< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Front Assist -23.930,00 Travel Assist 49.060,00 Farkı kadar hesap etmeniz lazım; vergilerle 54bin civarı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tergunt -- 6 Mart 2025; 23:57:51 > |
|
Aynen ben yazacaktım front assist de var içinde diye. 15k da kablosuz şarj desek 70k. Eklenen donanım verenna koltuk 200k. O dönem donanim değişikliği yapıldığında fiyat 100k artmıştı. Bu ay hic rline tiguan gelmeyecekmiş önümüzdeki aya bakalım nasıl donanim değişiyor artık herseyi beklerim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Bu assistleri güvenle kullananınız var mı bir de de ekstra kapatmakla uğraşıyoruz travel assist zaten yarı otonama güvenip ülke de mümkün değil. Keşke kendimiz seçip ekleyebilsek bunlar hep full otonom sürüş hazırlıkları için ama beyhude çabalar sanki öyle bir durumda teslanın milyarlarca km testi var şu şarj skınıtısı olmasa ve AB ile birlikle otonom sürüşe BTK izin verse diğer markaların işi zor. VW grubu güvenilir tabi ama artık yazılım da da güven sağlamalı kaç metreden küt sesiyle vurmuşuz gibi frenle durmak çok da başarılı gelmiyor bana ki belli bi yaşın üstünün bunları kullanması daha da zor. tuşlara geri dönlüyor muş mesela yani tabi ki herkesin kitlesinin bi yaş ortalaması var sen tesla değilsinki klima ayarlamak için 80 tane tuşa basmamak lazım ya da auto hold.. |
|
Haftaya showroomlarda görebiliriz bence , teslimler de önümüzdeki haftasonu başlar sanırım . Kararsız kaldıysanız bakıp alırsınız. Ama ben zaten hep büyük araç istediğim için direk Tayronu bekliyordum. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft19 -- 7 Mart 2025; 18:38:32 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
@nuisance Hocam phev tipi araçlar en çok arıza veren araç tipi. Komplike bir sistem. Elektirkli desen elektirkli değil benzinli desen benzinli değil çünkü şarj etmek gerek. Tek avantajı yüksek beygir gücü bana kalırsa. İlerisi muamma. @Uykusuza Masallar 2024 Mayıs çıkışlı Tiguan Elegance sahibiyim. Isı yalıtımlı ön cam, Ses izolasyonlu yan camlar mevcut. İlk gelen kırpılmamış araçlarda elektirkli koltuk hariç birçok donanım mevcut. |
|
lansmanda elegance'lar için 2870 fiyat verdiler. üstüne satış temsilcisi indirimi yaptı doğuş'un bazı bayiileri. size şöyle söyleyeyim doğuş agresif hedef almış bu araçlar için, eğer ilk gelenleri hızlıca satamamış olsalar daha da indirim yaparlardı. bence 2025'te tayron için güzel fiyat fırsatları gelebilir gelen araç sayısına ve talebe göre. |
|
Ekim sonu ilk gelen toplu güncellemeyi yaptırmıştım. Güncelleme öncesi asistan hataları alıyordum. Güncelleme yaptırdığımdan bu yana herhangi bir hata almadım. 5 ay geçmiş daha da asistan hatası alınacağını sanmam onun dışında major bir sıkıntısı yoktu zaten aracın. Elektrikli koltuktan ziyade benim için travel assist, kablosuz şarj gibi özellikler daha önemli. Kimisi bu özelliklerden feragat edip elektirkli koltuk ister. |
|