Şimdi Ara

-- Yeni Walkman -- Zylo & Spiro -- (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
1
Favori
30.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: portakal

quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

quote:

Arkadaşlar,ZYLO için Turkcell internet ayarlarını bulamadım,müşteri hizmetleri de yardımcı olamadı.
    Ayarları buraya yazabilecek varsa çok makbule geçer.

Ayarlar çok basit.Yeni bir data bağlantısı kur. Apn:internet olması yeterli.

Arkadaşlar hala beceremiyorum Acaba ne yapmam nereye ne yazmam gerektiğini daha detaylı anlatabilecek biri var mı? Misal menü>ayarlar>bağlantı vs. gibi

Yok mu bir Allahın kulu yardımcı olabilecek?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,ZYLO için Turkcell internet ayarlarını bulamadım,müşteri hizmetleri de yardımcı olamadı.
    Ayarları buraya yazabilecek varsa çok makbule geçer.

Ayarlar çok basit.Yeni bir data bağlantısı kur. Apn:internet olması yeterli.

Arkadaşlar hala beceremiyorum Acaba ne yapmam nereye ne yazmam gerektiğini daha detaylı anlatabilecek biri var mı? Misal menü>ayarlar>bağlantı vs. gibi

Yok mu bir Allahın kulu yardımcı olabilecek?

telefon üzerinde mevcut olması gerekir ama ayarları yazayım. Menü-ayarlar-bağlantı-internet ayarları-seçenekler- yeni oluştur-gprs data seç-
    Isim : Turkcell WAP
    Apn: wap kaydet sonra düzenle seç
    kullanıcı adı: gprs
    parola: gprs
    sonra en asağıda proxy sunucularına gel düzenleyi seç
    HTTP- Proxy adresi : 212.252.234.168
    Port:8080
    yaz kaydet kapat aç tamamdır. Ayrıca sarjın kaç gün gidiyor?

• Elimde telefon olmadığı için eksik anlatabilirim.Yapmanız gereken ayarlar >bağlantı ayarları> bluetooth a girin.Orada data bağlantısı vardır.Yeni bağlantı seçin isim ve apn : internet yazıp kaydedin.Bu kadar.Daha sonra ayarlar >bağlantı ayarları> internet ayarı> internet seçin bunu aktif edin.Programlarda kullanmak için programın üzerinde iken seçenek > bağlantı ayarı> internet seçin.
  • forumda ben mi bulamadım efendiler öyle ise mazur görün...
    zylo'da mp4 izleyen var mı.. w995 gibi kalıtelımı ?
    yanılmıorsam mp4 izlenior bunda yani teknosa ole dedi..
    ayrıca arkadaslar kullandıgınız kulaklıklar bass konusunda farklılık gosterıyor lakın benım deneyımlerım (w810 için) kalıtelı ve yuksek ses veren kulaklıkların pıl omrunu kısalttıgı yonundeydı bunda da o sorun oluyordur kanısıındayım...bunu test eden var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ateskendul

forumda ben mi bulamadım efendiler öyle ise mazur görün...
    zylo'da mp4 izleyen var mı.. w995 gibi kalıtelımı ?
    yanılmıorsam mp4 izlenior bunda yani teknosa ole dedi..
    ayrıca arkadaslar kullandıgınız kulaklıklar bass konusunda farklılık gosterıyor lakın benım deneyımlerım (w810 için) kalıtelı ve yuksek ses veren kulaklıkların pıl omrunu kısalttıgı yonundeydı bunda da o sorun oluyordur kanısıındayım...bunu test eden var mı acaba

mp4 video izleniyor max. 640x480 videolar izleniyor facebook videoları izliyorum. 400x224 olarak izliyorum. Kulaklık olarak w810 kulaklıgı kullanıyorum baslar ve ses gayet iyi. Sarjı etkileyen faktör bataryanın kötü olmasıdır. Çin malı lion batarya Geçen S.e müsteri hizm. aradım sık sık sarj edin yeni nesil batarya oldugundan dolayı performansı artar yalan bence. Sarj hariç tlf gayet kullanıslı

• nasıl ya şimdi batarya konusunda sınıfta kalan bır cıhaz mı ?
    sımdı bunun bataryası baska bır modelle de aynı degıldir kı...
    ben k810 u c903 bataryası ıle kullanıordum kafadan 2 gun fazladan enerjı sunuordu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ateskendul

nasıl ya şimdi batarya konusunda sınıfta kalan bır cıhaz mı ?
    sımdı bunun bataryası baska bır modelle de aynı degıldir kı...
    ben k810 u c903 bataryası ıle kullanıordum kafadan 2 gun fazladan enerjı sunuordu...

