Şimdi Ara

Yeni Uydu Alicilari Hakkinda Acil yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    evime birtane digital uydu alacagim ama piyasada birsuru var hangisini alacagimi sasirdim acikcasi bana ne onerirsiniz iyi ve sorunsuz. birde bazilari varmis omur boyu guncelleme sifreleme sorunu olmuyormus cozuyormus dogrumu lutfen bana yardimci neler onerebilirsiniz

• selam arkadaşım ömür boyu çözecek bir recevier henüz çıkmadı çıkmazda ilerki sistemin ne olacağı belli değilki şurda zaten 1kaç sene sonra hddtvler başlıyacak.sana tavsiyeye gelince ya next 8000xcam al derim yada next 2000xcı plus dahada ucuz birşey düşünürsen goldmaster 9400vcı fena değil ama dersenki benim için para no problem ozaman humax 5400z yada dreambox 7020s öneririm.bu arada bunların fiyatları goldmaster 160ytl 8000:300ytl 2000xcı plus.185ytl humaxla dreambox 400dolardan aşağı değilbunlar sadece recevier fiyatları çanak lnb disek zaten toplam 2çanak 2lnb ve 1disek 60ytl falan
    saygılar...

• 150 - 200 ytl arasinda bir cihaz ariyorum herseyi full olsun karti modulu falan cift canagi. sifreleri cozsun istiyorum bu durumda ne almayaliyim ama kalitelide olsun diyprum
  • 150-200 ytl ye kartlı bi cihaz artı canaklar ve kurulum ustelik de kaliteli ve yazılım destegi iyi olsun diyosun, acıkcası bu mumkun deil en azından ben bilmiyorum.. kartsız next 2000X Plus var 150 ytl civarı sadece cihaz ama kurulumla 240 felan olur.. en uygun bu bence dier markalardan daha ucuz bulunabilir belki ama onların da yazılım destegi ii olmaz yani sifreler deisitginde guncel yazılım kola kolay bulamazsın. illa kartlı diosan next 2000 X CIS plus var guzel bi model olarak cihaz 230YTL civarı, eger hala elinde kalan bi yer varsa bu modelin bi alt modeli olan 2000X CI Plus biraz daha ucuz onu da albilirsin o da kartlı
  • ya aslında fiyat 250 kadar gelebilir ben sorunsuz birsey istiyorum ama anlamadigim bazi seyler var . simdi kartli olunca daha makineye ne yukluyoruz ki biraz daha acarak anlatirsaniz carsambaya kadar bulmam lazim
  • aslında şuan kartlı ile kartısz arasındaki kanal sayısı aynı ve açtığı kanallarda fakat kartlıya modül takarak daha fazla kanal izliyebilirsin yada digitürke üye olursan izlşeme şansın var ama kartsızda böyle bir şansın yok
    saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doftin

ya aslında fiyat 250 kadar gelebilir ben sorunsuz birsey istiyorum ama anlamadigim bazi seyler var . simdi kartli olunca daha makineye ne yukluyoruz ki biraz daha acarak anlatirsaniz carsambaya kadar bulmam lazim

aslında eger bi adult yayın yapan kanala uye olmam asla diyosan bi de lig tv ile hic isim olmaz diyosan kartlı receiver almana gerek yok. zaten su anda yazılımla cozulebilen bi tan super(spice) 3-4 tane de idare eder adult kanalı var(freex light, xxl, playboy) yani bunlar varken gidip de uye olunmaz hic bi adult kanala bence. onun dısında lig tv de onemli deil diyosan next 2000X Plus kartsız receiver sana uyar sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil yardim bir bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • selam arkadaşlar...bende bi uydu cihazı alıcam.... muhtemelen next 8000xcam ... ama cihazın iyi özelliklerinin olmasına rağmen bu cihaz tam olarak tanımıyorum...başka neler yapılabilir bi fikri olanınız varmı???
  • 8000 serileri kaliteli olmasına ragmen donma sorunu oldugu soyleniyor bence nextin daha garnatili modellerine yonel 2000X CIS PLus ya da 2005 DCI SKY olabilir...
  • almisken kartli alalim ileriye donuk olsun yani arkadaslar birde modulu icine yazilimda atilabilsin. simdi bana marka onerirmisiniz lutfennnn carsamba alacagim lutfen
  • arkadaslar yokmu bir oneriniz yaa
  • valla nextten baska marka kullanmadigim icin ancak next onerebiliyorum kimse kusura bakmasın, next 2000 X CIS plus ya da next 2005 DCI SKy dan birini al bence. 2005 adult kanallar olan fullxleri cozmekle beraber yazılımın cıkıs zamnı konusunda 2000 den biraz daha geridir. yani sifreler desince 2000lere daha cabuk yazılım yapılır ve 2000 ler nextin klasik modeli oldugundan yazılım destegi kolay kolay kesilmez. 2005lerde direk usb baglantısıyla bilg. kayıt yapılabiliniyor ama bu is oldukca zahmetliymis pek bu ozelligini kullanabilen yok. 2005 in bariz avantajı fullxler ama spice kanalı acık oldugu surece pek yoklugu hissedilmeyecekdir(en azından benim acımdan) 2000ler ise kanal geciş hızı ve yazılım konusunda biraz daha ilerde ayrıca fiatı cok az daha ucuz
    seçim senin ben bunları oneriyorum
  • NEXT 2000X CIS Plus tum sifreleri cozuyor muu
  • Tüm şifreler zaten çözülemez. Ama emu ile çözülenlerin hepsi var.
  • emu ne oluyor nelerde bulunuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.