Şimdi Ara

YENİ ViewSonic 28' Full HD sadece 769$+KDV -SINIRLI SAYIDA- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
7.216
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üründen almak isteyenler lütfen PM ile ya da MSN'den irtibat kursunlar. Sınırlı olarak stok yenilenmiştir.
  • eksileri cok var. en azından bu sekilde wide olmaliydi

digerlerii saymıyorum

samsung cıkarsa wide ve daha gzuel özelliklrde daha hesaplı olurdu ama

ıda cıkardi ama 24- 26 inc oda oda tr gelmedi zaten onunda özleikleri istedigim gibi cıkmadi

ben suan en guzeli 1920-1080 full hd

100hz lcd ttv taktim fiyatlari yuksek ama 40 inc civari var bus ekilde ben alirsam bu sekil alacam cod4 süper olur oyun oynamak :)
  • gereksiz pahalı full hd farkı gormek icin 40 inc ve üstü gerekir
  • quote:

Orjinalden alıntı: milyondabir

eksileri cok var. en azından bu sekilde wide olmaliydi

digerlerii saymıyorum

muhahahahha komik milletiz yav, ille bi yerden *ok atmasını biliriz...

aletin fiyat/performans oranı, kısaca "best"
  • quote:

digerlerii saymıyorum

ıda cıkardi ama 24- 26 inc oda oda tr gelmedi zaten onunda özleikleri istedigim gibi cıkmadi

100hz lcd ttv taktim fiyatlari yuksek ama 40 inc civari var bus ekilde ben alirsam bu sekil alacam cod4 süper olur oyun oynamak :)

türk müsün? Yazından bi' şey anlamadım da :)

bu arada kullanıyorum monitor'ü inanılmaz memnunum... şu ana kadar hiç bi sorunla karşılaşmadım, oyunlarda maximum tatmin, filmlere söyleyecek söz bile yok :) Zaten desktop amaçlı bir LCD değil...

fiyat/performans = en iyisi şu an için... 28'' 1080p daha nolsun... bir tane noktayı hissetmiyorum bile...

1000-1100 YTL'ye 32'' 13..x768 çözünürlüklü en dandik LCD TV'yi bile alamıyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 3 Mart 2008; 22:18:41 >

• Bende kulanıyorum ilk günlerde biraz büyük geldi ama şimdi alıştım tek Kelimeyle harika
  • ps3 360 denedinizmi ful hd yada oyun performansı nasıl 1080p desteklimi
  • quote:

digerlerii saymıyorum

Nasıl Türkçe'n var senin birader ya,kafan çok kıyaktı galiba bunları yazarken.
  • ufak yazi hatalari oldu ama anlayan anlamıstır yinede anlaman oldu onlar icin de tekrar anlatmaya calışayim

demek istedigim samsung ta cıkardı yeni modeller 24- 26 inc ama henuz tr gelmedi demek istedim .

bu monitör bu fiyata wide olsaydi alinirdi ne öyle kare monitör hic sevmem

imkanı olan ya lcd tv alsin bence yada aynı monitör sekinin wide olanini gelirse alsin

bu tur ürünler sürekli alinan ürünler degil
  • peki samsungun fiyatına buna benzeyecekmi
  • quote:

ufak yazi hatalari oldu ama anlayan anlamıstır yinede anlaman oldu onlar icin de tekrar anlatmaya calışayim

demek istedigim samsung ta cıkardı yeni modeller 24- 26 inc ama henuz tr gelmedi demek istedim .

imkanı olan ya lcd tv alsin bence yada aynı monitör sekinin wide olanini gelirse alsin

kardeş ne diyon ya ne kare ekranı kafan iyi mi
  • palit 8600 gt ekran kartım bu monitoru doyururmu..?(max.çöz.2560x1600) çöz.olarak desteklermi..?gerekli performansı alabilirmiyim..?
    teşekkürler
  • Fotoğrafını da koyalım. Bazı arkadaşlar yorum yaparken bazen dikkatli okumuyorlar bari fotoğrafına baksınlar da yanılgıya düşmesinler :]

YENİ ViewSonic 28' Full HD sadece 769$+KDV -SINIRLI SAYIDA-
  • Monitörün max çözünürlüğü 1900x1200'dür. HDCP/HDMI destekli GeForce 8 ve üstü ile ATI 2xxx ve 3xxx serisi tavsiye edilir tam performans kullanabilmeniz için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ideaweb

Monitörün max çözünürlüğü 1900x1200'dür. HDCP/HDMI destekli GeForce 8 ve üstü ile ATI 2xxx ve 3xxx serisi tavsiye edilir tam performans kullanabilmeniz için.

özür...benim vga 7600 gt imiş...ama çözünürlük 8600 ile aynı gözüküyor..
  • Bu monitör bir daha ne zaman gelicek.Hiç biryerde bulamıyorum ideaweb ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: TegRenD

Bu monitör bir daha ne zaman gelicek.Hiç biryerde bulamıyorum ideaweb ???

http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=405&pid=4619 1.195,28 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R635X -- 14 Nisan 2008; 23:06:45 >
  • birazdaha para biriktirebilirsem ilk alacağım ürün bu olacak bu fiyata bence çok çok iyi film ve oyun performansını bununla yaşamak isterim. Az kaldı az
  • Şu an için net bir bilgi bulunmuyor maalesef. Ürünün gelmesine yakın sizlere duyurulacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: playmaker

quote:

ufak yazi hatalari oldu ama anlayan anlamıstır yinede anlaman oldu onlar icin de tekrar anlatmaya calışayim

kardeş ne diyon ya ne kare ekranı kafan iyi mi

arkadaş bu ekranı 4:3 sanıyor sanırım 16:10 widescreen olduğundan haberi yok
    bilgi eksikliğinden olsa gerek ki zaten wide olmayan monitör nasıl 1920*1200 çözünürlük versin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.