bana göre öyle bazı kullanıcılar 4-5 gün bazıları 2 gün bile gitmediğini söylüyor w995 bataryasıyla aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro58 -- 21 Ağustos 2011; 23:15:50 >
  • ya aynıda hani ben sekıl olarak aynı ama amper olarak yuksek bır batarya demek ıstemıstım..k810unkı 900mah iken c903 unkı 1200 amperdı sanırım dogru degılse bıle o kadar amper farkı vardı yanı.. neyse konu dagılmasın.. bu sarj olayı sogutu benı ya :S ıpod 4g var bende bb curve ıle hotspot wifi yapıp takılıcaz artık yanı belkı bıraz daha ucuzlarsa alınır yanı...
  • Youtube videolarına ne yaptıysam giremedim, müşteri hizmetlerini arayıp sordum, Sony son flashplayer güncellemelerinden dolayı bu videolara destek veremiyormuş, bu yüzden videoları açamaması doğalmış:( Samsung Monte çatır çatır açıyordu, üzüldüm...

Bi de facebook gadget uygulamasını ne zaman kullanmaya kalksam telefonum kitlendi ben de ekrandan tamamen kaldırdım, sanırım çok kasıyor herkeste bu... Normal internet yolu ile girmek daha iyi, ayrıca internette dolaşma hızı gayet iyi telefonun kullanışlı da dokunmatik olmasa bile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

Youtube videolarına ne yaptıysam giremedim, müşteri hizmetlerini arayıp sordum, Sony son flashplayer güncellemelerinden dolayı bu videolara destek veremiyormuş, bu yüzden videoları açamaması doğalmış:( Samsung Monte çatır çatır açıyordu, üzüldüm...

Bi de facebook gadget uygulamasını ne zaman kullanmaya kalksam telefonum kitlendi ben de ekrandan tamamen kaldırdım, sanırım çok kasıyor herkeste bu... Normal internet yolu ile girmek daha iyi, ayrıca internette dolaşma hızı gayet iyi telefonun kullanışlı da dokunmatik olmasa bile...

Youtübeden flash player desteği olmadan da video izleyebilirsin dns ayarlarını 8.8.8.8 yap belki acar videolari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

quote:

Youtube videolarına ne yaptıysam giremedim, müşteri hizmetlerini arayıp sordum, Sony son flashplayer güncellemelerinden dolayı bu videolara destek veremiyormuş, bu yüzden videoları açamaması doğalmış:( Samsung Monte çatır çatır açıyordu, üzüldüm...

Youtübeden flash player desteği olmadan da video izleyebilirsin dns ayarlarını 8.8.8.8 yap belki acar videolari

O ayarlar youtübe nin yasaklı olan dönemlerinde kullanılıyordu :) ben kullandığım bütün sonyericsson larda youtübe ye bağlandım.Bağlantı ayarlarından,akis seçenekleri var onu internet seçin, sonra youtübe ye girip izleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

O ayarlar youtübe nin yasaklı olan dönemlerinde kullanılıyordu :) ben kullandığım bütün sonyericsson larda youtübe ye bağlandım.Bağlantı ayarlarından,akis seçenekleri var onu internet seçin, sonra youtübe ye girip izleyin.

Evet onu unutmuşum ya internet ayarı seçili olacaktı:)

• quote:

quote:

quote:

Evet arkadaşlar onca ayar yapmaya gerek yok, buz mavisinin dediği gibi yaptım çok kolay ama oldu:))) Bağlantı ayarlarından-akış seçeneklerini internet yapıp kayıt edip çıkıyorsun artık you tube videoları oynuyor:)))) Bunu Sony müşteri hizmetleri bile bilmiyor:)))

Ama bende şöyle bi arıza var ki o da facebook widgetleri gibi sadece 3 saniye oynuyor sonra kitleniyor. neyse, walkman işlevini yapıyor en azından, face de internet bölümüden giriyorum ama youtube videloarını da akıcı oynattım mı zaten kulaklık ile ses problemini çözmüştüm artık telefonumun bütün arızalarını tamamlamış olucağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 23 Ağustos 2011; 20:17:17 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet arkadaşlar onca ayar yapmaya gerek yok, buz mavisinin dediği gibi yaptım çok kolay ama oldu:))) Bağlantı ayarlarından-akış seçeneklerini internet yapıp kayıt edip çıkıyorsun artık you tube videoları oynuyor:)))) Bunu Sony müşteri hizmetleri bile bilmiyor:)))

Ama bende şöyle bi arıza var ki o da facebook gadgetleri gibi sadece 3 saniye oynuyor sonra kitleniyor. neyse, walkman işlevini yapıyor en azından, face de internet bölümüden giriyorum ama youtube videloarını da akıcı oynattım mı zaten kulaklık ile ses problemini çözmüştüm artık telefonumun bütün arızalarını tamamlamış olucağım.

facebook widget 3g hızından ağır çalısıyor.

