Şimdi Ara

Yeni yılda 25 mlyon kişiye elektronik kımlıkler tanesının 18 tl oldugu dogrumu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ücretli olacagı söylenır bu konuda fıkırlerı alalım arkadaslar

• Ne yapsalardi, Ak-sarayi kendi ceplerinden mi odeselerdi?
  • On yıldan fazladır haberleri dönüyor.
    Ha çıktı ha çıkacak diye.
    Ücretli olması çok mantıksız.
    Çünkü her vatandaşın cebinde bulunması gereken bir kart bu.
    Ve herkesten de o meblayı isteyemezler.

Burası Türkiye, isterlerse normaldir.
    Ama hak değildir.
  • Maliyeti 5tl olan karttan aldıkları paraya bak

Aksaray tamam bir de ucak lazımdi yanina boşbakanimiz rahat etsin yeter kii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten normaldede kimlik degistirirken asagi yukari ayni ucret aliniyor , he herkezin bu kimlige gecisinin zorlanmasi tartisilir , eskiyince degistir deseler tamam

• Her ay faturalarda bir sürü vergi verip, vergi verdiğimiz yerlerden hiçbir şey göremiyoruz.18 TL bir hiç.Kimlik değiştirmek için 6 tl falan alıyorlar.18 değil.Sonuçta bu insanların dört gözle beklemedikleri birşey.O yüzden bedava olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 13 Kasım 2014; 14:11:21 >
  • 18 tl veremeyen ne yapacak ve bu 18 tl gercekmı arkadaslarr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Cezeri

On yıldan fazladır haberleri dönüyor.
    Ha çıktı ha çıkacak diye.
    Ücretli olması çok mantıksız.
    Çünkü her vatandaşın cebinde bulunması gereken bir kart bu.
    Ve herkesten de o meblayı isteyemezler.

Burası Türkiye, isterlerse normaldir.
    Ama hak değildir.

Ben ödemem o parayı 18 tl imiş ödemem ödetemez kimse bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Her ay faturalarda bir sürü vergi verip, vergi verdiğimiz yerlerden hiçbir şey göremiyoruz.18 TL bir hiç.Kimlik değiştirmek için 6 tl falan alıyorlar.18 değil.Sonuçta bu insanların dört gözle beklemedikleri birşey.O yüzden bedava olmalı.

Ooo lestat
  • Malesef doğru biz mi dedik kimlik çıkartın diye ?
    Adam ekmek alamıyor kimliğe 18 tl verecek.
    Allah bilir maliyeti nedir o kimliklerin
  • Ben bu kimliklerden almak istemiyorum böyle bi şansımız yok mu peki illa almak zorunda mıyız ?
  • Bütün Türkiye 1 TL verse diyen arkadaş bekleniyor
  • Ülkenin geleceği olan öğrenciye "geri ödemeli kredi" veren bi devletten ne beklersin ki? 10 öğrenciden 3üne yurt sağlıyorlar, o bile ücretli. Hiç şaşırmıyorum. Cebimden çıkan her bir kuruş haram zıkkım olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weisses Fleisch

Ülkenin geleceği olan öğrenciye "geri ödemeli kredi" veren bi devletten ne beklersin ki? 10 öğrenciden 3üne yurt sağlıyorlar, o bile ücretli. Hiç şaşırmıyorum. Cebimden çıkan her bir kuruş haram zıkkım olsun.

mılletın durumu yokkı senden burs almak ıstıyor ogrencılerımız yenı bıtırdıklerı unıversteden 15 bın cıvarı borclu olarak ayrılıyorlar yazık bu memleketın evladına ,dusunsenıze evlerıne borç ıle donuyorlar
  • Bakin ben bu hafta almanyaya gidecegim Ve gittgimde e+a2 ehliyetim orda yilbasinda Sonra gececek hemde omur Boyu bunun ne demek oldugunu biliyormusunuz oraya giden araba surmek icin 1000 euro ve bi suru zamannin oluyor yapmayin yenilik guzeldir almanyada yeni yeni bu sisteme geciyor Ve butun ehliyet vs seyler gectiginde Bu cok guzel bir sistem olur
  • bedava mı olacaktı ?
    defalarca maliyeti açıklandı ama candaş medya sizin gibileri gaza getirmek için yok maliyeti üç kuruş beş kuruş diye yazıyor.
    otomatik muhalif olacağım diye saçmalamaya gerek yok. mesela sarayı eleştirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Bütün Türkiye 1 TL verse diyen arkadaş bekleniyor

Tayipin ev-cigini oduyoruz beyler herkes 18 tl cikarsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Breaak4Love

Bakin ben bu hafta almanyaya gidecegim Ve gittgimde e+a2 ehliyetim orda yilbasinda Sonra gececek hemde omur Boyu bunun ne demek oldugunu biliyormusunuz oraya giden araba surmek icin 1000 euro ve bi suru zamannin oluyor yapmayin yenilik guzeldir almanyada yeni yeni bu sisteme geciyor Ve butun ehliyet vs seyler gectiginde Bu cok guzel bir sistem olur

Gitmeden 1-2 Turkce dersi al.

• Burada fiyata isyan edenler günlük 1-2 paket sigara içenler değildir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

bedava mı olacaktı ?
    defalarca maliyeti açıklandı ama candaş medya sizin gibileri gaza getirmek için yok maliyeti üç kuruş beş kuruş diye yazıyor.
    otomatik muhalif olacağım diye saçmalamaya gerek yok. mesela sarayı eleştirin.

yandaslıkta ust sıralaradayız
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.