Şimdi Ara

YENİ VW GOLF 8.5 2024-2025 Ana Konu (Fiyat-Kampanya Takip) (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.590
Cevap
120
Favori
216.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sadece yağ ve yağ filtresi. bir de garantide olduğu için varsa bir sorun onu ücretsiz hallediyorlar.

volkswagenim uygulamasından baktığım kadarıyla 15bn km bakımına 12.513 tl gibi bir tavsiye edilen periyodik bakım fiyatı çıkıyor tabi bu tavsiye fiyat yetkili servise gidince üç aşağı beş yukarı değişebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel i7 9700K *** Gigabyte Z390 Aorus Elite *** Msi RTX2070 Gaming Z 8GB OC *** Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 *** NZXT H500i Siyah Mavi Usb 3.1 *** Corsair Hydro H100i PRO RGB 240mm *** FSP Hydro G 750W 80 Plus Gold *** Samsung 500GB 970 EVO PLUS NVMe *** Samsung LC24FG73 23.5" Quantum Dot FHD 1ms 144Hz Curved VA *** Asus ROG Pugio 7200 DPI Aura Sync RGB *** Asus ROG Strix Flare Aura Sync RGB Cherry MX Red *** SteelSeries QcK Prism Cloth XL Rgb *** Logitech Z213 14W 2+1 *** WD My Passport 2TB 2.5" USB 3.0 Mavi

★★★ Samsung Galaxy Note 9 Ocean Blue 128GB ★★★

★★★ Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm ★★★
  • FooL kullanıcısına yanıt
    Bu gidişle yıl sonu impression, 1.7 1.8 mio gibi rakamdan 2.elde değer bulur. Olmayan arabanın fiyatını yükseltip kullanıcısını koruyan koca yürekli vw!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

YENİ VW GOLF 8.5 2024-2025 Ana Konu (Fiyat-Kampanya Takip)

Tabela tanımanın ülke sınırları içinde çalışmadığını, servisin de deaktive ederek çözdüğünü biliyorum fakat bu hata koduyla bir bağlantısı var mı çözemedim. Başına gelen var mı?

Bende de o mesaj ilk aldığım günden itibaren arabayı çalıştırdığımda geliyor. O mesajları tıklayıp ekrandan siliyorum. Herhangi bir tabela uyarısı vs ile ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü bende kapalı tabela okuma ve uyarı da vermedi şimdiye kadar.

Periyodik bakıma gittiğim zaman söyleyip kapattırmaya çalışıcam, olmazsa devam etsin öyle benim için sorun teşkil etmiyor.

Intel i7 9700K *** Gigabyte Z390 Aorus Elite *** Msi RTX2070 Gaming Z 8GB OC *** Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 *** NZXT H500i Siyah Mavi Usb 3.1 *** Corsair Hydro H100i PRO RGB 240mm *** FSP Hydro G 750W 80 Plus Gold *** Samsung 500GB 970 EVO PLUS NVMe *** Samsung LC24FG73 23.5" Quantum Dot FHD 1ms 144Hz Curved VA *** Asus ROG Pugio 7200 DPI Aura Sync RGB *** Asus ROG Strix Flare Aura Sync RGB Cherry MX Red *** SteelSeries QcK Prism Cloth XL Rgb *** Logitech Z213 14W 2+1 *** WD My Passport 2TB 2.5" USB 3.0 Mavi

★★★ Samsung Galaxy Note 9 Ocean Blue 128GB ★★★

★★★ Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm ★★★
  • Merhaba.

Yeni satılan Golflerin hepsi Nexen marka lastikle mi geliyor acaba? Nexen lastiğin performansından memnun musunuz? Bazı kullanıcılar, ıslak havalarda yol tutuş olmadığından ve frenlemede hemen kızaklamaya başladığından bahsetmiş. Sizin tecrübeleriniz nedir acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Nexen dışında görmedim. Gayet güzel yol tutuyor ben şahsen ilk etapta memnun kaldım. Ama km ve yaş ilerledikçe ne olur bilemem.

GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ &amp; NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A &amp; SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI &amp; Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA &amp; Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"
  • Nexenlerle 22 bine geldim. Kötü lastik bence. Sertleşti, kızaklama da yapıyor. Zaten ucuz lastik. Çok beklentiye gerek yok.
    Golf'ün testlerinde en çok verim alınan lastik Continental premium contact7 imiş. YENİ VW GOLF 8.5 2024-2025 Ana Konu (Fiyat-Kampanya Takip)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dghans45 -- 9 Eylül 2025; 19:45:40 >
  • Arkadaşlar klima açık iken ayağımı gazdan çekince hibrit modda gitmiyor. Klima kapatınca hibrit mod açılıyor. Neden klima açıkken hibrit moda geçmiyor?

Mild hybrid, AC açıkken yani klima kompresörü, sürekli çalışıır, siz yolda seyir halindeyken klimanız açıksa motor stop etmez/yelken moda geçmez. Fakat klima açık iken bazı durumlarda motoru seyir halindeyken kapatır, kompressör durur. Çünkü motor kapalıyken birkaç dakika daha soğuk hava olabilir. Aracın hedef sıcaklığı set ayarında(PTC sensörler) ise motoru kapatır. Sonra tekrar devreye girer.

Yani sizin aracanızda klima açık iken seyir halindeyseniz, bazen kapatır bazen kapatmaz. Tamamen ECU' ya yazılan yazılım şartına bağlı

Bilgi için teşekkürler lastik konusunda deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• Arkadaşlar selam. Eski araçlarımda yazın klima açıkken aracı kapatsam dahi o uğultulu ses bir süre daha devam ederdi hatta bazen araç kapanmadı mı acaba diye soranlar oluyordu. Golf'te hiç öyle ses duymuyorum. sebebi nedir acaba bilen var mı?

Golf 8.5 mild hybrid bataryası klimaya destek sağlamıyor. Motor çalışırken çalışır. Hybrid moda çok geçsin istiyorsanız klimayı otomatik modun en düşük fan oranına alın.İç dereceyi 23-24.5 derece gibi ayarlayın. İçerideki hava kalitesi ve sıcaklığı istenen noktaya geldiğinde sık sık devreye girecektir. Ama ilk 5-6 dk devreye girmesini beklemeyin. Aynısı ısıtma durumu için de geçerlidir.

GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ &amp; NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A &amp; SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI &amp; Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
  • cio_cio kullanıcısına yanıt

Golf'ün radyatörü çok açıkta mükemmel şekilde hava alıyor. Bu sebeple ihtiyaç hissetmiyordur. Ama mesela ölüdeniz rampasını tırmanırsanız yine açık devam edeceği durumlar olabilir. Radyatör sağlam olduğunda hararet yapacak son araba diyebiliriz Golf 8.5 için. Ancak radyatör açıkta olduğu için dış etmenlere karşı savunmasız. Özellikle taş sekmesine dikkat edilmeli. Radyatör delinirse çok sağlam bir masraf çıkar.

• ecay kullanıcısına yanıt

haydaa :). nasıl dikkat edeceğiz peki?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.