Şimdi Ara

2025 Volkswagen Tiguan | ANA KONU | (138. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.863
Cevap
133
Favori
233.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JoeBE22

Bu mesaj silindi.
    Yetkili servisler çok uzakta değilse başvurun onlar işlem yapsın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cassation

T-Cross aracı sıfır olarak Kasım 2024’de aldım. Aldığımdan beri aynı sorun var. Her yağmur ve yıkamada stoplar ve ön farlar (rastgele bazen sadece stoplar bazen sadece ön farlar ama genelde stoplar) buğu oluyor, bir kaç gün sonra geçmiş oluyor. Sizin gene 1 günde geçmesi iyi benim 2-3 kalıyor. İnternette her marka ve modelde aynı sorunu yaşayan araçlar var. Yetkili servisler herkesi bu bir sorun değil bir süre sonra geçer diye geri gönderiyormuş.

2025 Volkswagen Tiguan | ANA KONU |

Size de geçmiş olsun, benim ilk defa başıma geldi bakacağım devamı gelecek mi diye. Size de tavsiyem servise isiniz düştüğünde bu buğulanmalar için de kayıt açtırın ilerde far veya stoplarda sorun ortaya çıkarsa garantiden işlem yapılır.

• Güncel kasko ve trafik sigortası teklifleriniz neler? Aracı yeni alanlar bayiden fiyat aldı mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elegance için Beyaz renk 2.690 TL

Life Paket 2230 TL fiyat aldım.

Yeni gelen araçlarda (Elegance) kablosuz şarj yokmuş. Yazılım sistemine zarar verdiği için dediler.

• satil S kullanıcısına yanıt
    Haahha böyle komedi bir yalan duymamıştım. Donanım çala çala soyup soğana çevirdik diyemiyor tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 9 Şubat 2025; 9:45:26 >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

Satış danışmanı hayal dünyası bu şekilde.

İşin asli donanım kısmak, 5 dolarlık teknoloji.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mr.big kullanıcısına yanıt

Terramar Macaristan Györ de Audi fabrikasında üretiliyor

Tiguan da orada mı üretiliyor ?

• werneke W kullanıcısına yanıt
    Golf ve Tiguan Almanya üretimi.

• satil S kullanıcısına yanıt

Avrupa, Amerika ve Çin'dekilere zarar vermiyor ama ne hikmetse bizdekilerde zarar veriyor. Havasından suyundan herhalde :) Ne yalan uyduracağını şaşırdı ST'ler.

• Bu arada son gelen elegance araçlarda travel asist özelliğini kaldırmışlar diye duydum, bilgisi olan var mı

• phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    2023 model yılı itibarıyla 1.5tsi ve 1.5etsi motor tiguanda motor üzerindeki plastik koruma kapağını kaldırdılar. Servise sordum, neden kaldırıldı diye, erime yapıyormuş. Cevap bana pek mantıklı gelmedi açıkçası. Maliyeti düşürmek amaçlı olduğunu düşünüyorum. Yeni etsi passat, golf vs dede durum aynı. 1.5 etsi motorlu mild hybrid vw araçlarda erime yapıyor diyelim, peki 2023 model 1.5 tsi tiguanda da yok, bu nasıl izah edilebilir.

• Cassation kullanıcısına yanıt

Dahili Gps değil de Apple CarPlay ya da Android Auto ile araca bağlanıyoruz ya, muhtemelen bu şekilde konum takibi yapıyordur. Şayet öyle ise bir fikrim var, telefondaki Vpn uygulamasını konum olarak Almanya olarak ayarlarsak trafik tabela okuma aktif olur mu? ilk fırsatta deneyeceğim :)

• Bayiyi arayıp teyit ettim, son gelen araçlarda travel asist ve kablosuz şarj özelliğini kaldırmışlar evet. Donanımdan çalmaya devam..

• Serkan 725672 S kullanıcısına yanıt
    Aynı düşünceyle 2050’ye 2.el 15 binde life paket aldım hocam. Daha çok param olsa elegance alırdım ama donanımı benim için yeterli şu an. Sadece jant kötü bence belki ileride onu değişirim lastikleri değişeceğim zaman.

• Yazılım güncellemesi yapan arkadaşların serviste işleri ne kadar sürdü fikir vermesi açısından bilgi alabilir miyim?

• Demlik_ D kullanıcısına yanıt

6-7 saat arasında sürdüğünü söyledi bana servis ama aracı teslim et, onlar alsın servise indirsin, sırası gelsin, işlem başlasın falan fistan derken aynı gün geri almayı beklemeyin bence. Benimkinde de böyle oldu.

• Demlik_ D kullanıcısına yanıt
    Sabahtan verirseniz, ertesi gün teslim alırsınız. En az 1 tam gün sürüyor.

• Uykusuza Masallar kullanıcısına yanıt

Kablosuz şarj özelliği o kadar ucuz bir özellik ki... bunu kaldırarak ne kadar kar edecekler ?

travel assist ise sürekli hata verdiği için yazılımsal iptal edilmiş olabilir. Belki ileriki güncellemelerde aktive edilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 10 Şubat 2025; 13:12:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Kablosuz şarj özelliği o kadar ucuz bir özellik ki... bunu kaldırarak ne kadar kar edecekler ?

travel assist ise sürekli hata verdiği için yazılımsal iptal edilmiş olabilir. Belki ileriki güncellemelerde aktive edilecektir.

Travel asist donanımsal sanırım, sonradan eklenecek bir ozellik değil gibi. Yoksa bayi satmak için söylerdi. Gerçekten çok ilginç, ısıtmalı soğutmalı hafızalı koltuk koymak için bunu kaldırdılar dedi şaka gibi

• mr.big kullanıcısına yanıt

15W çok düşük bir hız. bu anca telefonun sarjını sabit tutmaya yara. şimdiki araçlarda 50w ve üzerinde kablosuz sarj hızı ile geliyor.

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.