Şimdi Ara

Yeni Xbox aldım - Sorularıma Yanıt Arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün Xbox 360 Slim + Kinect satın aldım. Ciha şu ana kadar beklentilerimi karşılar bir tutum sergilmekte ancak canımı sıkan bazı noktalar da var.

- Last fm ve ESPN linkini görünce büyük bir heyecanla giriş yapmak istedim ancak bunlar gibi aplikasyonlarda benim bölgemde bu aplikasyonun mevcut olmadığını dile getiriyor. Oysaki bölgemi ve zip kodumu USA olarak ayarlamıştım. Buna nasıl bir çözüm bulabilirim?
    - Bir de bizim ülkemizde bazı forumlarda microsoft point satın alamadığımızı belirtmişler, bu bilgi doğru mudur?
    - XBOX oyunlarını değiş tokuş yapanların bulunduğu bir platform var mıdır? Ya da Ankara`da bu gibi kiralama, değiş tokuş yapan dükkanlar vs bulmak mümkün müdür?
    - Şu anda halen tıfıl tıfıl takılıyorum cihazın arayüzünde ve aldığım HALO Reach oyununu oynuyorum ancak XBOX`ı PS3 ten ayıran kinect dışındaki özellikleri kullanamayacaksam büyük bir hayalkırıklılığı yaşayacağım.

Sorularım konusunda yardımcı olursanız çok sevirim.

İyi Pazarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: FFARAN

Merhabalar;

Dün Xbox 360 Slim + Kinect satın aldım. Ciha şu ana kadar beklentilerimi karşılar bir tutum sergilmekte ancak canımı sıkan bazı noktalar da var.

- Last fm ve ESPN linkini görünce büyük bir heyecanla giriş yapmak istedim ancak bunlar gibi aplikasyonlarda benim bölgemde bu aplikasyonun mevcut olmadığını dile getiriyor. Oysaki bölgemi ve zip kodumu USA olarak ayarlamıştım. Buna nasıl bir çözüm bulabilirim?
    - Bir de bizim ülkemizde bazı forumlarda microsoft point satın alamadığımızı belirtmişler, bu bilgi doğru mudur?
    - XBOX oyunlarını değiş tokuş yapanların bulunduğu bir platform var mıdır? Ya da Ankara`da bu gibi kiralama, değiş tokuş yapan dükkanlar vs bulmak mümkün müdür?
    - Şu anda halen tıfıl tıfıl takılıyorum cihazın arayüzünde ve aldığım HALO Reach oyununu oynuyorum ancak XBOX`ı PS3 ten ayıran kinect dışındaki özellikleri kullanamayacaksam büyük bir hayalkırıklılığı yaşayacağım.

Sorularım konusunda yardımcı olursanız çok sevirim.

İyi Pazarlar.

Last ve espn ile ilgilenmediğim için onları bilmiyorum..

Microsoft points olayı doğru değil. Alabiliyorsun gittigidiyor vs. benzeri sitelerden ama ona gerek yok paypal hesabı ile xbox üzerinden de alabilirsin.

Xbox oyunlarını forumdaki arkadaşlarla değiş tokuş yapabilirsin. Fakat bildiğim kadarıyla ps3 oyunları gibi xbox oyunlarını takas yapan dükkanlar yok.

Xbox ı kullanmaya alıştıkça bu düşüncenden vazgeçer ve hayalkırıklığına uğramassın.

• Last fm ve ESPN hizmetlerini TR de kullanamazsın açtığın hesap bölgesi ile alakası yok ip ile alakalı bir şey VPN kullanman lazım o ne diye sorma forum da araştır bak konusu var.
  • Veya Espn'in Bulundugu USA'Da Digital Yayın Yapan Platforma Üye Olman Gerek Ve Uydu Alıcı İle Verdikleri Kart nosunu yazınca o bölgeye yayın açılıyor diye biliyorum ayriyetten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.