Şimdi Ara

yenıden aion

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba aion'a cıktıgı gun basladım premıum 3 yıl devam ettım ılk once 50 lvl kastım baktımkı pve den ılerı gıtmıyor onu bırakıp abys rıft char kastım ılk etapta 30 lvl yapmıstım 30 abys ıtemlerı dızınce lvlı 40 yapıp abys ıtemlerıde 40 a cevırmıstım surukleyıcı bır pvp ıcındeydım full aksıyon :D oyunun tadına varmıstım cok eglencelıydı ve oynadıgıma degıyordu :D tabı bır sure sonra ısler nedenıyle charı sattım.sımdı uzun bır aradan sonra yenıden mmorpg arayıslarına gırdım rıftı denedım hıc hosuma gıtmedı terayı ındırdım 35 lvl berserker kastım ama pvp cok yavastı bu oyunuda sıldım.su an aıon free yukledım ve 13 lvl sorcerem Zubaba serverınde oncelıkle bana bır guıld lazım.daha sonra sıze sorum su eskısı gıbı rıft char kasmak ıstıyorum serverde rıft char kasan varmı ?



  • Dostum rift char günleri bitti 50-60 lvl de bırakıp sadece Dred yaparsan belki ezikleri keserek belki!!! zevk alırsın ama derimki 65 ol heryerde pvp yap bak rahatına
  • aion da rift char olayını bana gore 2.0 la bitmişti.. assas kasmıstım o zaman 35 level kosturuyordum.. tabi sonrasında oyun da binlerce değişiklik olmus. mesela en basit artık PVP denen olay yok gibi... 7/24 zerg vs zerg tarzına donmus.. katalam denen yer safe zone. yakalarsın safe girer vs vs... sordugunun sorunun cevabını da arkadas vermıs. rift olayı yok artık malesef :/
  • riftteki amaç pvp ise artık rift yerine başka pvp alanları var np:-
  • Eskiden oyun tecrüben varsa ve oyuna az çok hakimsen yeni sınıflar seni bayağı heyecanlandırır. Katalam denilen yer 3 yerden oluşuyor ve bir çok yeri pvpye açık. Özellikle Yeraltı muhteşem tasarlanmış. Adam senden kaçabilir ama her türlü yakalanır. Pvp olarak da orada takılırsın. Solo seviyorsan yeraltı tam senlik. Eğer tam party ile gezerim, takım oyunu yaparım diyorsan da eye çok zevkli. Görev yapanlar katalamda sadece pvp isteyenler de eyede oluyorlar. Eyede de kaçacak hiç bir yer yok. Etrafta çok fazla mob da yok. Bu bahsettiğim dengeler Anuhart Sunucusu için geçerli ama.
  • yorumlarınız ıcın tsk ederım arkadaslar.evet eskı aıon da dred den sıkılıp rıft kasmıstım sımdı anlattıgınız gıbı full pvp ıse guzel benımde aradıgım o demek oluyorkı 65 lvl kasıp eglencenın dıbıne vurucam :DD herkese ıyı oyunlar bol şanslar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.