< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YENİ VW GOLF 8.5 2024-2025 Ana Konu (Fiyat-Kampanya Takip) (92. sayfa)
Popüler Konular listesinde
-
-
Hocam doğru söylüyorsunuz vw genelde ülkede öyle bir politika izliyor. Ama fiyatlar yüksek kalıyor rakiplere göre. Bir de şuan 2025 model araç bulmak zor hadi onları düşürür, geçen bakıma gittim sordum hatırlamıyorum ama golf 2026 modele 2350-2400 gibi bir rakam söyledi. Yani politikayı biraz değiştirmeleri lazım golf özelinde, zaten b suv konusunda satış rekoru kırdı vw, neden rakiplere göre uyguna verdi marka algısı ile sıyrıldı. :) golf özelinde de benzer uygulama yaparsa iyi satar demek istiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ “Olmamasına razıyım; oluyormuş gibi olmasın yeter."
F.Kafka -
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >Kesinlikle haklısınız.
Ben hatta dediğiniz şeylerden ötürü Golf'ü satmak istemediklerini düşünüyorum. Bence düşük adetli satmalarına rağmen Golf satışlarından memnunlar. Onların niyeti herhalde daha çok T-Roc satmak. Gerçekten satmak istediklerinde de benim Aralık'ta aldığım kampanyada olduğu gibi ciddi bir fiyat indirimi yapıyorlar O ara ellerinde kalan golfleri satıyorlar sonra yine fiyatları yükseltip tekrardan SUV araçlara yönlendiriyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elbette satış politikası böyledir, golf u böyle ara ara yapıyorlar zaten. Hadi yeni kasa T roc yeni geldi o nedenle diyelim bunu hep yapıyorlar o yüzdendirki çok eleştiri alıyorlar. Satmak istememek değildir bence o, şuan öyle olabilir fabrika vs kapadı biraz küçüldü, önceki yıllarda da aynı politikayı uyguladılar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ “Olmamasına razıyım; oluyormuş gibi olmasın yeter."
F.Kafka -
Zaten liste fiyatı ile bayi fiyatı aynı değil biliyorsunuz. Ayrıca Doğuş' un önceliği suv pazar payını arttırmak. Golf satıp satmamak çok önemli değil onlar için. Az sayıda style ve rline getiriyorlar, onlar da galerici veya çok hevesli müşterilere satılıyor.
Son zamdan sonra güncel fiyatı bilmiyorum ama tahmini 2.650 metalik renk style donanım desek, bu fiyata hatchback almamak gayet normal çünkü suv gerçeği ve daha ucuza birçok araç seçeneği var piyasada. 2 ile 2.5 milyon arasında model yığılması olduğu için talep azalması gayet normal. Bunu resmi satış verilerinden görüyoruz.
Suv sevmeyen, sedan veya hatchback almak isteyen ve maddi sorunu olmayan kişiler tercih ediyor onlar da zaten az sayıda kullanıcı. Hele 3 milyon üstü yalıtım ve kalite yoksunu, 3 silindir veya arka yaşam alanı çok dar olan rakiplere o fiyatları vermek başka bir tartışma konusu!
*Bence hala daha kompakt, şehir içi kullanım, pratiklik, park konusunda avantaj, yakıt, konfor, güvenlik anlamında gayet tatmin edici olması ve birçok konuda belirli bir standardı sunması, hala daha mantıklı kılıyor sınıf gözetmeksizin. Kullanmadan eleştirmek kolay. Ama gerçek dünyada kullanınca farklı olduğu belli oluyor.
