Şimdi Ara

Yeni Türkler'e askerlik yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk vatandaşlığına geçtikten sonra yerli statüsüne geçen ve Milli Takım forması da giyen F.Bahçeli Aurelio ile onunla aynı yolu izleyen Beşiktaşlı Nobre'nin askerlik yapıp yapmayacakları konusu açıklığa kavuştu. Bu iki oyuncu, Türkiye'de askerlik yapmayacak. Çünkü Askerlik Kanunu'nun 10. Maddesi'nin 10. bendi aynen şöyle diyor: "Türkiye'ye girdikleri tarihte yirmi iki yaşını doldurmuş veya geldikleri memlekette askerlik yapmış oldukları anlaşılan, Türkiye Cumhuriyeti uyruğuna girmiş göçmenler asker edilmezler." Bu durumda askerlikle ilgili tartışmalar noktalandı.

AURELIO ZATEN YAPTI

Sonradan Türk vatandaşlığını seçen yabancı uyruklu sporculardan olimpiyat şampiyonu Naim Süleymanoğlu ve Halil Mutlu 22 yaşından önce geldikleri için askerlik görevini Türkiye'de yerine getirmişlerdi. Bir diğer haltercimiz Nurhan Süleymanoğlu ise Azerbaycan'da vatani görevini yaptığı için Türkiye'de silah altına alınmamıştı. F.Bahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu bu konuda yaptığı açıklamada, "Aurelio, Brezilya'da askerlik yaptı. Kaldı ki yapmamış olsaydı da 22 yaşını geçtiği için silah altına alınmayacaktı" diye konuştu.

• Hehehhe Saçmalıklar safsatası devam ediyor..Aurello Zaten Yaptı nedemek yahu..
    Brezilya +Türkiye ortak yapımı bir ülkemi burasıki Brezilyada yaptığı için burada yapmama durumu olacak..
    Ozaman bizde 22 yaşını geçince yapmayalım askerlik vay beaa..Bu Kuralları koyan kişiler 100de100 kafalar başka yerdeyken hazırlıyo bunları

quote:

Orjinalden alıntı: Eka01

AURELIO ZATEN YAPTI

Sonradan Türk vatandaşlığını seçen yabancı uyruklu sporculardan olimpiyat şampiyonu Naim Süleymanoğlu ve Halil Mutlu 22 yaşından önce geldikleri için askerlik görevini Türkiye'de yerine getirmişlerdi. Bir diğer haltercimiz Nurhan Süleymanoğlu ise Azerbaycan'da vatani görevini yaptığı için Türkiye'de silah altına alınmamıştı. F.Bahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu bu konuda yaptığı açıklamada, "Aurelio, Brezilya'da askerlik yaptı. Kaldı ki yapmamış olsaydı da 22 yaşını geçtiği için silah altına alınmayacaktı" diye konuştu.

• 22 yaş sınırını bilmiyordum ama diğer kanun ben bildim bileli var. Belkide Nobre Askerliğini henüz yapmadı da Aurello diğer kanundan yararlanıyor biz napıcaz diyip Nobre için 22 yaş kuralını da Demirören koydurmuş olmasın sonradan..

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

Hehehhe Saçmalıklar safsatası devam ediyor..Aurello Zaten Yaptı nedemek yahu..
    Brezilya +Türkiye ortak yapımı bir ülkemi burasıki Brezilyada yaptığı için burada yapmama durumu olacak..
    Ozaman bizde 22 yaşını geçince yapmayalım askerlik vay beaa..Bu Kuralları koyan kişiler 100de100 kafalar başka yerdeyken hazırlıyo bunları

quote:

Orjinalden alıntı: Eka01

AURELIO ZATEN YAPTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 18 Ağustos 2006; 15:14:20 >

• Vallaha olmuştur..Çizgi film izler gibi izliyorum olanları..Fantastik..

quote:

Orjinalden alıntı: cdemir
    22 yaş sınırını bilmiyordum ama diğer kanun ben bildim bileli var. Belkide Nobre Askerliğini henüz yapmadı da Aurello diğer kanundan yararlanıyor biz napıcaz diyip Nobre için 22 yaş kuralını da Demirören koydurmuş olmasın sonradan..
  • Bunları Fenerin bizden aldığı orta saha oyuncusu ile askere almalılar
  • Başka bir ülkede askerlik yapanların ikinci kez askere alınmamasıyla ilgili bir uygulama hep vardı diye biliyorum... yanılıyor muyum?
  • abi bunların tr de askere gittiğni düşünsenize amma ezerler yaw askerlik bitince pskopat olurlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Affnıza sığınarak
    Hikayedeki kişiler olaylar ve mekanlar tamamen hayal ürünüdür...

