Şimdi Ara

yeni trundle buildim nasıl olmuş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

en son bi rabadon çıkayım dedim sonra void staff magic pen verir o daha iyidir dedim ama 1600 gold vardı 80 ap aldım. bakalım nasıl olcek ama oyun bitti.bi gün ap trundle kasıp replay atıcam

• Soraka'nın yaptıgı farm sayısından gözümü alamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: p1r4t3s

Soraka'nın yaptıgı farm sayısından gözümü alamıyorum

• ... Ve p1r4t3s supportla tanisti
  • hacı support farm yapmaz ki?Yapsa yapar da ad carry nin ynındayken ad carry ye farm yaptıracaksınız yoksa olmaz.Adam zaten hep vayne nin yanında takıldı vayne de sırf farm yaptı,yapamasaydı bişey yapamazdık oyunu o taşıdı(vayne op)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 18 Eylül 2011; 23:03:42 >
  • Support farm yapamıyor mu neasıl saçma bir yorum o ? soraka gayet iyi farm yapar
    edit : ayrıca q skili champ'in magic res. düşürme yerinde cd'si baya düşük bir skill support farm yapamaz dediya :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p1r4t3s -- 18 Eylül 2011; 23:08:58 >
  • quote:

Support farm yapamıyor mu neasıl saçma bir yorum o ? soraka gayet iyi farm yapar
    edit : ayrıca q skili champ'in magic res. düşürme yerinde cd'si baya düşük bir skill support farm yapamaz dediya :/

sen üstteki yorumumu oku bir daha gel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Support farm yapamıyor mu neasıl saçma bir yorum o ? soraka gayet iyi farm yapar

• quote:

Samanyolundaki ak dede ve temizyüzlü yardımcısı bile gelse aydınlatamaz seni
  • tamam lan vurmayın
  • Ad carry ile nasıl farm yapcan ya yapta ye küfürü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Ad carry ile nasıl farm yapcan ya yapta ye küfürü

geçen gün janna olmuştum ap deniyim dedim last hit atmaya başladım.yanımda ezreal vardı ama oyun başında dedim ben ap olcam diye.Adam afk oldu sonra solo top yorick de afk oldu yenildik
  • quote:

Arkadaş yeni galiba Support farm yapamaz değil yapmaz , çünkü takımı taşıyacak olanlar carrylerdir supportlar değil.Support un görevi carry yi kastırtmaktır , eğer cs i yüksek olursa bu carry'nin farmından çalmış demektir.Soraka mr düşürüyor , passive mr aurası veriyor , armor buff+heal veriyor , mana + silence atıyor ve bunları item ihtiyacı olmadan yapabiliyor.Onun dışında alacağı bir aegis ile birlikte daha fazla item a ihtiyacı bile olmaz.

• yeni başladım abiler ablalar nerden login ekranına ne yazıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Ad carry ile nasıl farm yapcan ya yapta ye küfürü

geçen gün janna olmuştum ap deniyim dedim last hit atmaya başladım.yanımda ezreal vardı ama oyun başında dedim ben ap olcam diye.Adam afk oldu sonra solo top yorick de afk oldu yenildik

Keşke küfür etselermişUmarım üstteki arkadaşa ibret olur

• Ayıp günah lan vurmayın diyoz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.