Şimdi Ara

YENİ VE ESKİ (3K) XBOX 360'LAR HANGİLERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

lütfen yardım edin

Eğer varsa konu PM atın lütfenn

Orjinalden alıntı: harmonyoa

yeniler halo, arcade, elite packler eskilerde premium core yani 2006 ve öncesi üretim olanlar diye biliorum.

yani eskilerinde 3k var dimi abi

bildiğime göre lehim yanması sonucu oluşuyomuş 3k bu onarılır mı???

Microsoft Xbox 360 Core System Console için soruyorum da
  • valla şuana kadar yenilerde 3k ya rastlanmadı benim bildiğim kadarıyla ikincisi 3k ne akdar onarılırsa onarılsın makinanın yaşama şansı yok diye biliyorum alıcaksan yenilerinden al eskilere sakın bulaşiim deme benden tavsiye.

başka bilen varsa yenilerden lütfen yazsın

Er ya da geç elinde kalır.

Uygun fiyatı açısından şu anki Arcadeler gayet uygun

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

2007 üretimli bir konsol alırsan sorun yaşamazsın. Şu anda satışta olan 65nm Arcade paketler en sorunsuz olanları. Alacaksan bunlardan al. İlle de 65nm olması gerekmez. Ama olursa iyi olur.

abi benim almak istediğim ''Microsoft Xbox 360 Core System Console'' sorun yaşama ihtimali çok mu yüksek???

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Eski xbox'lara bulaşma Core system falan geç.

Er ya da geç elinde kalır.

Uygun fiyatı açısından şu anki Arcadeler gayet uygun

peki bu ikisinin arasında ne fark var paket farkı mı ;???*

Microsoft Xbox 360™ Premium Console
    Microsoft Xbox 360 Core System Console

Core paket, sadece konsol, kablolu gamepad ile geliyor. HDD falan yok. Premium pakette ise HDD ve kablosuz gamepad var. Ethernet kablosu, Live üyeliği falan da var. İkisini de almanı önermiyorum. Şu saatten sonra kesinlikle ama kesinlikle 2006 üretimli konsol alınmaz. Mutlaka Arcade veya Elite almalısınız.

Ha, eski modelleri 200 liraya falan verirlerse alın. O ayrı

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

İkisi de eski model. Şu anda almak istesen de alamayabilirsin. Çünkü herkes Arcade veya Elite getiriyor.

Core paket, sadece konsol, kablolu gamepad ile geliyor. HDD falan yok. Premium pakette ise HDD ve kablosuz gamepad var. Ethernet kablosu, Live üyeliği falan da var. İkisini de almanı önermiyorum. Şu saatten sonra kesinlikle ama kesinlikle 2006 üretimli konsol alınmaz. Mutlaka Arcade veya Elite almalısınız.

Ha, eski modelleri 200 liraya falan verirlerse alın. O ayrı

abi ben USA dan alıcam param yok diye birisi getircek

core system 110 dolara düşmüşte ondan sordum

ama oynayabiliceksem sorunsuz olarak almak istiyorum yoksa almiim

Hı bide arcade paketin özelliklerine baktım diğer paketlerdeki özllklerin hiçbirini içermiyo nden???

• Adı üstünde arcade pack dostum yoksa tek bir paket yaparlardı xbox için
  • nasıl yani arcade de ne eksik varki bütün oyunları aynı grafikte açsın takılma olmasın benim için 1 game pad HDD olmasa da olur veya HDM kablosu sadece bunlar mı eksik???

Bence microsoft bilerek çıkardı böyle bişey. Ah ulen çakal firma 3 kırmızı görenlerin arcadeye yöneleceğinden emindi, sadece yeni bir xbox konsolu lazım tabi 3k görenler için, öyle yok kabloymuş hdd ymiş gerek yok. Adamlar da ondan böyle çıkardı.

3 kırmızı görenlerin dostu arcade pack

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

İlk defa xbox alacak birisi için arcade pack in kutu içeriği rezalet kötü. Component kablo bile yok.

Bence microsoft bilerek çıkardı böyle bişey. Ah ulen çakal firma 3 kırmızı görenlerin arcadeye yöneleceğinden emindi, sadece yeni bir xbox konsolu lazım tabi 3k görenler için, öyle yok kabloymuş hdd ymiş gerek yok. Adamlar da ondan böyle çıkardı.

3 kırmızı görenlerin dostu arcade pack

peki o eksiklikler olunca oyun oynanmıyo mu ???

• quote:

Orjinalden alıntı: killercreek

nasıl yani arcade de ne eksik varki bütün oyunları aynı grafikte açsın takılma olmasın benim için 1 game pad HDD olmasa da olur veya HDM kablosu sadece bunlar mı eksik???

O zaman arcade pack tam sana göre dostum

Ama bütçen iyiyse tabiki Elite al ya da halo edition.

Orjinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orjinalden alıntı: killercreek

nasıl yani arcade de ne eksik varki bütün oyunları aynı grafikte açsın takılma olmasın benim için 1 game pad HDD olmasa da olur veya HDM kablosu sadece bunlar mı eksik???

O zaman arcade pack tam sana göre dostum

Ama bütçen iyiyse tabiki Elite al ya da halo edition.

tamam o zaman abicim madem hiç bi farkı yok diğerlerinden ondan aliim ne diim

gamepad veya HDD sonra update yaparım bende veya hdm kablo ne eksikse

• walla elite alın kardeşim alacaksanız....takıp oynamak kalıyor sadece kablo vs uğraşma dersi yok arkadaş aşık oldum makineme yahu
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.