Şimdi Ara

Yeni Üniversite ve Sevgili

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Küçük bir şehirde oturuyoruz ben merkezdeyim kız arkadaşım biraz daha dışarı bir yerde.Arkadaşlar bu yıl yeni üniversiteye geçicez. Ama işin kötüsü aynı yere gitmiycez büyük ihtimal. ben çanakkale tıp oda ankara ingilizce öğretmenliğine gidicek. ama gelecek yıl için çok endişeliyim. çünkü kız arkadaşımla aram 3 aydır iyi değildi sınavdan önce vakit ayıramamıştım. konuşmuyorduk yani pek fazla. o süreçte beraber gidicez diye anlaştığımız yerlere arkaşlarıyla gitti gece ve benim haberim bile olmadı. sınav geçti yine 1 2 hafta çok iyi değildi aramız, yine gitti gece içkili bir yere arkadaşının doğum gününe bunu da ne yazıkki facebooktan öğrendim. bunları geçtim çok ilginç davranmaya başladı. twitterden ünlü erkek fotoğrafları paylaşıyor benim olsun vb şeyler yazıyor. başından geçenleri benim bilmediğim şeyleri anlatıyor twittere. nedense hep bizden büyük genç abiler onu bulup hep laf atıyorlar hep ona bakıyorlar diyor. işin kötüsü bunları facebooka yazıyor. 1 yıl önce ayrılmıştık 1 defa o ara gitti eski sevgilileriyle konuştu birine asıldı gibi birşey oldu oda sonuç vermedi 1 ay sonra bana döndü. bu olay bana çok koymuştu ama söyleyemedim hiç. şimdi de farklı şehirlere gidicez. çok yalan söyleme potansiyeli olan birisi, konuşmadığımızda yaptığı hiçbir şeyden haberim olmuyor, işin kötüsü orda ayrılsak benim orda neler yaptığı aklımda muamma kalıcak. ve de erkeklerle iyi anaşıyor yani öyle diyor, diğer erkekler de kendine aslınılıyormış gibi hissediyor en azından ben böyle hissediyorum. kaç defa konuştuk hep beni değiştirmek istiyorsun diye tersledi. neyse işte durum bu siz olasınız napardınız bu durumda?

• Bu toplum nereye gidiyor anlamak mümkün değil. Kızlar bozulmuş ve işin daha kötüsü bu bozuk kızlara tahammül gösteren erkekler var. Daha 18-19 yaşındasınız onun için aklınız ermiyor bu tür şeylere. Benim sana tavsiyem o kızdan sana hayır gelmez. Bir kere bu çocuk oyuncağı mı , eski sevgilisine gidiyor sonra geri sana geliyor. Sende bunu nasıl kabul ediyorsun bunu anlamak zor. O kız yarın üniversiteye gittiği zamanda ortamlara akacak sende onu facebooktan takip edeceksin. İlk önce adam akıllı konuş. Sonra baktın değişmiyor bu şekilde ben devam edemiycem teşekkür ederim deyip masadan kalkacaksın.
  • unut gitsin onu hayır gelmez sana o kızdan. güven yoksa sevgide yoktur. güven sevgiden bile önemli günümüzde.
  • bu kız seni cok üzer demedi deme. Bence yol yakinken duzgun bir sekilde anlatip ayrilmalisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşver o kızı, Tıp da kazanmışsın zaten kız arkadaş bulman kolay olur. Yeni bir kız da unutturur diğerini, ayrıca bir kişiyi görmeyince bir şekilde unutursun dert etme.

• hacı tıp kazanmışsın dediğin şeye bak salla o kızı valla bende dil bölümünde okuyorum bu bölümün kızları cidden garip
  • Aklını başına topla hocam şunları söyleyip hala o kızla birlikte olabiliyosun. Tamam bekara karı boşamak kolaydır amenna ama kimse de ihanete göz yummaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: supersamo48

Küçük bir şehirde oturuyoruz ben merkezdeyim kız arkadaşım biraz daha dışarı bir yerde.Arkadaşlar bu yıl yeni üniversiteye geçicez. Ama işin kötüsü aynı yere gitmiycez büyük ihtimal. ben çanakkale tıp oda ankara ingilizce öğretmenliğine gidicek. ama gelecek yıl için çok endişeliyim. çünkü kız arkadaşımla aram 3 aydır iyi değildi sınavdan önce vakit ayıramamıştım. konuşmuyorduk yani pek fazla. o süreçte beraber gidicez diye anlaştığımız yerlere arkaşlarıyla gitti gece ve benim haberim bile olmadı. sınav geçti yine 1 2 hafta çok iyi değildi aramız, yine gitti gece içkili bir yere arkadaşının doğum gününe bunu da ne yazıkki facebooktan öğrendim. bunları geçtim çok ilginç davranmaya başladı. twitterden ünlü erkek fotoğrafları paylaşıyor benim olsun vb şeyler yazıyor. başından geçenleri benim bilmediğim şeyleri anlatıyor twittere. nedense hep bizden büyük genç abiler onu bulup hep laf atıyorlar hep ona bakıyorlar diyor. işin kötüsü bunları facebooka yazıyor. 1 yıl önce ayrılmıştık 1 defa o ara gitti eski sevgilileriyle konuştu birine asıldı gibi birşey oldu oda sonuç vermedi 1 ay sonra bana döndü. bu olay bana çok koymuştu ama söyleyemedim hiç. şimdi de farklı şehirlere gidicez. çok yalan söyleme potansiyeli olan birisi, konuşmadığımızda yaptığı hiçbir şeyden haberim olmuyor, işin kötüsü orda ayrılsak benim orda neler yaptığı aklımda muamma kalıcak. ve de erkeklerle iyi anaşıyor yani öyle diyor, diğer erkekler de kendine aslınılıyormış gibi hissediyor en azından ben böyle hissediyorum. kaç defa konuştuk hep beni değiştirmek istiyorsun diye tersledi. neyse işte durum bu siz olasınız napardınız bu durumda?

Hocam yol ver gitsin üniversitede yenisini bulursun

• twitterden ünlü erkek fotoğrafları paylaşıyor benim olsun

kafa at ayrıl gayet ciddiyim sen bunan nasıl katlanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoğukZebani

twitterden ünlü erkek fotoğrafları paylaşıyor benim olsun

+1
  • Hocam merhaba.Dışarıdan objektif bir bakışla durumu yorumluyorum.Bu iş bitmiş.Kız muhtemelen gün dolduruyor.Silmiş yani seni.İnsan sevgilisine değer veriyorsa gerçekten seviyorsa ne haber vermeden bir yere gider ne de bu şekilde davranır.Sen boşver bu kızı.Üzecek gibi duruyor seni,ciddiyim.Kimin ne olduğunu anlayabilecek kadar görmüş geçirmiş bir insanım ve diyorum ki ayrıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: behmenyar

quote:

Orijinalden alıntı: SoğukZebani

twitterden ünlü erkek fotoğrafları paylaşıyor benim olsun

+1

+2

• Kafana göre bulursun belki oralarda, uzaktan uzaktan ilişki götürmek zaten zor.
  • Uzaktan uzaga zor boylesıyle daha bı zor ayrıl hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.