Şimdi Ara

Yeni VW CC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vw cc almayı düşünüyorum, muhtemelen yeni kasa çıkacağı için exclusive adı altında baya doldurmuşlar arabayı, euro 2,58 den hesaplıyorlar indirimler vs derken 120.000 e geliyor araç fakat satış danışmanı 2017 ocak gibi yeni kasa çıkacağını belirtti ama bu aracın elimize ulaşması sanırım 2017 haziranı bulur ve sanırım fiyatı da en az 150.000 olur diye tahmin ediyorum
    Bu noktada iki sorum var sizlere
    1- Yeni CC geliş tarihi hakkında net bilgisi olan var mı? 2018'e kalır mı?
    2- Siz olsanız bu şartlarda mevcut CC' yi alırmıydınız? Beklermiydiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zubizu %6 indirm var liste fiyatından 114 e falan denk geliyor araç.Yenisi gelince zamlı gelicek.En önemlisi 1.6 tdi ile geleceği.Kesin bilgi yok ama gelecek diye düşünülüyor.2017 yaza görürüz bu aracı

• quote:

Orijinalden alıntı: CarBuyer

Zubizu %6 indirm var liste fiyatından 114 e falan denk geliyor araç.Yenisi gelince zamlı gelicek.En önemlisi 1.6 tdi ile geleceği.Kesin bilgi yok ama gelecek diye düşünülüyor.2017 yaza görürüz bu aracı

Cc alacak olsan mevcut kasayı alırmıydın ? Beklermiydin?

• Euro en son ne zaman 2.58 di de bunlar euroyu 2.58 den hesapliyorlar. Tamamen müşterinin aklını çelmek için yapılan boş satış taktikleri. Aracın baz satış fiyatını 25k€ dan 35k€ ya çıkar sonra euroyu 3.2 yerine 2.5 den sayıyoruz ayağı yap. Bunu yapan başka firmalarda var tabi ama genelde almanlar ve vw grubu.

• Ben almazdım çünkü neresinden tutsanız elinizde kalıyor CC'nin. Şöyle ki;

-DSG malum saatli bomba
    -CC'nin çarpışma testinde arabanın kapısı kopuyor
    -Yüzü çok eskidi
    -Exclusive donanım aşırı pahalı

O paraya ben olsam 3.20iED alırdım 7.000 kmde falan.
  • drsahinturk D kullanıcısına yanıt
    114 e bu kadar dolu böyle araç alamazsın.C180'e yaklaşamıyorsun bile aşırı pahalı ve bence abartı o fiyat.Gerçi hangi aracın fiyatı abartı değil ki.Bu paraya sıfır insignia alırsın ancak dizel.Onun dışında 2.el biraz zorlasan ben olsam 10-20 binde 3.16 M paket var onu alırım arkama bile bakmadan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 5 vs VW Polo
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Heybetine bakıp aldanmamak lazım, kaza testine bakılırsa bildiğin Egea gibiymiş.

• o araba basık, kasası eski, kaza testleri kötü, dsg saatli bomba, vw firması hilekar olduğunu itiraf etti ,, sadece cc değil, ben vw firmasının önünden geçmezdim
  • 114 bine olursa alinabilir. 150 bin verebiliyorsaniz gidin cla alin, c serisi alin, 3 serisi alin, a3 sedan vs alin. Adi premium olur en azindan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.