Şimdi Ara

yenıden olabılırmı_??????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beler yenıden dupeler sılınıcekmış bugun ole durdum bılgısı olan yardım etsın

• silinmesi daha iyi deilmi sence??
    düpelerin silinmesinden yanayım hepsini silsinler ama usko da düpe bitmez:D

"TÜRKLER OLDUĞU SÜRECE DÜPE ASLA BİTMEYECEK TÜRKLER ÖRENMEDEN ÖNCE DÜPE ZARARSIZDI TÜRKLER ÖRENDİ SERVER MAHVOLDU "

"LWL 60- TÜRKLERİ BANLASINLAR BENCE YADA PREMİUM OLMAYAN TÜRKLERİ BANLASINLAR BÖLECE DÜPE DE YÜKSEK ORANDA AZALIR"
  • CHAMPİON KARDEŞİM ÖYLE Bİ YAZMISINKI OYUNU BİLMEYEN BİRİ TÜRK DÜŞMANI SANCAK SENİ DİKKAT ET LAFLARINA
  • tabi hemen biz kendi emeğimizle kasalım paralı üye deiliz diye item kaybedelim dimi adalet ...
    dupe wipe bi daha olrsa delirirm en son bostan düşürüp +7'ye kadar abysin en üst katındaki npc'den alıp bastıım 2parça shelim silinmişti yorumsuz gene olrsa heralde dava felan açarım
  • arkadaşın 57 gb si silindi (iyi de oldu ohh işte )
  • beramus zaten duperamus suan piyasa +6 raptor kaynıyor dupedir die yaklasamıyoruM
  • bu oyun adaleti haketmeyen bi oyun bunu anladım beyler çünkü en başta gmler adil diil
  • abi walla doru sölüon gmler bile hırsızlık yapıosa biz nie dupe yapmıyalım bide şu şifreyle nowaların kalkması çok kötü oldu((gerçi 6 lvl sonra atcam ama olsun))
  • dıyelım sen 7 ay boyunca para kastın baya paran oldu gıttın bı +8 shard yada +8 dark vane yada +8 raptor yada +8 chıtın bow yada +8 ıron ımpact aldın ve dupe cıktı sımdı yıne soruyorum elındekı ıtem sılınsın mı sılınmesın mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: TÜRÇE RAPİN ORDUSU

abi walla doru sölüon gmler bile hırsızlık yapıosa biz nie dupe yapmıyalım bide şu şifreyle nowaların kalkması çok kötü oldu((gerçi 6 lvl sonra atcam ama olsun))

yavruvum ben seni oyunda gördüm arestesin we lvl 39 daha ınferno9ya bile 6 lvl war...

• quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan68

quote:

Orjinalden alıntı: TÜRÇE RAPİN ORDUSU

abi walla doru sölüon gmler bile hırsızlık yapıosa biz nie dupe yapmıyalım bide şu şifreyle nowaların kalkması çok kötü oldu((gerçi 6 lvl sonra atcam ama olsun))

yavruvum ben seni oyunda gördüm arestesin we lvl 39 daha ınferno9ya bile 6 lvl war...

bu volkanda amma yalancı dimi kemal

• abi ultrAslan yalan söliyo lvl 39 değil 40 dır lütfen yalan sölemeyin haaaaaaaaa
  • yalan baba hayat yalan baba herşey yalan
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakhan_240

abi ultrAslan yalan söliyo lvl 39 değil 40 dır lütfen yalan sölemeyin haaaaaaaaa

ne büyük bişi olum adam nowadan bahsedio yani 60 lvl we sen 39 değil 40 diyosun....

• şaka lan bzizm arkadaş gıcık etmek için yaptım normalde 54
  • quote:

ilinmesi daha iyi deilmi sence??
    düpelerin silinmesinden yanayım hepsini silsinler ama usko da düpe bitmez:D

"TÜRKLER OLDUĞU SÜRECE DÜPE ASLA BİTMEYECEK TÜRKLER ÖRENMEDEN ÖNCE DÜPE ZARARSIZDI TÜRKLER ÖRENDİ SERVER MAHVOLDU "

"LWL 60- TÜRKLERİ BANLASINLAR BENCE YADA PREMİUM OLMAYAN TÜRKLERİ BANLASINLAR BÖLECE DÜPE DE YÜKSEK ORANDA AZALIR"

Senin char'ını banlasınlar adam 60'a gelince banlansınmıs.
    Sen ne kadar cok sey biliyorsun oyle.
    Dupe'yi Turkler yapıyor cunku oyunun %90'ını turk.10 kişiden biri dupe yapsa.
    Dupe yapan 9 kişi turk.
    Ayrıca sıkıyorsa banlasınlar turkleri ne oyun zevki kalcak acaba bombos prtalık.
  • nisako kardeşim sence yabancılar oyunu neden bıraqtı???

benim kaçtane 60+ charımın gitdiini senin hayal gücün kaldıramaz

türkler olmasa emin ol bu oyun daha zevkli olacaq ama onu bende göremicem ne yazıktırki bende türküm ( yanlış anlamayın bu watanada bu watanın ewlatlarınada canım feda ben bu watan için gözüm kapalı ölüme giderim ama bu oyun için düşüncelerim farklı ) eskiden ares in başlarında serverda türkler azdı we server çoq daha elencelidi türkler oynasın ama hakkıyla bu site de herkez düpe ye karşı ama kimse anlamıorki düpe kosp dan daha çoq zarar werior oyuna kosp un bi lwl dan sonra kullanılmasını anlayışla karşılamalısınız

bi düşünün 150m xp gerekior we apos dan gold prem le 6k xp alıosunuz sizce kolaymı bu?? işte gm ler bazı insanlara kosp kulandıı için sesini çıkarmıosa bu yüzdendir lwl kasmak çoq zorlaşıor ya ben 63 lwl ım apos dönmekten anam aladı bide 67 leri 68 leri düşünün

ama düpe ölemi serverda lwl 30 adamın elinde +8 shard war shard lar eskiden shard +1i olana manyaq adam derdik şimdi shard +8 i olmayana noop gözüle bakılıor

elin adamı parasite yiyor adama 2k damage wuruorum hala karşımda koşuo

şimdi sorarım size düpe mi kosp mu??

yabancılarmı yoqsa her türlü hack i kullanan türklermi??

(ben kosp kullanırım yalan yoq ama üstümde bir tane bile düpe item yoq)

• we adamların bize ihtiyacı war demeyin tüm türkleri banlıyamıyosalar bu sadece paraasıyla oynıyan türkler olduu için dir eer banlarsalar dava açmaya hakkımız doar

eer türkler in hepsi oyunu bıraqırsa tüm yabancılar gm lerden edit char alır we gm ler daha çoq kar a girer server en azından adam olur ben göremiceq olsam bile idden bunu isterim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.