Şimdi Ara

Yeni yazı masam [SS] yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendime yeni bir yazı masası yaptırıcam bunu tasarladım işimi görürmü yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Rengini daha açık bi renk yapıcam.

• Bence güzel olmuş yaptırabilirsin.
  • yazi masasi nedir?
  • Çalışma masasının bulunduğu kısım çok dar kalmış, yan tarafa yaptığın yapışık sehpa tarzı şey otururken seni sürekli rahatsız edecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flara

Çalışma masasının bulunduğu kısım çok dar kalmış, yan tarafa yaptığın yapışık sehpa tarzı şey otururken seni sürekli rahatsız edecektir.

çalışma amsası dar gözüküyor fakat 120 cm genişliğinde suan oturdugum masa ona benzer bi masa fakat sehba falan ayrı ve pek rahatsız etmiyor. yinede bi kaç değişiklik düşünücem
  • kötü bence hazır tasarım al
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

kötü bence hazır tasarım al

hazır tasarımlar bneim işimi görmüyor :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boğuk bir havası var gibi sanki. İnsana ilham gelmez bunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Boğuk bir havası var gibi sanki. İnsana ilham gelmez bunda.

renk çok kapalı biliyorum rengi açık bi renk yapıcam bu renk olmucak sanırım o boğuk hava renkten kaynaklanıyor
  • quote:

Görünüz olarak göze hoş geliyor ama tasarım olarak ileride kullanışsız görünüyor. Bence basit çözümlerle daha kullanışlı alanlar elde edebilirsin. Su an iki dolap ve bolca olan raf yüzeyini duvara astığın dolap ile daha verimli ahale getirebilir raf olarak düşündüğün kısımlara kitaplık olarak değerlendirebilirsin.

• 1 adet tower kasa 1 adet normal kasa(yan durucak sekilde , 3 adet yazıcı , bolca kitap ve dergi ayrıca en az 3 raflık esya için bu dolabı uyduurabildim :d baska türlü sıgmıyor
  • fena değil, beyaz bölümün yanındaki boşluğa Z merdiven şeklinde raflar yapabilirsin . tasarımı hangi yazılımla yaptınız?

bahsettiğim merdiven şunun dik kesitlerinin olmadığı tarzda, onlar yokmuş gibi düşünün;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi Kablo -- 2 Mayıs 2011; 15:39:53 >
  • Tasarım güzel.
    Hangi programla yaptın ?
  • Kullandığım program google sketchup bu arada z merdiven şeklinde raf güzel olur fakat kitapların düşme sorunu olurmu ? ona göre bişeyler değiştirebilirim
  • merdivenlere kitap değilde daha çok saat, süs eşyası , eğer varsa küçük hoparlörler tarzı eşyalar koyabilirsin. kitap koymak için kenarlara destekler yaptırman lazım fakat tasarıma zarar verebilir.
  • 5 tane dvd kutusu var onlar için ideal bir çözüm olabilir.
  • İlk resimde sağda kalan kısım, boyuna 1.2 kat duvara doğru da 1.5 kat uzatılmalı.
    Soldaki kısım ise uyumsuz durursa eğer orası da uyumlu hale getirilebilir. Onun dışında sol taraf güzel.

Şahsi görüşümdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dnm1991

İlk resimde sağda kalan kısım, boyuna 1.2 kat duvara doğru da 1.5 kat uzatılmalı.
    Soldaki kısım ise uyumsuz durursa eğer orası da uyumlu hale getirilebilir. Onun dışında sol taraf güzel.

Şahsi görüşümdür.

sağ taraftaki çalışma alanının genişliği üçgen taraf hariç 120 cm :D daha fazla büyütsem sorun oluşturmazmı

• Yazı masası olarak düşününce, bir çok kitap, kağıt ve not masa üzerinde olacak. Bu nedenle yazı yazacağın ana masayı biraz geniş yaptır. Ve beriye doğru da uzat biraz. Çünkü kitapları üst üste yığmak zorunda kalacaksın bir yerden sonra. Bunun yerine arkaya doğru yayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byabsnn

quote:

Orijinalden alıntı: Dnm1991

İlk resimde sağda kalan kısım, boyuna 1.2 kat duvara doğru da 1.5 kat uzatılmalı.

Şahsi görüşümdür.

sağ taraftaki çalışma alanının genişliği üçgen taraf hariç 120 cm :D daha fazla büyütsem sorun oluşturmazmı

Kişiye göre değişebilir tabiki ama bence masa biraz uzun olmalı eğer yer varsa odada. Soldaki üçgen taraf zaten pek işine yaramaz çünkü oturduğun sandalyeyle oraya erişmen o kadar kolay olmaz. Geriye kalan 120 cm bence 150-160 civarı olursa çalışma alanın daha ferah ve daha geniş olur. Eğer bir şeyler yazarken kitabı-defteri yan tutuyorsan duvara doğru da biraz uzatılmalı masa.

Ama tabiki masada çalışacak olan sensin. Ne kadarı senin için kullanışlı olur bilemeyiz. Kolay gelsin.

Dipnot: "" bu işareti niye koyduğunu anlayamadım?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.