Şimdi Ara

Yeniden!!! D-Smart Modül + Giriş Paketi + HD + 2 YIL 190 TL (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
13
Favori
30.812
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bado6100

quote:

Orijinalden alıntı: LED TOPTAN

dreambox 500 hd var hocam ccam + ip tv ve üstüne birde motorlu anten

star hd kanald hd bu kanallarla sd yayınlar arasında o kadarda fark yok.
    bu yayınları ücretsiz verseler dreambox ı çıkartıp dsmartın 2 kanalı için kullanmam. 2 kanal için deymez.

tv olayına gelince tek kumanda ile hem dreambox hemde lcd tv mi kumanda edebiliyorum :)

zevkler tartışılmaz ama benim düşüncem içinde adam gibi sinema paketleri olmadıkça 2 hd kanal için aylık 7--8 tl ye deymez.

neyse tartışacak bişey yok. benim 8 tl cebimde kalsın sizde kanald ve star hd ile devam edin

Star'ın ve Kanal D'nin HD yayınları arasında atla eşek kadar fark var hocam. TV'niz hangi model ne marka bilmiyorum ama bende çok fark ediyor.

Elbette uydu işi, dreambox işi hobi meselesi, zevk meselesi. Zamanında hispasat için balkonda saatlerimi harcadığımı bilirim. Artık bunlar için eskisi gibi ne zamanım ne de takatım var. Yaş ilerledikçe öncelikler de değişiyor sanırım.

Yoksa bunu bana 8-9 sene önce desen deli misin abi dreamboxtan şaşılır mı derdim :)

walla hocam sabah kalkınca star ı hd izledim yada kanal dyi hd izledim diye oh be diye düşünmüyorum :)

yine yazıyorum şuan LG marka tv kullanıyorum. ama bir hd görüntü ile sd arasında aaaa iyiki hd izliyorum diye hiç düşünmüyorum :)

birisi benzinli araç digeri lpg li sonuç ikiside aynı adrese aynı kişiyi taşır.

paket içerisinde kayda deger sinema vs vs bişey olsa neyse ama gerçekten dreambox kullanan biri için bence bu paketler boş

en kral flimi bile sonuçta 5 dakkada bulup hd izliyoruz. kısaca starla kanal d affedersiniz 1 tl deseler samimi yazıyorum yine kullanmam :)

belirttigim gibi birazda zevk meselesi. bir kaç diziye bakıyoruz. belgeselerler zaten full geri kalan zamanda nstream player eklentileri ile sinemanın tadını çıkartıyoz. :)

digitürk ün sınırsız internet ful paket gibi bir kampanyası var sanırım 55 tl bence en mantıklı bu olur.

her evde internet % 70 var aylık sınırsız 40--50 tl desek 5--10 tl yede digitürk geliyor üstelik böyle bir iki boş hd kanalla degil.

neyse

isim bu arada tanıdık geliyor TURKE**** danmısın

Orijinalden alıntı: LED TOPTAN
    ...
    isim bu arada tanıdık geliyor TURKE**** danmısın

Aynen öyle; biraz meraklı bir DM500 kullanıcısıysan mutlaka paylaşımlarımı okumuşsundur

Orijinalden alıntı: vitalx

Arkadaşlar 4 ay önce üyeliğimi iptal ettirdim, bir ay sonra 370tl fatura çıkardılar BTK'ya şikayet ettim fatura geri alındı. sonraki ay 01.2013 tarihine ait fatura çıkardılar, bu ayda 12.2013 tarihine ait fatura. Bıktım şikayet etmekten nalet firmanın teki.
    Sıcak fırsat olabilir ama kimseye abone olmayı tavsiye etmiyorum.

Geçmiş olsun.

Burada tartışılan peşin ödemeli modül sistemi. Faturasız sistem. Kontörlü cep hattı gibi.

Orijinalden alıntı: yasinaslan

quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

https://www.bimeks.com.tr/urun/127249/d-smart-dizi-hd-modul-24-aylik-giris--hd-paketi-.aspx

bu simdi giris paketi mi yoksa dizi paketi mi ?