- Tık tık tık..
    - Gir..
    - Sayın başkanım çok önemli haberlerim var..
    - Noldu söyle bakalım
    - Ezeli rakibimiz yabancı statüsündeki bir futbolcusunu Türk statüsünde oynatacakmış.
    - Deme yaww
    - Dedim bile
    - Nasıl oluyor bu.
    - Şimdi efendim. Anlatayım .........
    - Olmaz olaaamaaaaz. Hemen bizimde bizimkilerden birisini Türk yapmamız lazım. (Tutuşmuş vaziyetlerinde)
    - Başkanım şimdi sakince bir düşünelim. Kimi Türk yapalım.
    - Meldago olsa
    - Yok olmaz.
    - Tobo
    - Cıııık oda olmaz.
    - Tamam Buldum. Süzülmez'i yapalım. O uygun.
    - Başkanım o zaten Türk.
    - ???????
    - Buldum buldummm. Yobne'yi yapalım. Hem zaten onuda ezeli rakipden transfer etmiştik. Onlarada nispet olur (El ovuşturmalar..)

Yarım Saat Sonra
    - Alo.
    - Efendim.
    - Kızım bana Baksu'yu bağlarmısın.
    - Tamam başkanım.
    - Dülülü Dülüülüüüü
    - Ha bak sayın Baksu sana bir şey söyliyeceğim. Senin tanıdıkların varya bu işleri bilirsin sen bir araştır bakalım.
    - Dinliyorum başkanım..
    Başkan anlatır..
    - Tamam başkanım siz bu işi oldu bilin..

2 Saat sonra
    - Dülülü Dülülü
    - Alo
    - Başkanım Sayın Baksu arıyor.
    - Bağla Kızım hemen..
    - Başkanım araştırdım konuştum. 999 uncu maddenin k bendine istinaden bu iş olur.
    -Tamam o zaman başlayalım işlemlere.. Yedim sizi ezeli rakiipp. (El ovuşturma modlarını yazmama gerek yok heralde.)

İşlemler yapılır ama bir sorun ortaya çıkar..
    - Başkanım her şeyi iyi güzel yaptıkta Askerlik ne olacak. 3 gün sonra askere çağırmasınlar..
    - Üzme beni şimdi yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.. Şu işide bir hallediver..
    - Tamam başkanım.

1 gün sonra
    - Başkanım tamamdır işi hallettik.
    - Hangi işi
    - Askerlik işini.
    - Tamam oldu, naptınız ?
    - 44 yaşından sonra Türk Vatandaşı olanlar Askerlik yapmaz diye maddeye ekleme yaptırdık.
    - 44 'müüüüü Futubolcu 44 yaşına gelinceye kadar 3 kere jubile 5 kere askerlik yapar beeee.
    44 kere kafanınızı kırdırmayın adama. Bir işide düzgün yapsanız. Her işe ben mi koşturacağım.
    Atalarımız ne güzel söylemiş. "Kurda sormuşlar ensen niye kalın ? Oda her işimi kendim yaparım." demiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 18 Ağustos 2006; 15:54:33 >

• bjkkkk seni nerde görsem hep saçmalıyorsun
  • aurelio yırrtı desenize....
  • quote:

Orjinalden alıntı: enginxml

bjkkkk seni nerde görsem hep saçmalıyorsun

Senden öğrendim
  • muahahha komikti @cdemir.. bende bunun Farklı bir versiyonunu hazrladım hemen

