Şimdi Ara

yeni yeni çıkan sakallarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar 16 yaşındayım yavaş yavaş favorilerim uzuyor ama bi sorun var bunlara yere doğru degil kulaga dogru uzuyor sanırım sizce düzelir mi çünkü cok kaygilaniyorum eger kulaga dogru uzarsa sakal faln birakamam favorilerim bile olmaz

resim:
     yeni yeni çıkan sakallarım

resim açılmiyorsa:https://store.donanimhaber.com/bd/5a/d5/bd5ad51e3bc3f66799bf2b520bcf719f.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bagpipes from Baghdad -- 2 Nisan 2015; 0:23:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jilet mi attin daha once eger başta yanlis yone jilet attiysan ondan olabilir yada genetiktir.

• attım ama düz aşağıya attım yana değil yani peki bu duzelir mi

• ya bana cevap verebilecek biriler yok mu

• Çok takılma sakala, 17 yaşımda dediğin bölgede , 18 de top sakal kısmında hafifçe çıktı. Şimdi 21 im gür mübarek. Bir tarafı düz sık değil, bir tarafı dönüyor ama sıkı. Şans işi mi genetik mi bilemedim ama 😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşuna kafana takma düzelir. Olmazsa haftada bir jilet le traş ol aşağı doğru kes

• Imkani yok duzelmez omur boyu oyle kalacak bak gorursun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu yeni mi çıktı? (Facebook)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben hep asagiya kestim jiletle ama boyle oldu ustunden aylar gecti şimdi daha fazla ama yine boyle ama jiletle keserken hic kopuk kullanmadim direk jileti vurdum acaba ondan olmus olabilir mi berbere sordugumda niye killar yana dogru diye o killar daha gucsuz demişti ve bana iyi bi jilet, ve tam olarak nasil ne tarafa dogru tras olur onerebilir misiniz rica etsem

• kılların yönü büyük ihtimal genetik ama sakalların yaş ilerledikçe gürleşecegi için bu yamukluk fazla göze batmayacaktır sakallarını jiletle sürekli aynı yönde kesmen bunu degiştirmez etkilemez ayrıca jilet kullanırken iyi bir traş jeli kullan derim yüz derine zarar vermemesi için ayrıca jiletinde iyi olması lazım
  • Tırnaklarını kesersen her şey düzelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.