Adam windows sıfırlama işlemini yapıp verdi ben de format atmadım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Siyah halılar (2. sayfa)

-
-
Anakarttan Re-size bar seçeneği aktif et eğer gözükmüyorsa önce 4G decodingi aktif etmen gerekir. Anakart modeline göre nasıl açıldığını internet arayabilirsin. Biraz FPS artışı olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teknopat'a da konu açmış dün 7000 serisinde ben de dedim bios güncelle diye ama kaale almadı. kart sahte mi dedi illa 7800xt'ye atacak yani suçu. kaçak mazot kullanmakta ısrar edip mercedes forumuna gelip sahte mi bu araba demek gibi. hayatında nerede gördün sahte 7800xt? adresini ver de ortak olayım adamlara iyi para var ekran kartı işinde. yani teknopat'ta da herkes demiş bios güncelle diye biz de dedik ama arkadaş korkuyormuş bios yapmaya. işlemci desteksiz bios kullanıyor ondan sonra gelmiş milletin vaktini yiyor bloklayın geçin ne yaparsa yapsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 25 Şubat 2025; 13:19:25 > -
Çok ilginç valla, neyse fazla ram iyidir aradan çıkmış oldu
hocam windows 10 kullanıyorsanız 11'e geçin öncelikle e-core işlemciler 11 ile daha stabil. Zaten 11'deyim diyorsanız, bios'tan intel dynamic tuning aktif edin ve windows mağazadan ''intel application optimization'' kurup onu da aktif edin. Bu uygulama oyunlarda e-core çekirdekleri de aktifleştirmeye yarıyor, daha fazla performans için. Anakartta dediğim ayarı bulamazsanız bios güncellemeniz gerekebilir. Deneye yanıla bir şeyleri çözmeye çalışalım artık.
-
Hocam ben BIOS güncellemesini de yaptım rise barıda açtım ona rağmen bu şekilde bir oyuna girdiğim zaman amd uygulamasında resize bar aktif olduğu görünüyor üstteki adam demiş bios güncellemiyor diye ama güncelledim rami takmadan önce
Bu konuda bir bilgisi olan var mı Intel’in sürücüsü güncelleniyor mu 2009 görünüyor
-
6 faz anakart kullanıyorsun üzerine vrm üstünde pasif soğutucun yok. lolde 7800 gpu yu %100 e çekmenin imkanı yok haliyle işlemcin darboğaz yapıyor burada incelemen gereken yer işlemci + anakart + psu. hw monitör cinebench testleriyle izleyerek görebilirsin. vrmlerin çok ısındığı için cpu frekansını düşürüyor olabilir. hali hazırda işlemcin pl1=65w pl2=117w güç çekiyor. 65 okey ama boost alırken vrmlerin fazla ısınıyor olabilir.
-
Anakartta Microde güncellemesi sonucu performans düşmüştür.Bu işlemci erken kartını yeterli %80 gibi besler. BİOS ayarlarından RAM XMP devreye al belki FPS olur gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X