Şimdi Ara

YENİLEME ve YENİ EHLİYET İÇİN HARÇ ÜCRETİ NE KADAR VE HANGİ BANKAYA YATACAK DİYENLER! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
187.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim de bir sorum var cevaplarsanız sevinirim.Ben sertifikamı B ve A2 olmak üzere geçen yıl aldım.Şimdi ehliyete dönüştürmek istiyorum.Vakıfbank da geçen yatırmak istedğimde B ehliyet harcını,değerli kağıt bedelini ve hizmet bedelini yatırabiliyorum ama A2 ehliyet harcını sistem kabul etmedi.Sürücü kursuyla bu konuyu konuştuğumda yeni bir sistemin geldiğini araba ve motor ehliyetini almak isteyenlerin önce B(433.10)+117+22 tl'lik ücreti sonra da A2(143)+117+22 tl'lik ücreti yatırması isteniyormuş.Ama bu uygulamanın beni kapsamaması gerektiğini söyledi.Durum buysa gerçekten de öyle olması gerek değil mi?Sonuçta sertifikamı 2016 yılında aldım ben.Devlet belli ki +139 lira daha kapabilmek için böyle bir uygulamaya girişmiş .Trafik şubeyi aradığımda adam da gel burda maliyeye ödersin diyip kapattı anlamadan dinlemeden.Bilen varsa arkadaşlar şimdi benim kaç para harç yatırmam gerek acaba?




  • bankaya para yatırırken dosyayı götürmeye gerek var mı?
  • 2018de zamla 630 civair harc parasi isteniyomus

    570tl harc parasini cuma günü bugün yatırsam ve randevuyu daha sonra alsam sıkıntı olurmu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde bir arkadaş, internet üzerinden nasıl randevu alındığıyla ilgili bir bilgi istiyordu. Yeni dönem ehliyet randevularından ilk kez alanlar ve mevcut olan ehliyeti yenilemek isteyenler olarak ikiye ayrılıyor. ilk defa alanlar için zaten prosedür belli. Ehliyet sınavında başarılı olursa alacağı ehliyet yeni olacaktır. ha bunun için de tabi randevu almak gerekiyor.
    şu adres üzerinden hem ehliyeti ilk kez alanlar hem de mevcut ehliyetini değiştirmek isteyenler, internet üzerinden nasıl hallediliyor diye bilgi alabilir.

    Ehliyet Yenileme Randevusu Nasıl Alınır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enescooo -- 17 Mart 2018; 0:41:50 >




  • 21 Nisan da ki sınava girmek için ne yapmamız gerekiyor? İnternetten sınav parasını yatırmak yeterli mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enescooo

    Geçenlerde bir arkadaş, internet üzerinden nasıl randevu alındığıyla ilgili bir bilgi istiyordu. Yeni dönem ehliyet randevularından ilk kez alanlar ve mevcut olan ehliyeti yenilemek isteyenler olarak ikiye ayrılıyor. ilk defa alanlar için zaten prosedür belli. Ehliyet sınavında başarılı olursa alacağı ehliyet yeni olacaktır. ha bunun için de tabi randevu almak gerekiyor.
    şu adres üzerinden hem ehliyeti ilk kez alanlar hem de mevcut ehliyetini değiştirmek isteyenler, internet üzerinden nasıl hallediliyor diye bilgi alabilir.

    Ehliyet Yenileme Randevusu Nasıl Alınır?

    randevu almadan gidemiyormuyuz ? gün bile alamıyorum full dolu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Coskun Marley kullanıcısına yanıt
    Malesef kardeşim. Randevu almadan gittiğinde oradaki memurların insafına kalıyorsun bir nevi. İçeride tanıdığın falan varsa halledersin. Diğer türlü imkansız.
    https://m.neoldu.com/ehliyet-yenileme-randevusu-nasil-alinir-30167h.htm bu sayfada diğer ihtimaller de yer almış. Ama en sağlıklısı randevu almak tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enescooo -- 18 Mart 2018; 9:19:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaslar merhaba.
    ehliyet harçları internetten ödenebiliyor artık internet vergi dairesine. Ancak vakıf katkı payının ödeneceği bir seçenek bulamadım. Vakıf payını internetten ödeyebileceğimiz bir yer var mı? Yoksa illa bankaya mı gitmemiz gerekiyor? Eğer öyleyse harcları internetten ödemenin ne anlamı kalıyor?
  • Çıkmış ehliyet sınavı sorularına çalışmak isterseniz sitemizdeki 2015-2016-2017-2018 yılında çıkmış tüm ehliyet sınav soruları bulunuyor. Ayrıca sınavı bitirdikten sonra doğrularınızı ve yanlışlarınızı da görebilirsiniz.
    www.ehliyetsinavsorularii.com
  • Artık nüfus müdürlüğane geçtiğine göre polis teşkilatı vakfına haraç vermemiz çok saçma bununla ilgili bir kampanya çalışma var mıdır???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.