-Aziz bey aziz bey ayvayı yedik
    -Ne oldu olm dubi sakin ol bakalım
    -Yahu Sayın Aziz başkanım 2 kupa sözü veripte yerine getirememiştik ya.
    -eee napalım olmadı işte kendimimi intihar edeyim..
    -Tamam işte bende onu diyorum yeni bir gündem yaratalım unutturalım yoksa bu taraftarlar klübü basacak artık.
    -tamam ozaman git şampiyonlar ligi şampiyonluğu kupası ve nekadar kupa varsa sözünü ver hepsinin
    -Yok deve sayın başkanım..
    -E napıcaz..
    -Gidelim elimizdeki yabancıları Türk yapalım
    -ulan olm bukadar boş işmi olur onları Türk yapsak ne olur Adam aldığımız alacağımız yokki daha bizim..Hem bisürüde Türk oyuncumuz var zaten olmadı gideriz yenisini alırız neden Türk yapıoz boşuna boşuna
    -Yav başkanım öyle demeyin..Karizma olur ..Hem karşıda çıkmışlardı ya intikamımızıda almış oluruz böylece hepisinden
    -Ulan bak iyi fikir hımmm şeyi yapalım Türk, Şu Delgado'yu..Çok iyi o çocuk bak
    -Başkanım bizim takımda değil o
    -Hımm ozaman Zico'yu yapalım
    -Başkanım Zico Türk olsa ne olur yapmayın Allahaşkına
    -Ariello matiği yapalım ozaman :)
    -Hay aklınla bin yaşa Başkanım o çocuğun zaten bakışları çok haşin
    -Ulan ne alaka sinir etmeyin adamı 2dakka gidin Yapın gelin hemen
    -Emredersin başkanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 18 Ağustos 2006; 16:26:35 >

• aziz başkanınıza da askerlik yok galiba sanırım o da brezilyada askerlik yaptı

edit: harf eksiklii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkaN -- 18 Ağustos 2006; 16:33:41 >

• Hocam seninkide güzel olmuş..

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

muahahha komikti @cdemir.. bende bunun Farklı bir versiyonunu hazrladım hemen

-Aziz bey aziz bey ayvayı yedik
    -Ne oldu olm dubi sakin ol bakalım
    -Yahu Sayın Aziz başkanım 2 kupa sözü veripte yerine getirememiştik ya.
    -eee napalım olmadı işte kendimimi intihar edeyim..
    -Tamam işte bende onu diyorum yeni bir gündem yaratalım unutturalım yoksa bu taraftarlar klübü basacak artık.
    -tamam ozaman git şampiyonlar ligi şampiyonluğu kupası ve nekadar kupa varsa sözünü ver hepsinin
    -yok yemezler onu bidaha,
    -E napıcaz..
    -Gidelim elimizdeki yabancıları Türk yapalım
    -ulan olm bukadar boş işmi olur onları Türk yapsak ne olur Adam aldığımız alacağımız yokki daha bizim..Hem bisürüde Türk oyuncumuz var zaten olmadı gideriz yenisini alırız neden Türk yapıoz boşuna boşuna
    -Yav başkanım öyle demeyin..Karizma olur ..Hem karşıda çıkmışlardı ya intikamımızıda almış oluruz böylece hepisinden
    -Ulan bak iyi fikir hımmm şeyi yapalım Türk, Şu Delgado'yu..Çok iyi o çocuk bak
    -Başkanım bizim takımda değil o
    -Hımm ozaman Zico'yu yapalım
    -Başkanım Zico Türk olsa ne olur yapmayın Allahaşkına
    -Ariello matiği yapalım ozaman :)
    -Hay aklınla bin yaşa Başkanım o çocuğun zaten bakışları çok haşin
    -Ulan ne alaka sinir etmeyin adamı 2dakka gidin Yapın gelin hemen
    -Emredersin başkanım

• bırakın bu işleri
    Demirören nobreyi alıp Türk yaparak fenerin yüzüncü yılında ilk tokatını atmış ve haddini bildirmiştir aziz yıldırıma.
  • 1- Nobre ile FB sözleşme imzalamamıştır. O yüzden BJK'a gitmiştir.
    2- FB istese yeni kanuna göre Luciano'yuda Türk yapabilir. (Yapmasınlar!)
    Yani Nobre'nin Türk olmuş olmasından FB'nin kaybı yoktur..

quote:

Orjinalden alıntı: Freelancer

bırakın bu işleri
    Demirören nobreyi alıp Türk yaparak fenerin yüzüncü yılında ilk tokatını atmış ve haddini bildirmiştir aziz yıldırıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 18 Ağustos 2006; 16:42:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

1- Nobre ile FB sözleşme imzalamamıştır. O yüzden BJK'a gitmiştir.
    2- FB istese yeni kanuna göre Luciano'yuda Türk yapabilir. (Yapmasınlar!)
    Yani Nobre'nin Türk olmuş olmasından FB'nin kaybı yoktur..

quote:

Orjinalden alıntı: Freelancer

bırakın bu işleri

Aynı şey bizim orta saha oyuncusu için de geçerli zaten. Ona de Mehmet Aksu senle konuşacak bir şeyimiz yok deyince FB ye gitmiş.

Luciano zaten Türk statüsünde oynayamaz. Çünkü bildiğim kadarıyla Brezilya Milli Takım formasını giymiş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.