PARAM BU KADARINA YETTİ ŞİMDİLİK İDARE EDER Mİ BU ARADA 200 TL DAHA KOYABİLECEK PARAM OLSAYDI İ7 İŞLEMCİ OLACAK VE 1TB HARDDİSK OLACAKTI AMA BÜTCEM BUNU KARŞILACAYACAK DURUMDA TAKSİTLE YAPTIRIYORUM
Hocam Olmamış Bütçe Belirtin Yardımcı Olmaya Çalışalım
1200 bütçe ayırmıştımda pc yi toplattım bile :D oyunlarda performans almaz mıyım rahat rahat oynanmaz mı crysis 3 falan ?
Oyunu işlemciden çok ekran kartı oynatır. Bırak i7'yi i70 de alsan o ekran kartıyla oyun oynanmaz. lowda oynayabilirsin ancak. 1200 liraya fx6300+7850 alınabilir. Eğer imkanın varsa siparişi iptal et yoksa çok pişman olursun.
quote:
Orijinalden alıntı: M.C Seringen
1200 bütçe ayırmıştımda pc yi toplattım bile :D oyunlarda performans almaz mıyım rahat rahat oynanmaz mı crysis 3 falan ?
Toplattım bile derken aldınız mı yani ? Geri verme imkanı varsa verin düşünmeden. 1200 tl ye o yazdıklarınızın 3 katı daha iyi performans verecek sistem var. Paranıza yazık olacak. Birisine falan danıştınız mı ? 6670 iyi bir kart değil oyunları low da oynarsınız oyuna ve çözünürlüğe göre belki medium ama paranızın karşılığı o değil. Ve işlemci değil EKRAN KARTI oyun oynatır size bunu unutmayın i7 nin bir getirisi olmayacak. 1200 tl bütçe ile i5 inde getirisi olmayacak geri verin yada iptal ettirin sistem dizelim size.
ekran kartnın iyi olması gerektiğini biliyorumda geri verme gibi bir imkan var mı bilmiyorum cuma günü sorarım yarın çalışıyorum zaten bunu bana tanıdığım bilgisayarcı böyle topladı puff o kadar bekledim yaptırmak için şimdi bu kadar bekleyişin ardından bir hüsrana mı uğrayacam eğer geri verirsem ne yapmak gerekir işlemciyi daha düşürüp güzel bir ekran kartı mı ?
İlk Fanatekno tavsiyesini ben vereyim o zaman :) Bu şekil bir şey alabilirsiniz. Bütçeyi aşıyorsanız rami 4 gb yaparsanız sorun olmaz sanıyorum. Aynı sistemi vatan %25 e göre dizdim ki tüm ürünler de işlemiyor o indirim tam %25 olmuyor ona rağman 1.239 TL oldu. Bu şekille 1285 TL. Vatan %25 faydalanamıyor olabilirsiniz ki zaten 1.239 dan daha yukarı olur diye tahmin ediyorum direk bu sistemi alabilirsiniz bu bütçeye alınabilecek en iyi sistem budur. 1-2 oynama belki olabilir.
Bilgisayarcıdan alırsan kazık yersin. Normal fiyatından daha yükseğe satar sana. Bilgisayarcıdan sakız bile alınmaz. Adamı parasıyla rezil ederler. Sen paranı geri al sana vatandan iyi bir sistem toplarız.
quote:
Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal
Bilgisayarcıdan alırsan kazık yersin. Normal fiyatından daha yükseğe satar sana. Bilgisayarcıdan sakız bile alınmaz. Adamı parasıyla rezil ederler. Sen paranı geri al sana vatandan iyi bir sistem toplarız.
Hocam vatandan tabi ki bu bütçe ile %25 sistem toplamaya çalışmak en mantıklısı görünüyor ama yukarıda söylediğim gibi %25 olarak o sistemi vatandan toplasan bile 1.239 tl yapıyor ki tüm ürünler direk %25 indirim olmuyor bilirsiniz fiyat daha yüksek olacak. Daha ucuz firmalara yönelmesi bence daha mantıklı vatanın fiyat politikası cidden çok garip.
PARAM BU KADARINA YETTİ ŞİMDİLİK İDARE EDER Mİ BU ARADA 200 TL DAHA KOYABİLECEK PARAM OLSAYDI İ7 İŞLEMCİ OLACAK VE 1TB HARDDİSK OLACAKTI AMA BÜTCEM BUNU KARŞILACAYACAK DURUMDA TAKSİTLE YAPTIRIYORUM
İşlemci: AMD FX X6 6300 -- 401 TL
Anakart: MSI 970A-G46 -- 216 TL
Ekran Kartı: Sapphire HD 7850 1 GB 256 Bit DX 11.1 -- 453 TL
TOPLAM: 1640 TL.. %25 indirimli 1230 TL.. Bu sistemi gönül rahatlığıyla alabilirsin kardeşim.. Siparişi iptal et mümkünse, Vatan'dan bu sistemi toplat..
kardeşlerim eyvallah hepinize çok teşekkür ederimde malesef acele ettim biraz suan pişmanım ama sadece ekran kartı yüzünden pişmanım zaten vgeçici bir sistem olarak yaptırdım yazın daha iyi işe girme şansım var o zaman ekran kartını falan değiştirmeyi planlıyorum aldığım yolu anlatmak uzun sürecek ama tek parçayı geldiği için geri iade işlemi çok uzun sürecek zaten karttan çektiğimiz ve taksit yaptığımızdan dolayı iade zor ekran kartını değiştirmeye kalktım bütçemi zaten 200 tl aştım 200 tl daha aşamam bu vatandaki %25 meselesini bileydim oradan toplardım ama şimdilik iş işten geçti artık yazın bakarız birlikte inşallah hepinize çok teşekkürler bu arada zaten sistem ultra özellikte oyun çalıştıracak bir sistem değil bunu biliyordum ama crysis 3 ü falan lowda kasmadan oynatır değil mi ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme