merhaba arkadaşlar yeni xbox 360 aldım sanırım fw ve jtag yapılmamış kendi 120 gb hdd si var.öncelikle orjinal oynama taraftarıyım ancak merak ettiğim bişey var.oyun ya da herhangi bir şeyi xbox ı pc ye nasıl bağlarım.kablo yolu ile bağlamam mümkün mü ethernet kablosu ile falan. ben bunu bağlayıp mesela oyun atsam hdd ye fw ve jtag olmadan oyun çalışır mı.bu yol ile çalıştırmam için ne yapmam gerek. ayrıca bu yolla live dan oynanmıyor değil mi _ bana burdan değilse bile özelden birisi yardımcı olaiblir mi ?
Hayırlı olsun Xboxun
yok öyle birşey olmaz
eyv usta saolun.tabi biraz ayıp oldu ama.zorla aldık onu da.peki nasıl yapabilirim.yani xbox 360 pc ye mi bağlayamam yoksa oyun olayını mı yapamm.xbox 360 pc ye bağlarsam kopyayı çalıştırmam için ne yapmam lazım.
Hayırlı olsun ama PS3 almak daha mantıklı bence. :)
ya hocam bu firmware işini nasıl yapıcam herşeyi açtım bağlantılar tamam ama şimdi liteon 83850c modeli bi dvdrom var ben ixterme sitesinden fw leri indirdim.programa yeni fw olarak göstereceğim fw LT-liteon-0800-v3 mi olacak doğru mu bana yardımcı olabilr misiniz bu dvd ye en uygun en yeni fw hangisi _ bi de fw atmadan önce key yedeğini almam lazım mı ?
hocam haklısın da mis gib laptobum var zaten oyun olarak fifa nba falan oynuyoruz arkadaşlarla zaten vaktim de yok satacağım gidecek .d saolun yine de
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme