Yeni yılda zam gelir mi?
-
-
içinde RAM olan herşeye zamlar öyle böyle gelecekki seneye haziranda rakamlara inanamayacaksınız.
O yüzden içinde RAM olan herşeyi hemen alın bu bir.
İkincisi PS6 artık baya yakındır. her bir serinin arasında 7 sene var. ve PS5 2020 yılında satışa çıktı. Yani son 1-2 seneye girmiş durumdayız. Eğer çok ihtiyacınız yok ise paranızı altına dolara filan koyun PS6 çıkınca onu alırsınız.
_____________________________ -
Ben geleceğini düşünüyorum içinde ram kullanılan her ürün zamlanacak. Eldeki stokların tükenmesi ile yeni üretim cihazlar zamlı gelebilir.
Cep telefonları için de geçerli bu durum. O yüzden hazır uyanıp zam yapmamışlarken beklemek mantıklı değil bence.
Ps5 ve nintendo switch 2 arasında çok git gelde kaldım. Bi yandan düşününce nintendo’nun özel oyunları pcye falan asla gelmiyor ama ps oyunları gecikmelide olsa pcye elbet çıkıyor. Ama bi yanda da ps teknolojisi var Allah bilir kaç yıl daha ps5i desteklicekler ps6da ki oyunlar da çalışıcak kafam çok karışık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Switch 2 yeni sayılır alınabilir ama Nintendo oyun fiyatları hep yüksek indirimler çok olmuyor. Ayrıca Türkiye desteği yok. Aboneliği pahalı.
PS5 ise eski ama oyunlarda sürekli indirim var PSN konusu güzel ve fiyatları makul seviyede.
switch 2 alırsam eshop’dan deilde kartuş al sat yapmayı planlıyorum. zelda,pokemon. ve metroid serileri çok dikkatimi çekiyor ve oynamak istiyorum. Ama sizinde dediğiniz gibi türkiye desteği yok keşke olsa
Ps5de dediğiniz gibi çok indirim oluyor ve cdli vers olsa bile 2.el pazarı çok büyük. Nintendo kültürü ülkemizde malesef ki çok fazla yok 2.elden ucuza bulmak zor.
Evet hocam ama insanın önce kendine şunu sorması lazim switch oyunları bana hitap ediyor mu ?
Maryo Zelda Metroid ve Pokemon gibi oyunları oynamak dan zevk alırım diyorsanız kesin alın ama sırf bu oyunlar pc de yok diye almak doğru degil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 10 Aralık 2025; 17:33:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben de mario oynayayım diye yıllar önce nintendo 2ds almıştım. geçen çekmecede denk geldim. 2 defa açmışımdır.
üçüde ediyor aslında pokemon’un mobil oyunlarını oynuyorum ve cidden eğleniyorum çok sarıyor.
mario oyunları pek benlık değil.
iğneden ipliğe zam yağacak

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı