Şimdi Ara

Yeni yasa gereği Bebek ürünlerine 10 gün sonra %25~%80 zammm geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
4
Favori
3.526
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://mobil.e-bebek.com/mobil-ebebek-on-bilgilendirme

ebebek Önemli Bilgilendirme-

Değerli Bebeveynlerimiz;

Türkiye’nin bebek ürünleri alışverişinde öncü internet sitesi ve mağazalar zinciri ebebek olarak siz kıymetli tüketicilerimizi 23 Mayıs 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmiş bulunan Bakanlar Kurulu'nun "İthalat Rejimi Kararına Ek Kararı" hakkında bilgilendirmek isteriz. Karar doğrultusunda başta mama sandalyesi, park yatak, ana kucağı, yürüteç, oto koltuğu, mama ısıtıcı, nemlendirici, sterilizatör ve mama hazırlayıcılar olmak üzere aralarında belirli mobilya eşyalarının bulunduğu bazı ürünlerin ithalatında ilave gümrük vergisi uygulanacaktır. 

AB üyesi ülkeler, EFTA üyesi ülkeler, İsrail, Makedonya, Bosna-Hersek, Fas, Batı Şeria Gazze Şeridi, Tunus, Mısır, Gürcistan, Arnavutluk, Ürdün, Şili, Sırbistan, Karadağ, Kosova, Güney Kore, Morityus dışındaki ülke ve bölgelerden ithal edilecek söz konusu ürünler için ilave gümrük vergisi oranı; bebek araç gereçlerinde yüzde 50, ev aletlerinde yüzde 30, aksam ve yedek parçalar için ise yüzde 25 olarak belirlenmiştir. Uygulanacak olan ek vergi CIF bedel üzerinden hesaplandığından ve bu ürünlerin büyük bir bölümünde gözetim bulunduğundan bu vergi ürünün perakende fiyatına %80’e yakın oranlarda yansımaktadır.

İlgili ek vergi uygulaması 23 Haziran 2015 tarihi itibariyla geçerli olacaktır. Bu doğrultuda siz değerli bebeveynlerimize fiyat artışı yaşanacak marka ve ürün grupları konusunda hassasiyetle ön bilgilendirmede bulunmak isteriz.

Mama Sandalyeleri: Baby&Plus, Joie, Chicco, Kraft, Fisher Price, Mamas Papas

Yürüteçler ve Hoppalalar: Baby Max, Baby&Plus, Casual, Chicco, Crystal Baby, Kraft, Mamalove, Prego Baby, Sunny Baby, Verdino

Park Yataklar: Baby&Plus, Chicco, Hauck, Kiddicare, Kraft, Nuna, Prego Baby, Sunny Baby, Joie

Oto Koltukları: Baby Max, Bebe Confort, Besafe, Baby&Plus, Chicco, Concord, Cybex, Joie, Kraft, Nuna, Orbit Baby, Prego Baby, Soo Baby, Sunny Baby

Ana Kucakları ve Salıncaklar: Baby Max, Bright Starts, Baby&Plus, Casual, Chicco, Fisher Price,   Joie, Joymaker, Nuna, Prego Baby, Soo Baby, Sunny Baby, Tiny Love

Mama Isıtıcı, Nemlendirici, Sterilizatör ve Mama Hazırlayıcılar: Baby&Plus, Loobex, Philips Avent, Weewell, Mamajoo, Wollex, Medisana, Chicco.

23 Haziran 2015 tarihinden sonra oluşacak ek vergi maliyetlerimiz ebebek olarak eski maliyetli stoklarımız tükenene kadar fiyatlarımıza yansıtılmayacaktır. 

Sektörümüzde önümüzdeki günlerde oluşacak ani fiyat artışları için şimdiden sizleri bilgilendirir mutlu günler dileriz. 

Bilgilerinize sunarız.

ebebek

Yeni yasa sonrasında zam gelmeden bebek ihtiyaçlarınızı alın arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drvimu -- 13 Haziran 2015; 11:46:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yerliler de zam yapar fırsat bulmuşken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısmetse 2ay içinde bizimde gözümüz yolda, hayırlısıyla.

Bu ara acil olarak ne almak mantıklı tavsiyesi olan varsa, okyanus içinde kaybolan kefal gibi takılmayalım etrafta :) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_e_R_k_H_a_N_n

Kısmetse 2ay içinde bizimde gözümüz yolda, hayırlısıyla.

Bu ara acil olarak ne almak mantıklı tavsiyesi olan varsa, okyanus içinde kaybolan kefal gibi takılmayalım etrafta :) ?

1 yaşına kadar ki her şeyi alın.

• Bu daha iyi günlerimiz

• Daha evlenmedim bile stok yapsam mı acaba ?
  • İnsanları paniğe kaptırmadan reklam yapsanız? Neymiş zam gelecekmis. Neymiş kanun çıkmış. İtici geldi bana..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki26

İnsanları paniğe kaptırmadan reklam yapsanız? Neymiş zam gelecekmis. Neymiş kanun çıkmış. İtici geldi bana..

Cebe gelen mesajı paylaştım. Firmayı tanımam etmem .

• AB üyesi ülkeler, EFTA üyesi ülkeler, İsrail, Makedonya, Bosna-Hersek, Fas, Batı Şeria Gazze Şeridi, Tunus, Mısır, Gürcistan, Arnavutluk, Ürdün, Şili, Sırbistan, Karadağ, Kosova, Güney Kore, Morityus dışındaki ülke ve bölgelerden ithal edilecek söz konusu ürünler için ilave gümrük vergisi oranı,

Geriye ABD ve çin kaldı herhalde.
  • drvimu kullanıcısına yanıt
    İyi de hocam sıcak fırsat konusu değil. Neyse

• quote:

Orijinalden alıntı: zeki26

İyi de hocam sıcak fırsat konusu değil. Neyse

10 gün önceden zamsız almak sıcak değil mi ihtiyacı olana
     Yeni yasa  gereği Bebek ürünlerine 10 gün  sonra  %25~%80 zammm geliyor

• ülke nin gittiği yol yol degil hiç iyi görmüyorum .. Birileri uyum sürecinde baya hırpalanıcaklar

• Benim icin cok iyi firsat konusu.

3 ay sonra baba olucam kismetse.
    Almam gerekenleri stok yapayim, ki zaten alacaktim..

• quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

Benim icin cok iyi firsat konusu.

3 ay sonra baba olucam kismetse.
    Almam gerekenleri stok yapayim, ki zaten alacaktim..

Faydası olduysa sevindim

• quote:

Orijinalden alıntı: Section8

Daha evlenmedim bile stok yapsam mı acaba ?

İşte gerçek DH Sıcak Fırsatlar müdavimi Yap elbette hocam, hem kız hem erkek çocuk için stok yap.
  • arandur kullanıcısına yanıt
    Unisex bulmak lazım
  • Böyle giderse sıcak fırsatçılar olarak evlenmeyceğiz beyler. Kuzenlerin çocuklarını severiz hem ohh ne güzel masrafsız
  • Bebek arabasına zam gelir mi acaba ?
    Oto koltuğunu şimdiden almak lazım aslında ama para kalmadı yaw vay arkadaş..

• quote:

Orijinalden alıntı: fearless_X

Ak bebeklere bedavaya verirler ...

Hocam kahkaha attım ak bebek ne ya :DD:D
  • bir kişi de sormuyor bunun sebebi nedir diye ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.