Şimdi Ara

Yeni yıl Kampanyası(Maksimum) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
29
Favori
25.103
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Devlet Bankası mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bailey

haklısınız bu ülkede vatandaşın başına gelen herşeyin sorumlusu kendisi ahkam da kesmemeli. benim bir önerimde çin bulmacası gibi hazırlanan kampanyaları anlamak için üniversitelerde bölümler açılmalı. hatta size de orada kürsü verilmeli.

Buna katılıyorum. Yani şu açıdan, örneğin garantinin bir kampanyasına katıldık. mesaj göndermemiş arkadaş arada kaynamış. Harcama vs herşey tam puan yok. Yani mesajla katılma gereksinimi nedenki? Çok saçma bence. Ha kuralına göre oynamadık itiraz etmiyorum ama yinede mesaj olayı çok saçma. Bi batch program koşturuyorlar baksın işte bütün kartların harcamalarına , ne gerek var sadece kaydolanlara bakıyor. Kolaycılık...
  • bailey B kullanıcısına yanıt
    Sende maximum yönünden "hizmet ayıplı değil, hiç verilmemiş"
    Kliksa yönünden mal ayıplı değil, hiç satılmamış.
    Yani ayıplı mal/hizmet'te sahip olman gereken haklarına haydi haydi sahip olmalısın bence.

Tüketicinin seçimlik hakları
    MADDE 11 –
    (1) Malın ayıplı olduğunun anlaşılması durumunda tüketici;
    a) Satılanı geri vermeye hazır olduğunu bildirerek sözleşmeden dönme,
    b) Satılanı alıkoyup ayıp oranında satış bedelinden indirim isteme,
    c) Aşırı bir masraf gerektirmediği takdirde, bütün masrafları satıcıya ait olmak üzere satılanın ücretsiz onarılmasını isteme,
    ç) İmkân varsa, satılanın ayıpsız bir misli ile değiştirilmesini isteme,
    seçimlik haklarından birini kullanabilir. Satıcı, tüketicinin tercih ettiği bu talebi yerine getirmekle yükümlüdür.

(2) Ücretsiz onarım veya malın ayıpsız misli ile değiştirilmesi hakları üretici veya ithalatçıya karşı da kullanılabilir. Bu fıkradaki hakların yerine getirilmesi konusunda satıcı, üretici ve ithalatçı müteselsilen sorumludur. Üretici veya ithalatçı, malın kendisi tarafından piyasaya sürülmesinden sonra ayıbın doğduğunu ispat ettiği takdirde sorumlu tutulmaz.
    (3) Ücretsiz onarım veya malın ayıpsız misli ile değiştirilmesinin satıcı için orantısız güçlükleri beraberinde getirecek olması hâlinde tüketici, sözleşmeden dönme veya ayıp oranında bedelden indirim haklarından birini kullanabilir. Orantısızlığın tayininde malın ayıpsız değeri, ayıbın önemi ve diğer seçimlik haklara başvurmanın tüketici açısından sorun teşkil edip etmeyeceği gibi hususlar dikkate alınır.
    (4) Ücretsiz onarım veya malın ayıpsız misli ile değiştirilmesi haklarından birinin seçilmesi durumunda bu talebin satıcıya, üreticiye veya ithalatçıya yöneltilmesinden itibaren azami otuz iş günü, konut ve tatil amaçlı taşınmazlarda ise altmış iş günü içinde yerine getirilmesi zorunludur. Ancak, bu Kanunun 58 inci maddesi uyarınca çıkarılan yönetmelik eki listede yer alan mallara ilişkin, tüketicinin ücretsiz onarım talebi, yönetmelikte belirlenen azami tamir süresi içinde yerine getirilir. Aksi hâlde tüketici diğer seçimlik haklarını kullanmakta serbesttir.
    (5) Tüketicinin sözleşmeden dönme veya ayıp oranında bedelden indirim hakkını seçtiği durumlarda, ödemiş olduğu bedelin tümü veya bedelden yapılan indirim tutarı derhâl tüketiciye iade edilir.
    (6) Seçimlik hakların kullanılması nedeniyle ortaya çıkan tüm masraflar, tüketicinin seçtiği hakkı yerine getiren tarafça karşılanır. Tüketici bu seçimlik haklarından biri ile birlikte 11/1/2011 tarihli ve 6098 sayılı Türk Borçlar Kanunu hükümleri uyarınca tazminat da talep edebilir.

