Şimdi Ara

Yeni Xbox Alanlar ve Düşünenler İçin Detaylı Bilgi (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
26
Favori
20.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marcelor

Kodmu hesap mi. Hesapsa calinti olabilir belki
    Şöyle ki adam da 100 tane ürün görünüyor var 40liradan satıyor? 1 tane 2 tane değil.... Artık hesap ya da kod nedir ne değildir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbomluekiz

Şöyle ki adam da 100 tane ürün görünüyor var 40liradan satıyor? 1 tane 2 tane değil.... Artık hesap ya da kod nedir ne değildir?

Alıntıları Göster
    Hocam en düz mantıkla 40 liraya satıp bir de kar edebilmesi için bir hesabı en az 5 kişiye satması gerekiyor. Sonrası muhtemelen birkaç gün sonra oturum kendiliğinden kapandı, şifre kabul etmiyor vs gibi sorunlar gibi görünüyor. Riske girmenizi önermem, tercih sizin tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaFKa

Hocam en düz mantıkla 40 liraya satıp bir de kar edebilmesi için bir hesabı en az 5 kişiye satması gerekiyor. Sonrası muhtemelen birkaç gün sonra oturum kendiliğinden kapandı, şifre kabul etmiyor vs gibi sorunlar gibi görünüyor. Riske girmenizi önermem, tercih sizin tabi.

Alıntıları Göster
    Mümkün değil alınmaz zaten çok haklısın.
    Peki bu hesap değil de kod olursa güvenilir mi? Sonuçta kodu 2.kişi giremez..?

• Şimdi şunu merak ediyorum,
    Gamepass aldıktan sonra P1 P2 yöntemiyle yarısını sattık diyelim, anladığım kadarıyla ana hesap diğer kişide olacak, bu kişi şifreyi falan değiştirip hesabı çalarsa ne olacak, böyle bir ihtimal var mı?
    (Bir de p2 hesabı hep internete bağlı kalmak zorunda yazmışlar, cihaz sürekli açık kalmak zorunda mı demek oluyor bu)

• cimbomluekiz C kullanıcısına yanıt
    P2 satışı sonrasında karşıdaki kişinin şifre değiştirebilme olanağı benim de kafamı karıştırıyor açıkçası. Oturum açmak için çift adımlı güvenlik konulabiliyor ama oturum açtıktan sonra şifre değiştirirken veya telefon ve alternatif mail adresi değiştirirken ayriyeten bir doğrulama istemiyor bizzat denedim. Bu konularda daha önce alışveriş yapan arkadaşlar daha deneyimlidir, cevap verirler sanırım.
    P2 nin internete bağlı olma konusuna gelince illa sürekli xbox açık kalmak zorunda değil. Xbox ı açtığınızda p2 olarak satın aldığınız hesaba kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapmanız yeterli. O oturum açıkken sonra kendi hesabınıza geçiş yapıp oyununuzu oynayabilirsiniz. Yani aynı anda hem p2 hesabın hem de sizin hesabın açık olması yeterli oluyor.

• O zaman Gamepass ortaklığında her ihtimale karşı tanıdık güvenilir birini bulmak şart..

• KaFKa kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamışsınız. Sadece bir hesap giriş xbox olabilir, 1 hesap giriş xbox, buraya ultimate alın. 2. hesap GTA V. Bu hesabı ek hesap olarak ekleyin. Giriş xbox değil, ek hesap,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enderoid -- 26 Haziran 2020; 21:43:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enderoid

Yanlış anlamışsınız. Sadece bir hesap giriş xbox olabilir, 1 hesap giriş xbox, buraya ultimate alın. 2. hesap GTA V. Bu hesabı ek hesap olarak ekleyin. Giriş xbox değil, ek hesap,
    Hayır. Birden fazla hesabı giriş xbox'im yapabilirsiniz. Siz yanlış biliyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QRX kullanıcısına yanıt
    Giriş xboxtan kastınız kurulum yaparken girdiğiniz değil mi? Birden fazla kurulum hesabı girilebiliyor mu?

• letheshe L kullanıcısına yanıt
    Daha önce birçok yerde yazmıştım. Letgo’da 1800-2000 bandında, 2-3 aylık birçok ürün var.

• Arkadaşlar Xbox one üzerinden Xbox 360 hesabı nasıl açabiliyoruz veya online olarak? Eski hesabımı 360 oyunlarında kullanabiliyorum ama 2 kişi oynamak için bazen hesap eklemem gerekiyor. P2 oyunları olan hesapları ekleyemiyorum. Nasıl yapabilirim?
  • 2.el alırken nelere dikkat etmek gerekir
    2-3 aylik satan çok 3200 cihazı 2500-2700 e

• Konuyu hortlattim ama bir sorunum var.
    Konsola harddisk bagliydi kac aydir sorun yoktu suanda gormuyor harici harddiski.
    Bazi uygulamalar oraya yukli acmaya calistigimda uyg acilmiyor dogal olarak yukleyin fln diyor.depolama da da yok.nasil cozerim.
    Usb girisi fln cikarip yaktim konsolu kapadim actim duzelmiyor.hardiskin isigi fln yaniyor ses te geliyor.
    Ama bagli gozukmuyor konsola yada konsol gormuyor acil yardim lutfen..

Edit: mesela youtube hariciye yukluydu acmak istedigimde boyle bir hata aliyorum.tekrardan insirmek istiyorum kendi depolamasina bari yuklesin diye fakat yine ayni hatayi aliyorum.

Yeni Xbox Alanlar ve Düşünenler İçin Detaylı Bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 24 Temmuz 2020; 20:43:27 >

• kadaşlar Xbox one s oyun konsolumu bugün sattım hesabımda ultimate üyeliği vardı ben satmadan hesaba yeni bir e posta ekledim ve kendi e postamı kaldırdım şimdi başka biyerde oturum açtıkları zaman benim almış olduğum ultimate üyeliğinden faydalanmaya devam edebilirler mi?

• icecube_fb kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar fikri olan var mi?
    Konsolu sifirlayayim diyorum ama save dosyalari silinir diye korkuyorum siliniyor mu?
    Yedekleme kismini gordum ama orada harici harddisk istiyor ve benim harddiski gormedigi icin yedeklemede yapamiyorum.
    Nasil bir yol izlenmeli servise gondersem hersey sifirlanir mi benim icin onemli olan kaydedilmis oyunlarin gitmesi.ne onerirsiniz?

Merhaba, oyun kayıtlarınız bulut üzerinde olduğu için harici disk verileri silinse dahi oyunlara kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Peki harici diski pc üzerinde deneyip en azından çalışıp çalışmadığını anlayabiliyor muyuz? Daha önce kullanmadığım için detaylı bilgiye sahip değilim.

• Cedde33 C kullanıcısına yanıt
    Sildiğiniz hesap p1 ise (giriş xboxım) farklı bir mail ile oturum açsalar dahi gamepass ultimate üyeliğinden faydalanabilirler.

• Hypnosis. H kullanıcısına yanıt
    Hocam pc ye bagladik ici gozukmuyor.kardesim bi prog ile sorun olup olmadigina bakti sikinti yok ama ici gozukmuyor

Xbox da kullandığınız diski pc de görmemeniz doğal. Pc için uygun formata getirmeniz gerekir. İnternette bolca bilgi mevcut.

• pirmes kullanıcısına yanıt
    Yok birsey demiyorum sordular diye soyledim.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.