Şimdi Ara

2026 Volkswagen Tiguan | ANA KONU | (157. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: slhsyn55 , slhsyn55
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
5.356
Cevap
182
Favori
481.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Giriş
  • Doğuş navigasyonlu araç satmaya başlamış:) tiguanlar için sorduğumuzda btk izin vermiyor diyorlardı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Tayron için Life paketin çok az getirileceğini düşünüyorum. Tiguan açısından da RLine sayısı azaltılacak gibi duruyor.

Tayron phev için de yine life'ların çok kısıtlı getirileceğini düşünüyorum. Her şey Doğuş'un istediği gibi olmuyor, ekonomi yönünde farklı dengeler de var. Tayrondan ziyade skoda phev'ler daha ön planda olacak, superb vs.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Front Assist -23.930,00

Travel Assist 49.060,00

Farkı kadar hesap etmeniz lazım; vergilerle 54bin civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tergunt -- 6 Mart 2025; 23:57:51 >

Aynen ben yazacaktım front assist de var içinde diye. 15k da kablosuz şarj desek 70k. Eklenen donanım verenna koltuk 200k. O dönem donanim değişikliği yapıldığında fiyat 100k artmıştı. Bu ay hic rline tiguan gelmeyecekmiş önümüzdeki aya bakalım nasıl donanim değişiyor artık herseyi beklerim.

• Bu assistleri güvenle kullananınız var mı bir de de ekstra kapatmakla uğraşıyoruz travel assist zaten yarı otonama güvenip ülke de mümkün değil. Keşke kendimiz seçip ekleyebilsek bunlar hep full otonom sürüş hazırlıkları için ama beyhude çabalar sanki öyle bir durumda teslanın milyarlarca km testi var şu şarj skınıtısı olmasa ve AB ile birlikle otonom sürüşe BTK izin verse diğer markaların işi zor. VW grubu güvenilir tabi ama artık yazılım da da güven sağlamalı kaç metreden küt sesiyle vurmuşuz gibi frenle durmak çok da başarılı gelmiyor bana ki belli bi yaşın üstünün bunları kullanması daha da zor. tuşlara geri dönlüyor muş mesela yani tabi ki herkesin kitlesinin bi yaş ortalaması var sen tesla değilsinki klima ayarlamak için 80 tane tuşa basmamak lazım ya da auto hold..

Haftaya showroomlarda görebiliriz bence , teslimler de önümüzdeki haftasonu başlar sanırım .

Kararsız kaldıysanız bakıp alırsınız. Ama ben zaten hep büyük araç istediğim için direk Tayronu bekliyordum.

Çekirdek aile iseniz tayron gereksiz bence. Zaten gelenler 5 koltuklu, arka diz mesafesi daha fazla, bagaj daha büyük. Tiguan iç hacim genişliği, arka diz mesafesi ve bagaj yeterli, hatta muadillerinden daha büyük. Tiguan rline da indirim varsa alın geçin bence.
    Tayron ağırlıktan dolayı biraz daha fazla yakar. Park yeri ve parketme biraz daha zahmetli olur

Tayronu ileride satarken tiguan allspace muamelesi görmesin. 2.el değeri ve talebi az olduğundan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft19 -- 7 Mart 2025; 18:38:32 >
  • Tayron elegance metalik renk 2730dan kaporaladim fakat gelecek phev modeller kafami karistiriyor.
    Bu fiyatlara rline phev alinabilir ustune guclu motor ve sehir icinde bedava gezilebilir.

Pazartesine kadar karar verecegim.
    Bir de gelecek elegancelardan 19 standart janti ve aile paketini cikarip yerine 18 tiguan jant koymuslar.
    Ozellikle jant cok tipsiz gosteriyor koca araci.

Orijinalden alıntı: nuisance

Tayron elegance metalik renk 2730dan kaporaladim fakat gelecek phev modeller kafami karistiriyor.
    Bu fiyatlara rline phev alinabilir ustune guclu motor ve sehir icinde bedava gezilebilir.

Pazartesine kadar karar verecegim.
    Bir de gelecek elegancelardan 19 standart janti ve aile paketini cikarip yerine 18 tiguan jant koymuslar.
    Ozellikle jant cok tipsiz gosteriyor koca araci.
    Yeni lansman liste fiyatından inmiyorlar ki, siz daha düşük nasil bağlantı yaptınız?

Orijinalden alıntı: ft19

Çekirdek aile iseniz tayron gereksiz bence. Zaten gelenler 5 koltuklu, arka diz mesafesi daha fazla, bagaj daha büyük. Tiguan iç hacim genişliği, arka diz mesafesi ve bagaj yeterli, hatta muadillerinden daha büyük. Tiguan rline da indirim varsa alın geçin bence.
    Tayron ağırlıktan dolayı biraz daha fazla yakar. Park yeri ve parketme biraz daha zahmetli olur

Tayronu ileride satarken tiguan allspace muamelesi görmesin. 2.el değeri ve talebi az olduğundan.
    Tiguan 2024 modele 2705 tl istiyorlar, 2025 model 2807 tl liste fiyatı. Bilemedim, yeni model diye 100.000 fazla verilir mi

Orijinalden alıntı: ft19

Bir de tiguan in 2024 ve 2025 teklif formlari var elimde 2025 olanda ısı yalıtımlı ön camlar yazıyor, 2024 teklifinde yok mesela, tayron teklifinde de yok

• @nuisance Hocam phev tipi araçlar en çok arıza veren araç tipi. Komplike bir sistem. Elektirkli desen elektirkli değil benzinli desen benzinli değil çünkü şarj etmek gerek. Tek avantajı yüksek beygir gücü bana kalırsa. İlerisi muamma.

@Uykusuza Masallar 2024 Mayıs çıkışlı Tiguan Elegance sahibiyim. Isı yalıtımlı ön cam, Ses izolasyonlu yan camlar mevcut. İlk gelen kırpılmamış araçlarda elektirkli koltuk hariç birçok donanım mevcut.

Bende 2024 model aldım bilemedim acaba ilerde sıkıntı olur mu belki satarken ekstra anlatmak sıkıntı 2025 tecilli diye. Donanım olarak aynılar değişik bi satış politikaları var.

lansmanda elegance'lar için 2870 fiyat verdiler.

üstüne satış temsilcisi indirimi yaptı doğuş'un bazı bayiileri.

size şöyle söyleyeyim doğuş agresif hedef almış bu araçlar için, eğer ilk gelenleri hızlıca satamamış olsalar daha da indirim yaparlardı.

bence 2025'te tayron için güzel fiyat fırsatları gelebilir gelen araç sayısına ve talebe göre.

Ekim sonu ilk gelen toplu güncellemeyi yaptırmıştım. Güncelleme öncesi asistan hataları alıyordum. Güncelleme yaptırdığımdan bu yana herhangi bir hata almadım. 5 ay geçmiş daha da asistan hatası alınacağını sanmam onun dışında major bir sıkıntısı yoktu zaten aracın.

Elektrikli koltuktan ziyade benim için travel assist, kablosuz şarj gibi özellikler daha önemli. Kimisi bu özelliklerden feragat edip elektirkli koltuk ister.

O özellikler son part da yok 2025 de de yok. Travel assist teorik olarak güzel ama pratik de ne kadar kullanılır bilemiyorum kablosuz şarj olsun isterdim ona da 5V zaten yavaş ve ısınıyordu dediler. Neyse herkese hayırlısı olsun güle güle kullanılsın inşallah.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.