Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA (1531. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35.050
Cevap
331
Favori
2.218.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15291530153115321533
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oasis99 O kullanıcısına yanıt
    ford focus c-max kullanmadım sadece takside bindim. atak, az yakan çok kaçan bir araç ama benim mpv kriterlerime göre dar. ha sana geniş gelir kabulümdür. octavia ikinci el düşünülebilir ama fiyatları hakkında bir bilgim yok. belliki leon içine sinmiş akıl vermek olarak görmezsen leon sw düşünülebilir hem bagaj hem yol tutuş. opelin dizel partikül filtresi için birşey diyemiyorum ama günde 7 git 7 gel tıkanabilir arada bir 4. viteste 3500 d/d de kullanılmasında fayda olur. bizim şirket araçlarıyla 3 arkadaş neredeyse 750.000 km devirdik bu güne kadar tıkanan olmadı ama biz biraz devirli kullanıyoruz. açıkçası opeli daha 6 aydır kullanıyorum ama markete ekmek gazete almaya gitmek bile artık keyif benim için. elbette bir mercedes değil ama benim istediklerimin hepsi var.

    quote:

    Gelelim tavsiyeme, seneyi bırak 1.5 senden bile fazla zamanda 12000 km yapmışsın. Yanlış anlama ama dizel senin neyine gerek be kardeşim :)


    dostum ben de senin gibi düşünüyorum yılda 7000 km yapıyorum v8 benzinli olsa ne gam diyordum amma arabayı alalı 6 ay oldu şimdiden 7000 km yi devirdim psikolojik midir nedir eskiden oraya gitsem şu kadar yakar buraya gitmeyeyim dediğim noktalara şimdi atlayıp gidiyorum.

    not: benim ilerideki planım, eğer denk gelirsem ford s-max yada galaxy almak. içi hacmi geniş, yol tutuş muazzam, konforlu. şu anda bütçemin dışında ama ileride ikince el ciddi ciddi düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texjrwillerjr -- 22 Eylül 2017; 9:42:30 >




  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    2016 dizel Leon ilanı veren şahsın yalan söylediği sahibinden.comdan gelen bilgilendirme mesajı ile açığa çıktı. Gelen mesaj şu



    ARAÇ OPSİYONLANMIŞTIR İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER



    #478310180



    Eski Fiyatı: 74.000,00 TL



    Yeni Fiyatı: 70.000,00 TL



    İlana gittim satış yine olmamış tekrar 75.400tl ile ilgili ilan güncellenmişti. Acele etseydim adam 5bin tl kazık atacaktı. 5 dakika sonra baktım ilan kaldirilmis. En son 75.450 tl yaziyordu. İpan kaldirilmis. Bu adamin aracin kazasi hakkında söylediği diğer şeylerde yalandır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oasis99 O kullanıcısına yanıt
    Demiştim.....



    Yaşım birçok kişiden genç olsada deneyimlediğim şeyler genelde beni yanıltmıyor. Servisler para çekmeyi seviyor evet ama öyle en ufak şeyde değişelim deseler bile eksper onay vermiyor. Hatta yetkili serviste işlem gören araçların bazı işlemlerini dışarıda bile yaptırtabiliyorlar.



    Bu durum hem yüksek ödemelerin önüne geçiyor hemde gereksiz bir tüketim olmuyor. Tamponlarda dahi plastik kaynak yapılabiliyorken o ilan için konuşayım camı vs sağlam far için kimse değişelim demez. Ayağı kırıktır en fazla, onunda onarımı yapılabiliyor.



    Araç bakıyorsunuz mesela, duyacağınız birkaç söz olacak mutlaka. İşte kaskodan para alabilmek için ağır hasar kaydı girilmiş ya da tutar yanlış girilmiş gibi.... Hiçbir kasko kişiye araç pert olmadığı veya değer kayıbı ödemesi haricinde nakit ödemez. Ancak yalan dolan işlerle fatura uydurarak ödeme alırlar ki onuda yapmak öyle basit değil. İnanmayın....



