Şimdi Ara

YENIBOSNADA FITNESS SALONU NERDE VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
16.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR YENIBOSNADA OTURUYORUM VE BAKIRKOYDE , BAHCELIEVLERDE YENIBOSNAYA TEK VASITAYLA GIDEBILECEĞIM BIR FITNESS SALONU ARIYORUM COK PAHALI OLMAMAK KOSULU SOLE DOKUNTU BILE OLABILIR ALETLER UCUZ OLSUN EVIME YAKIN KADIKOYDE COK UYGUN YERLER VAR AMA COK UZAK BITIRIYOR INSANI INTERNETTE ARASTIRDIM HEP LUKS YERLER CIKIYOR HANI BOLE INTERNETLE ALAKASI OLMAYAN SPOR SALONLARINDAN SOKAK ARALARINDA OLURYA ...

• Yenibosnada var bir tane fiyatlarıda gayet uygun kötü bir yerde değil hocaları iyi salonda iyi durumda.Fevzi çakmak mahallesi yıldırım beyazıt caddesinin üzerinde Yenibosna İ.Ö.O. var onun hemen karşısında ışıkların önünde spor salonu var tabelasını görürsün zaten sokağın girişinde hemen.
  • öyle bi spor salonunda yapılan spordan hayır gelmez
  • bahçelievlerde kazımdirlik caddesi var biliyo musun? 124.sokak oluyo heralde.o sokakta ortalma bi salon var fiyatı 60 dı sanırım bi arkadaş gidiyodu.aletler falan iyi durumdaymış.yerini bulamazsan zafer market diye küçük bi süpermarket var sorsan çoğu insan bilir.onun tam yan sokağı
  • ismek
  • quote:

Orijinalden alıntı: conquête

öyle bi spor salonunda yapılan spordan hayır gelmez

sana fikrinı soran olmadı varsa yerını sole yoksa senı ılgılendırmez hayır gelirmı gelmezmı
    Arkadaşlar herturlu salonları yaza bılırsını pahalı ucuz sadece olup olmadığını merak edıorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

ismek

ismek tam olarak nerde aylık ucretı ne her türlu alet varmı gene soyluyorum dokuntu bıle olabılır sadece aletler tam olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara da Masaj Salonu Arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tam senin istediğin tarzdamı bilmiyorum ama kuleliden yenibosnaya doğru çıkarken sol tarafta bir tane salon reklamı vardı oraya bir bak derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damacanaboy

bahçelievlerde kazımdirlik caddesi var biliyo musun? 124.sokak oluyo heralde.o sokakta ortalma bi salon var fiyatı 60 dı sanırım bi arkadaş gidiyodu.aletler falan iyi durumdaymış.yerini bulamazsan zafer market diye küçük bi süpermarket var sorsan çoğu insan bilir.onun tam yan sokağı

eywallah bır gıdım bakım ayrıntıları yazarım
  • Aktif spor salonu var arkadaşlar Yenibosna İ.Ö.O 'dan yukaru doğru vuruyonuz yolun solunda bim görene kadar devam bimi gördükten sonra 1 sokak daha solda yada aynı sokaktaki solda tam hatırlamıyorum.Ücretleri aylık 80 di sanırım (sauna yapılıyor şu anda yükselmiş olabilir) 3 aylık 180 di.

Edit:Ulan töbe ya konu zamanına bakmamışım hey allahım neyse şimdi ihtiyacı olan arkadaşlar görürde bir işlerine yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcskn -- 26 Aralık 2013; 23:49:05 >

• Avcılara gidersen fiyatlarda uygun salonlarda kaliteli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrMAST3R

Avcılara gidersen fiyatlarda uygun salonlarda kaliteli

Fail olduk bro 3 senelik konu gereksiz biri uplamış
  • melihcskn Konuyu Hortlatmışsın Ama İşime Yaradı Teşekkürler Bide Ben Hortlatıyım
  • Bende bahçelievlerde oturuyorum :D çok var ama insanın tek gidesi gelmiyor :D:D / şirinevlerde meydanın aşşağısında "ateşmen spor salonu" var. Ve Bahçepark avm'de jatomi var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.