

Karsi'nin heimeri bana skill atmaya calisti atamadi ben sadece :D bunu yaptim karsi takim direkt heimer report beyler yazdi

Şu oyunda kufur olmasa ne guzel olacak aslinda kufur olunca direkt ban'lansalar

• Aşırı sinir oluyorum alldan birilerini suçlayıp ben proyum bu takımı hak etmiyorum diyenlere
  • Geçen bir nasus vardı 20 dakkada 200 stack yapmıştı.Bazen öyle şeyler oluyor ki insanın sövmemesi imkansız.
  • 99999999999dk sürse bile

/all GG VERY EASY

All chatle tek ilişkim bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-268913EC2 -- 18 Ocak 2014; 13:57:27 >
  • /all this team...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.