    Bir örnek daha vereyim, 0 km alıp kendi sattığım araç bendeyken olan kazadan sonra alan kişinin yaptığı kaza sonrasında hasarlı alıp satanlarda satıldı. Bir kişi aldı aracı toparladı ve bir galericiye sattı. Galericide öyle bir yazmıştıki görünce çok üzüldüm birinin canı yanacak diye. En basiti öyle toparlamışlarki tampon bantlaı arkada var önde yok :) bendeyken aracın sağ tarafta tampon harici 2 değişen 2 boya vardı. Alan kişide önden vurmuştu kaput çamurluk vs dağılmıştı. Ama galeri ilanında benim onarım serviste olduğu için sadece onlar yazılmıştı ve araç ağır hasar kayıtlı olmuştu. Yani dürüst insan bulmak zor, plaka vs herşey aynı ama adamlar rahat rahat yazıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    Evet 2.el araç alırken çok dikkatli olmak gerekiyor. Herkes dürüstçe arabanın hatasını söylemiyor. Birkaç yıl önce 1.6 hatchback opel dizel için fiyatta anlastim satacak kişi ilk sahibiyiz eczacı esim kullandı sıfır hata dedi. Expertiz yaptırdım lokal boya çıktı. Adam yaman hırsız misali ustaya senin aletin yanlış boya yok dedi. Cihazı her koyduğunda aynı yerde rakamlardan yüksek

    cikiyordu. Bur aracın da hava yastığı sorunluydu. Böyle bosyere 2 defa expertiz parası vermistim. Sonra sıfır almistim. Artık expertiz yaptirmadan söylediğin haricinde başka bir şey çıkarsa ücretini sen ödersin diyecegim.

    Bugün satılan Leon sahibi kimseyi kandıramamis. Bana söylediği galerici yalanini başkalarına da söylemiştir. Büyük ihtimal o aracta bahsettiğinden daha büyük kaza vardi. Tel ile aradım cevap vermedi mesaj attım 70binden satmış size kısmet değil diye cevap yazdı.

    Artık onceden yaptığım gibi beğendiğim araçları favorilere ekleyeceğim ama hemen pazarlık yapmayacagim biraz bekleyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Inci beyazı ile kar beyazı arasında bin tl fark var. Sizce aradaki görüntü farkı için bin tl verilir mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jesuelinho J kullanıcısına yanıt
    Ben olsam kar beyazı alırdım. Olası bir boyama işleminde inci beyazı tutturulması en sıkıntılı renklerdendir. Lokal boya vs hiç kaldırmaz desem yeridir.



    Başka seçenek varsa eğer corollada füme 1g3 boya kodlu ya da kırmızıyı önerebilirim. Ama kırmızıda inci beyazı gibidir boya olarak. Sadece koyu olduğu bir tık acantajlıdır inci beyazına göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    O zaman opel. bana olmaz. Günlük 7km git 7km gel ve dönüş rampalı yolda hemde istanbul trafiğinde herhalde filtre sorunu çıkarır. Opel sedanin dizayni ozellikle arkası zaten hoşuma gitmiyordu. Ama artık dizayn 2.hatta 3.sirada. 1.33 corollayi da dizaynı yüzünden 1.2 tsi leona tercih etmiştim. Aslında alırken çekişkinin leondan düşük olduğunu biliyordum. Nede olsa çok kullanmıyorum İstanbul trafiğinde zaten hız yapamam diye düşünerek almıştım. Kullanınca fikrim değişti. Leon almış olsaydım şimdi en az 58binden satardım. 2015 düşük km 1.2tsi leonlar 62bin civarı. Leon 2.elde değer kaybettirmiyor.



    Leon sw ford sw veya megane sw kadar gözüme hoş durmuyor. Gerçi dediğim gibi kriterlerimde artik dizayn geri planda uygun fiyatlı bulursam kacirmam. Piyasada leon sw fazla yok. Denk gelmesi lazım.