• Hala yatan gelen giden bişey yok
  • 25 dakika süren uzun bir incelemenin ardından bir hata olduğunu anlayan Mh temsilcisi, bildirim oluşturdu,
    Bakalım ne kadar zamanda çözülecek...
    Ziraat te bu işler nasıl yürüyor acaba?
    Daha önce kayıt oluşturup da olumlu sonuç alan var mı aramızda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bada38

Hala yatan gelen giden bişey yok

Bana da yok yatmamis

• Aradim musteri hizmetlerini aksam 6 ile 8 arasinda yatar dedi. Yatmazsa yarin arayin

• ellerinden gelse gece 23.59 da yatıracaklar
  • 6 işlem yaptım az önce 30 tl yattı. Ziraat maximum. Şimdi kayıt açtırdım ama hiç umutlu değilim yatıracaklarından.

• quote:

Orijinalden alıntı: achillus79

quote:

Orijinalden alıntı: cingiglione

Toplam 6 alışveriş yaptım 100 tllik. 1 tanesi hızlıal'dandı. ayın 23ünde yaptığım alışveriş ekstremde gözükmüyor. Bu nedenle 5 alışveriş yapmışım gibi gözüküyor. o sebeple 30 yatmış. hızlıal dan alışveriş yapan ve yaptığı işlem ekstresinde gözükmeyen benim gibi başka biri var mı acaba?

evet bendede aynı erteleme yapmis . ama sartlar sağlandı yinede uf ugras dur simdi

bu arada bana 30 da yatmamis donem icidenmi baktınız baska yatmayan varmi ?

Hızlıal da sepete bişiler atıp puanımı sorgulayıp baktım ben yatıp yatmadığına. Müşteri hizmetlerini aradım gözükmeyen alışverişim için. kayıt oluşturdular, yarına kadar arayacaklarmış. Bakalım, yatacak mı kalan puanlar?

• x2y kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım mobilyanın kategori dışı olduğu nerde yazıyor acaba...

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalim2551

Arkadaşım mobilyanın kategori dışı olduğu nerde yazıyor acaba...

19 Aralık-31 Aralık 2014 tarihleri arasında akaryakıt, market, giyim, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, kuyum, optik, elektronik perakende, iletişim ve oyuncak sektörlerinde faaliyet gösteren Maximum üye işyerlerinden veya kampanyamıza dahil elektronik ticaret sitelerinden tek seferde gerçekleştireceğiniz peşin veya taksitli 100 TL ve üzeri üçüncü alışverişinize 30 TL, altıncı alışverişinize 100 TL MaxiPuan hediye!

http://www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?CampaignName=Yeni+Y%C4%B1l+Kampanyas%C4%B1&IdCampaign=NDcx-ISB

bu konunun ilk mesajında da yazıyor. gördüğünüz üzere mobilya geçmiyor??!!

• Puanlar bugün gelmeyecekmiydi

• yok puan yrın yatar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

Devlet Bankası mı?

Merkezi Kayıt Kuruluşu verilerine göre, 30 Eylül 2014 tarihi itibarıyla İş Bankası'nın ortaklık yapısı aşağıdaki gibidir:

• İş Bankası Munzam Sandık Vakfı: % 40,25
    • Atatürk Hisseleri (Cumhuriyet Halk Partisi)*: % 28,09
    • Halka açık pay: % 31,66

• Bu ziraat herkese 30 tl yatırıp puanların üstüne yatmış galiba.
    Bana da 30 yatmış şimdi müşteri hizmetlerini arayacam.Halbuki 6 alışverişi tamamlayıp müşteri hizmetlerinden geçerli onayı almıştım.
  • benim de hala yatmamış.
  • ziraat eksik yatırdığı yetmezmiş gibi şimdi bir de mesaj atmış 30 tl yüklendiğine dair.
  • Arkadaşlar ziraat müşteri hizmetlerine baskı yapalım hepsiburada sayılmıyor dedi adamlar gözlerinde problem var herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.