Şimdi Ara

Yeni ürün : Osram Night Breaker, %90'a kadar fazla ışık ve %10'a kadar daha beyaz ışık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
2
Favori
109.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • philips X-Treme Power testlerde çok başarılı olduğunu biliyorum,peki bu osramın testi varmı?

hem daha iyi hem yarı fiyatına olması sizce mümkün olabilirmi?
  • Az önce fiyat sordum!

H7 çifti 35 YTL

H4 çifti 25 YTL
  • Motorsiklet acaba kaldırır mı bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soviet_union

Motorsiklet acaba kaldırır mı bunu

mtec ampulleri kaldırdığına göre bunuda kaldırır herhalde...
  • Gittigidiyordan H7 olarak aldım üstündeki narvalar da açığa çıktı bakalım yarın gelir takarım hemen fotoğraflarını çeker koyar tartışırız.
  • Bu fiyata performans ampulu gayet iyi, ben de ilk fırsatta alacağım...
  • Ve işte ilk resimler. Sabah taktım, sonra istanbul yagmurunda bir denedim, bir halogen'in verebileceğimi en temiz ışığı aldığımı söyleyebilirm. Beyazlık iyi. PArlaklık süper..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdhemes -- 2 Kasım 2007; 14:04:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Soviet_union

Motorsiklet acaba kaldırır mı bunu

Motorsiklet için özellikle tavsiye ederim, hem renk hemde görünürlük olarak çok iyi olur. Tabi H serisi kullanıyorsa motor...
  • Vallahi markaya yazılanlara güvenip aldım işallah benim narva lar gibi çıkmaz.
  • H1 Fiyatı ne kadardır.türkiyenin heryerinde bulunuyormu ??
    quote:

Orjinalden alıntı: irf@n

Az önce fiyat sordum!

H7 çifti 35 YTL

H4 çifti 25 YTL

• Philipslere dişli rakip deniyor ama Philipsler 70 80 ytl bu 35 bu nasıl rekabet ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 2 Kasım 2007; 20:14:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Philipslere dişli rakip deniyor ama Philipsler 70 80 ytl bu 35 bu nasıl rekabet ?

bende bunu sordum nasıl oluyor?
  • alan arkadaslardan resımler beklyoruz . ozellıkle yolda olursa ıyı olur gece lambalarının olmadıgı bı yerde
  • resimdeki gibiyse guzelmış vllaha , focusun ışıgı guzel gozukuor hemde beyaz..
  • Gelsin Takıp hemen foto koyarım . Zaten bizim burdaki yollarda ışık namına birşey yok.
  • Philips kazıklıyor işte rakabet öyle oluyor, maliyetler bu şekilde demekki zaten osramın çoğu ürünü hep uygun fiyatlarda.. Uzunlara da cool blur H1 taktım foto çekip ekliycem. bugun yagmurda gayet guzel gecti xenonlarla kapışıyorum....
  • hepsi burada da var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Gelsin Takıp hemen foto koyarım . Zaten bizim burdaki yollarda ışık namına birşey yok.

bekliyoruz
  • baya iyi aydınlatıyor arkadaş resimleri eklemiş h4 25ytl uygun diğerlerine göre belkide bu fiyat tanıtım piyasada tutunmak içindir genelde öyle olur ilk cıktığında uygun olur ben ist. da oturuyorum nerden aldınız arkadaşlar sirkecinin tam olrak neresinde bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.