Şimdi Ara

-- Yeni Walkman -- Zylo & Spiro -- (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
1
Favori
30.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arise Shock Acoustic for Zylo Beta 2 by Hunter3000

bunu yükledim ama sadece hoparlör yükseldi kulaklıkta bir artış olmadı ... :(
  • Ben de an itibariyle akustik atmış bulunmaktayım. Msn'de adım adım yardım eden Devon arkadaşıma teşekkür ederim :)
  • Devon akustik atmayı öğrendi cok şükür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akustik lazım diyorum bass bass inlesin kulaklarım istiyorum ...
  • Akustiki buldum attım ama bu seferde telefon vodafone kartımı tanımaz oldu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: megaturk

Akustiki buldum attım ama bu seferde telefon vodafone kartımı tanımaz oldu :(

Boşverin önemli olan ses kalitesi Şaka bi yana başka akustikler deneyin belki düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Boşverin önemli olan ses kalitesi Şaka bi yana başka akustikler deneyin belki düzelir.

Hat uçtu artık o hattı hiçbir tel görmüyor ama pekte s***mde değil açıkçası şu anda o hat. Kulaklarım bayram yapmış durumda tel harika oldu ama bundan sonra da uğraşmam artık bu işlerle bu kadarı bana yeter :)
  • quote:

quote:

quote:

Hat uçtu artık o hattı hiçbir tel görmüyor ama pekte s***mde değil açıkçası şu anda o hat. Kulaklarım bayram yapmış durumda tel harika oldu ama bundan sonra da uğraşmam artık bu işlerle bu kadarı bana yeter :)

Benim kullandığım akustiği attınız mı? Bass lar çok manyak derecede güçlü çıkıyor.
    ZYLO_U10_Mollina_s XPlooD HD+Acoustic.rar

Bu arada senin hat niye uçtu yav bizde hiç öyle şeyler olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 4 Ağustos 2011; 20:11:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Devon akustik atmayı öğrendi cok şükür

Biraz geç oldu ama öğrendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 4 Ağustos 2011; 20:14:45 >
  • Sennheiser CX-200 kulaklık ile test yaptım
    Aynı şarkıyı hem MP3 formatında hemde FLAC formatında dinledim hiçbir fark olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 4 Ağustos 2011; 20:40:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c3b1r

quote:

Orijinalden alıntı: electro58

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fenomenozgur

aksam sarja bıraktım telefonu sabah kalktıgımda hala sarj oluyodu daha dogrusu sarj gostergesı hareket etmıyodu ama batarya dolu da yazmıyodu cıkartıp tekrar taktıgım da sarja devam ettı acaba bu anormal bi durum mu ??

aynı durum bendede var sabah kalktıgımda sarj hatası verdı batarya çabuk bitiyor alalı 1 hafta oldu

şarj ettikçe uzuyor dayanma süresi,bana 3 gün gidiyor rahat.

3 gün mu? Bekleme süresi 340 saat yani 5gün 3gde 400 saat 6 gün anlamıs degılım onceden Kore pilleri vardı simdi tamamiyle çin işi cok kötü

Sık sık şarj edin yazıyor zaten klavuzunda,piller biraz garip, kullandıkça daha verimli hale geliyo

sarjı uzun gidiyo o yönden sıkıntı yok ama bu durum biraz canımı sıktı bide telefonun arka kapagında lekeler olusmaya basladı sanırım mat siyah olmasından kaynaklı..

• NW-A806 var kaç senedir babalr gibi kullanıyorum seeinheiser ile acayip bi alet ses konusunda mp3 player konusunda bir numara sony.. fakat beni üzen şey yeni çıkan sony mp3 lerde hala daha 5 sene önceki ses teknolojilerini kullanıyorlar insna biraz yenilik getirirdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevoN

quote:

quote:

quote:

Benim kullandığım akustiği attınız mı? Bass lar çok manyak derecede güçlü çıkıyor.

Evet onu attım ve çok memnunum değiştirmem artık o akustiği. Hat değil ya sim kart bozuldu başka tellerde de görmüyor sanırım voltajda bir git gel yaşandı ...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aksam sarja bıraktım telefonu sabah kalktıgımda hala sarj oluyodu daha dogrusu sarj gostergesı hareket etmıyodu ama batarya dolu da yazmıyodu cıkartıp tekrar taktıgım da sarja devam ettı acaba bu anormal bi durum mu ??

aynı durum bendede var sabah kalktıgımda sarj hatası verdı batarya çabuk bitiyor alalı 1 hafta oldu

şarj ettikçe uzuyor dayanma süresi,bana 3 gün gidiyor rahat.

3 gün mu? Bekleme süresi 340 saat yani 5gün 3gde 400 saat 6 gün anlamıs degılım onceden Kore pilleri vardı simdi tamamiyle çin işi cok kötü

Sık sık şarj edin yazıyor zaten klavuzunda,piller biraz garip, kullandıkça daha verimli hale geliyo

sarjı uzun gidiyo o yönden sıkıntı yok ama bu durum biraz canımı sıktı bide telefonun arka kapagında lekeler olusmaya basladı sanırım mat siyah olmasından kaynaklı..

kaç gün gidiyor?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DevoN

quote:

quote:

quote:

Evet onu attım ve çok memnunum değiştirmem artık o akustiği. Hat değil ya sim kart bozuldu başka tellerde de görmüyor sanırım voltajda bir git gel yaşandı ...

Bass lı modda dinlemek istiyorsanız.
    Ekolayzır ayarında soldan 1. ve 2. yi en alta getirin 5. yi de 1 kademe düşürün ve ClearBass en sonda olsun. En fazla Bass ı bu şekilde alırsınız.

• http://www.cepforum.com/forum/uygulamalar-629/java-platform-8-4-3-orjinal-uygulamalar-176378.html

Arkadaşlar zylo da çalışırmı acaba bu ilk 2 posttaki bekleme ekranları ...
  • quote:

http://www.cepforum.com/forum/uygulamalar-629/java-platform-8-4-3-orjinal-uygulamalar-176378.html

Telefonu güncellemeyi denediniz mi ?
  • quote:

quote:

http://www.cepforum.com/forum/uygulamalar-629/java-platform-8-4-3-orjinal-uygulamalar-176378.html

En son güncel versiyon var diyor güncelletmiyor :(

• quote:

quote:

quote:

En son güncel versiyon var diyor güncelletmiyor :(

Telefonu onar diye bi seçenek olması lazım yav,ben bi kurcaliyim bakalım

Edit: Pc companion uygulaması üzerinden support zone u çalıştırın,ordan güncelle diyin,sonra onar diye bi seçenek çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c3b1r -- 5 Ağustos 2011; 14:52:32 >

• Yaptığım akustik gidecek bu seferde ama ... :(
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.