Arkadaşlar çoktan beri wowdan uzaktım ve yeniden başlayacagım. Elimde battle chest cdleri var yarında cata paketini netten aldım gelecek.Elimde lich king ek paketi cd si yok sadece onu da netten indirdim.Ama sorun şu ki Battle chest kurunca lich king gibi launcher 3.1.0.97.67 sürümü diyor..ee ben daha önce lich paketini almadım şimdi cd cıkmadımı bu ek paketten anlayamadım internetden lich king ek paketi indirdim ama onda direk play geliyor üstüne yüklemiyor kafam çok karıştı.Şimdi yarın cata cd gelince üstüne yükleme yapmam yeterlimi olacak anlayamadım. Birde windows 7 64 bit kullanıyorum normalde oyunları hep windows program files x86 kuruyorum bunda oraya kurunca patchler düzgün yapılmaz kullanıcılar ortak games kurun diyor.Ortak klasörü tehlikeli değil mi arkadaşlar. Birde son olarak oyunda yeni heirloom itemleri var mı? Tşkler şimdiden.
Ek paketlerle ilgili sorununu net olarak anlayamamakla beraber ortak games klasöründen kastın nedir onuda anlamış değilim. Bugüne kadar wowu 50 tane farklı yere kurdum patchte sorun yaşamadım.Bende 64bit win7 kullanıyorum.Default olarak nereye kuruyorsa oraya kursun bırak sadece sürücü harfini değiştir isteğine göre.Ne zararı olacak ki? Oyunda yeni heirloom itemları var.Guild rep. sayesinde alabilirsin gold karşılığı.
Eğer battlechesti kurup oyunun patchlerini (4.1 oldu galiba) kurduysan Wotlk ve cata CD'lerini yüklemene gerek yok. Onemli olan patch numarası ve CD-Keylerin aktif olması.
Heirloom item geldi ama guild lvl istiyor.
Tamam artık halletim arkadaşlar yaklaşık 8 gb indirmem gerekti lich king cd olmadığı için