    Ford c-max hala listemde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jesuelinho J kullanıcısına yanıt
    Sağ tarafı sürtene kadar keşke kar beyazı almasaydım arkadaşlarınki parlıyor diyordum Her gittiğim usta oo kar beyazı sıkıntısız boyarız hiç bir şey olmaz kafanızı yormayın diyince bu kez iyi ki kar beyazı almışım diyorum. Gerçi arkadaşların hiçbiri sürtmedi ben sürttüm orası başka konu
  • Arabalar.comda karşılaştırma yaptığımda Corolla 1.6 touch multidrive s ile advance multidrive s arasında hız sabitleme, yağmur ve fark sensörü, start stop ve arka cam filmi dışında bir fark göremedim. Touch için 84bin fiyat aldım advance için 91.500 tl. Acaba bu özellikler için 7.500 tl ödemeye değer mi arkadaşlar??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.33 life almayı düşünüyorum ikinci elden yada 1.6 sol modeline bakıyorum . Sizce ne yapmalıyım.
  • Arabalar.comda karşılaştırma yaptığımda Corolla 1.6 touch multidrive s ile advance multidrive s arasında hız sabitleme, yağmur ve fark sensörü, start stop ve arka cam filmi dışında bir fark göremedim. Touch için 84bin fiyat aldım advance için 91.500 tl. Acaba bu özellikler için 7.500 tl ödemeye değer mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jesuelinho J kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle opak beyaz. Bir daha direk opak alırım araç alırsam. Metalik hatta sedefli olunca boyayı tutturamıyorlar. Damalı eşeğe dönüyor boya gerekince. Opak bir nebze iyi bir boyacı ve tam cilayla çaktırmıyor boyayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Metaliktede iyi bir usta olursa özellikle koyu renklerde sıkıntı olmaz. Ancak sedef işin içine girerse ne yazıkki sıkıntı oluyor, fabrikada bile çok fazla ton farkı çıkıyor haliyle. Işıktan simin yansıması bile tonu değiştiriyor. Boyama yönü, boyanın homojenliği vs çok parametre var.
  • Jesuelinho J kullanıcısına yanıt
    Hız sabitlemeyi kendin takabilirsin maksimum 150 lira tutar. Far yağmur sensörü ve anahtarsız çalıştırma çok elzem değil. Arka camlar karartılmış ama sen istersen cam filmi yaptırırsın, yada dışarıda camlarına karartma işlemi yaptırabilirsin orjinaldeki gibi, ya da çıkmacılarda değiştirirsin biraz fark ödeyip zevkine kalmış. Alaşımlı jantlarınıda dışarıda bulabilirsin yine, elindeki jantlarıda kışlık olarak kullanırsın. 7500 liraya bence değmez.

    Ancak ben olsam;

    0 km almak yerine 2016-2017 yine son kasa makyajlı premium bakardım. 88-89000 liraya rahatlıkla bulursun. 50. yıl olanları değil ama emin ol çok daha mantıklı olur.
  • ukayl06 kullanıcısına yanıt
    1.6 sol derken 2005-2007 kasadan bahsediyorsan eğer çok alakasız şeylere bakıyorsun derim. 0 km 1.33 yerine ikinciel aynı kasasının 1.6 motorlularına hatta otomatiklerine bakabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _AveNTuriN_

    Hız sabitlemeyi kendin takabilirsin maksimum 150 lira tutar. Far yağmur sensörü ve anahtarsız çalıştırma çok elzem değil. Arka camlar karartılmış ama sen istersen cam filmi yaptırırsın, yada dışarıda camlarına karartma işlemi yaptırabilirsin orjinaldeki gibi, ya da çıkmacılarda değiştirirsin biraz fark ödeyip zevkine kalmış. Alaşımlı jantlarınıda dışarıda bulabilirsin yine, elindeki jantlarıda kışlık olarak kullanırsın. 7500 liraya bence değmez.

    Ancak ben olsam;

    0 km almak yerine 2016-2017 yine son kasa makyajlı premium bakardım. 88-89000 liraya rahatlıkla bulursun. 50. yıl olanları değil ama emin ol çok daha mantıklı olur.

    Peki normal premiumun 50. yıldan farkı nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jesuelinho J kullanıcısına yanıt
    Benzinli için akıllı bagaj kapağı şerit takip ve 17 jant gibi farkı var. 17 jant olunca yedek lastik yok tamir kiti var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu akıllı bagaj kapağını 500tlye yapsalar o gün yaptırırım. Bana en çok o lazım oluyor. Bir de anahtarsız giriş ve çalıştırma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kayar kapak kolçak ve navigasyon dvd ye taktım, hep ağzıma geleni söylüyom. Navigasyon dvd yi keşke tr de yapabilseler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bej renk iç döşeme için ekstra masraf ödeniyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15291530153115321533
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.