Giriş paketi.
    May The Force Be With You
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

https://www.bimeks.com.tr/urun/127249/d-smart-dizi-hd-modul-24-aylik-giris--hd-paketi-.aspx

bu simdi giris paketi mi yoksa dizi paketi mi ?

Giriş paketi.

2 yil boyunca sadece bu fiyatimi oduycez tek seferde 190 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    DH'ye beleş ALTIN danışmanlığı.
    .Tıkla referansımdan üye ol.Uçak bileti alırken 10 tl indirim kazan.
    Özel Mesajdan gelen sorulara cevap vermiyorum lütfen ilgili başlığa sorunuz..
  • ES-ESKIZILCIK kullanıcısına yanıt
    Evet, bu kadar

ayrıca bu paketin fiyatı bimekslerde 222 tl
    https://www.bimeks.com.tr/urun/127249/d-smart-dizi-hd-modul-24-aylik-giris--hd-paketi-.aspx#payment

su anda en uygun bimekste gibi, o yüzden önümüzdeki hafta bimeksten almayı dusunuyorum

30 tl farkla giriş paketine göre baya kanal eklenmiş oluyor bu şekilde alınırsa

• Arkadaşlar bende dahili uydu alıcılı tv var. Şimdi bu bimeks'ten bahsi geçen modülü alırsam direk yayın izleyebiliyor muyum. Yani çanak vs. hiçbir aparatım yok. Şu an kablo tv kullanıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • modul dahil 222 tl. oysa bende modul var ve dsmart giris paketi icin ayda 14 tl fiyat veriyor. onceden abone oldugunuz icin sizi cezalandiriyor. sonra da, abone sayim neden dusuyor diye kara kara dusunuyor dsmart. neden acaba?

• 4KiLL! kullanıcısına yanıt
    Türksat çanak bağlaman şart,çünkü yayınlar oradan yapılıyor.Ayrıca uydu alıcında modül girişi olması lazım...

beyler bu arada giriş paketi yerine 2 yıl geçerli olan dizi paketi yapmış dsmart ve bunu 250 tlye satıyorlar
    burada kanallarını detaylı olark görebilirsiniz
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/Tv-anten/DSMART/D-SMART-24-AYLIK-MODUL-G-R-HD-PAKET--p-75435-c-11.htm

ayrıca bu paketin fiyatı bimekslerde 222 tl
    https://www.bimeks.com.tr/urun/127249/d-smart-dizi-hd-modul-24-aylik-giris--hd-paketi-.aspx#payment

su anda en uygun bimekste gibi, o yüzden önümüzdeki hafta bimeksten almayı dusunuyorum

30 tl farkla giriş paketine göre baya kanal eklenmiş oluyor bu şekilde alınırsa

6 ay önce aldığım giriş paketini dizi paketine yükseltmek için az önce dsmart'ı aradım. Henüz giriş paketinin fiyatı belli olmadığı için birşey söyleyemeyiz dediler. Not aldılar fiyat belli olunca arayacaklarmış ...

Dsmart yayını uydudan vermektedir. Çanak kurulumu şarttır. Binanızda Merkezi Çanak sitemi varsa bunuda kullanabilirsiniz. Tv nizde Modül girişi varsa Extra bir Modül girişli Receiver a ihtiyaç duymazsınız.
    Eğer bu şartları sağlarsanız size önerim bütçenizde uygunsa Dsmart Maxi HD paketi olur 329 TL Bimekste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigmobidik -- 6 Ocak 2014; 15:32:22 >

• Arkadaslar yaklaşık 2ay önce hizlialdan 2yillik giriş hd modül almıştım (179tl).Islerimden dolayi aktivasyonu bugün yaptim ve musteri hizmetleri dizi hd paket olarak acildigini söyledi ayrica ilk ay tum kanallar acik.
    Yanislikla soylemistir diye inanmadim ve online işlemlerden kontrol ettim gercektende 2yillik dizihd görünüyor.Piyango vurdu gibi birsey oldu resmen giriş 14hd varken dizide 25hd var Teşekkürler dsmart....

Samsung UE32FF5570 32 inç LCD Led TV mevcut.Modül girişi var merkezi çanak var apartmanda.

Bu modül yani kart herhalde? HD kanalları donmadan izleyeblyruz dimi tvde bi info geçermsnz lütfen.

İyi akşamlar.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.