• şöyle bi dezavantajı var cihazın camera çekiminde zoom kullanamıyosunuz daha dogrusu vga camera'ya almadan zoom özelliğini kullanamıyosunuz.
  • Zoom sonyericssonun cogu cihazlarında yok.olsada ben kesinlikle kullanmam.görüntü kalitesini düşürüyor.yani zoom yapınca yine vga kalitesinde çekmiş oluyorsun.değişen birsey yok yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gary_2550

quote:

Orijinalden alıntı: DevoN

quote:

quote:

quote:

DevoN

Yanlış bilgi verme dostum telefonda flac mp3 fark etmiyor.Fark yok demişsin.Sonra gelip Cx200 II gibi tırışka bir kulaklık bassları çok manyak veriyor demişsin.

Bir kere flac formatını gerçekten güzel bir şekilde dinleyebilmek için Cx200 den daha iyi bir kulaklığın olması lazım.Bir fark olmayacaksa neden flac destekliyor bu telefon?

Bu telefonu alan çoğu kişinin bir kulaklığa 300 milyon para vereceğini zannetmiyorum. Telefonun fiyatı zaten 300 lira civarı adam bide gelip kulaklığa mı 300 lira para verecek?
    Arkadaşta W810 nun kulaklığı varmış Hpm-70, ben diyorumki cx-200 de bass lar çok daha kuvvetli çıkıyor o hpm-70 kulaklıktan ben bunu anlatıyorum.

Ben vericem mesela

Ses kalitesi hakkında bizi bilgilendirirsin o zaman, ben 90 milyon verebildim kulaklığa

O kulaklık ile farkı anlaman mümkün değil ben Vibe II ile bile anlayamıyorum.

Size birşey soracağım.
    Bu Zylo telefon o kadar pahalı kulaklıkların sesini kaldırabilecek mi? Nede olsa sıradan bir mp3 çalar yani bu cowon d2 gibi birşey değil

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

DevoN

Yanlış bilgi verme dostum telefonda flac mp3 fark etmiyor.Fark yok demişsin.Sonra gelip Cx200 II gibi tırışka bir kulaklık bassları çok manyak veriyor demişsin.

Bir kere flac formatını gerçekten güzel bir şekilde dinleyebilmek için Cx200 den daha iyi bir kulaklığın olması lazım.Bir fark olmayacaksa neden flac destekliyor bu telefon?

Bu telefonu alan çoğu kişinin bir kulaklığa 300 milyon para vereceğini zannetmiyorum. Telefonun fiyatı zaten 300 lira civarı adam bide gelip kulaklığa mı 300 lira para verecek?
    Arkadaşta W810 nun kulaklığı varmış Hpm-70, ben diyorumki cx-200 de bass lar çok daha kuvvetli çıkıyor o hpm-70 kulaklıktan ben bunu anlatıyorum.

Ben vericem mesela

Ses kalitesi hakkında bizi bilgilendirirsin o zaman, ben 90 milyon verebildim kulaklığa

Size birşey soracağım.
    Bu Zylo telefon o kadar pahalı kulaklıkların sesini kaldırabilecek mi? Nede olsa sıradan bir mp3 çalar yani bu cowon d2 gibi birşey değil

Kaldırır sanıyorum.İçindeki ses çipi de önemli bir etken tabii.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

DevoN

Ben vericem mesela

Size birşey soracağım.

Kaldırır sanıyorum.İçindeki ses çipi de önemli bir etken tabii.

Bu telefona cks90 taksak çok faydasını görebilirmiyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: fenomenozgur

şöyle bi dezavantajı var cihazın camera çekiminde zoom kullanamıyosunuz daha dogrusu vga camera'ya almadan zoom özelliğini kullanamıyosunuz.

iyi de zaten dijital zoom kaliteyi bozmaktan başka bir ise yaramıyor ki . bugüne kadar tek gerçek zoom Nokia N93i de vardı hala sadece onda var. 3X optik zoom
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.