edit: *life donanım için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FooL -- 3 Haziran 2026; 20:1:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Intel i7 9700K *** Gigabyte Z390 Aorus Elite *** Msi RTX2070 Gaming Z 8GB OC *** Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 *** NZXT H500i Siyah Mavi Usb 3.1 *** Corsair Hydro H100i PRO RGB 240mm *** FSP Hydro G 750W 80 Plus Gold *** Samsung 500GB 970 EVO PLUS NVMe *** Samsung LC24FG73 23.5" Quantum Dot FHD 1ms 144Hz Curved VA *** Asus ROG Pugio 7200 DPI Aura Sync RGB *** Asus ROG Strix Flare Aura Sync RGB Cherry MX Red *** SteelSeries QcK Prism Cloth XL Rgb *** Logitech Z213 14W 2+1 *** WD My Passport 2TB 2.5" USB 3.0 Mavi

★★★ Samsung Galaxy Note 9 Ocean Blue 128GB ★★★★★★ Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm ★★★
-
Hocam katılıyorum ben daha önce golf 7 sahibiydim şu an golf 8 life aracım var ve çok memnunum. :)
Yani ben markanın iyiliği için demiş gibi oldum aslında satış stratejisi koskoca firmanın elbette vardır biliyorlardır ama olay suv a yönelmişken daha iyi yönetilebilir, yoksa başka bir derdim yok, onu anlatmak istemiştim. Bu arada ben çok memnunum aracımdan ama değiştireceğim zaman ihtiyaca göre suv a yönelirim gibi duruyor, çünkü ülkemin yolları ve araç kapasitesi oraya evrildi. Tam o noktada yeni T roc iyi bir fiyat olsa düşünülebilir mesela aslında biraz da bunu söylemeye çalıştım.
F.Kafka -
Ben genel anlamda yazdım size herhangi bir karşılık vermek olarak düşünmeyin. Piyasa bu şekilde ve büyük gösterişli araba almak biraz da toplumsal etkileşimler, inip binme kolaylığı, kalabalık aileler için eşya taşıma avantaji gibi birçok etkene bağlı. Çoğu kişi ne yakıt tüketiminden ne de aracın güvenlik ve teknik verilerine hakim. Hak edilmeyen fiyatlar (saçma vergi sistemi dahil) veriliyor hak etmeyen araçlara ne yazık ki! Teknoloji ve yapay zeka çağında bir ürün alınırken iyi kötü araştırıp alınmalı. Pazara çıkıp hem ucuzunu hem de kalitelisini almaya çalışan insanlar ne yazık ki aynı araştırmayı araçlar için yapmıyor.
Renault & Toyota filo ve ötv satışları da dahil en çok satan 2 marka. Vw zaten çok satıyor, bu da doğal olarak değerini koruyan, servis ve onarım konusunda yaygın ve tercih edilen bir marka olmasının sonucu. Vw savunmuyorum ama fiyat performans olarak bakıldığında tercih edilmesi gayet normal sonuç olarak.
Belirli fiyat aralığında bazı suv ve sedan araçları deneyimleme fırsatım oldu. Ama tekrar golf kullanınca araba kullandığımı anladım. Premium ile kıyaslanmaz ama çoğu konuda dengeli ve tüketimi ekonomik bir araç olduğu için, vw golf'ü çok düşük fiyattan vermez. Çünkü marka algısı ve referans olmasından dolayı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FooL -- 3 Haziran 2026; 21:43:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Intel i7 9700K *** Gigabyte Z390 Aorus Elite *** Msi RTX2070 Gaming Z 8GB OC *** Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 *** NZXT H500i Siyah Mavi Usb 3.1 *** Corsair Hydro H100i PRO RGB 240mm *** FSP Hydro G 750W 80 Plus Gold *** Samsung 500GB 970 EVO PLUS NVMe *** Samsung LC24FG73 23.5" Quantum Dot FHD 1ms 144Hz Curved VA *** Asus ROG Pugio 7200 DPI Aura Sync RGB *** Asus ROG Strix Flare Aura Sync RGB Cherry MX Red *** SteelSeries QcK Prism Cloth XL Rgb *** Logitech Z213 14W 2+1 *** WD My Passport 2TB 2.5" USB 3.0 Mavi

★★★ Samsung Galaxy Note 9 Ocean Blue 128GB ★★★★★★ Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm ★★★
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt