Şimdi Ara

yeni toplama pc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc parçalarını aldım topladım fakat herşey bitti çalıştırmaya kalktığımda power fan ve diğer fanlar 2 saniye çalışıp duruyor acaba nerde yanlış yapmış olabilirim bilgisi olan arkadaş varmı

• İşlemcin tam oturmamış yerine tekrardan bi göz geçir işlemci hatası o
  • deniyeyim söküp taktığımda tekrardan termal macun sürmem gerekecekmi teşekkürler
  • yine aynı hatayı veriyor
  • sistemini yazarmısın bi psu dahil
  • işlmeci:ıntel corei7 2600k lga 1155
    anakart:asus p8h77-v
    bellek:kıngston 4gb ddr3-1600 cl9 240-pin dımm(4 adet)
    ekran kartı:sapphıre radeon hd6790
    kasa :codogen k61
    power suppy:codegen mx600 sılent power supply
  • hocam sorunu çözdüm anakartın güç kablolarını takmamışım çok kısa olduğu için onların olacağını düşünmedim fakat biraz çektim oraya takınca şimdi oldu formatı attıktan sonra driverleri yükleyeyeceğim başka ayara gerek kalacakmı bios veya başka bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty84

hocam sorunu çözdüm anakartın güç kablolarını takmamışım çok kısa olduğu için onların olacağını düşünmedim fakat biraz çektim oraya takınca şimdi oldu formatı attıktan sonra driverleri yükleyeyeceğim başka ayara gerek kalacakmı bios veya başka bişey

Başka ayara gerek yok
  • hocam hardisk 2 tb şuan 1907719 mb yazıyor ben bunları c için 500 gb d için 500 e içinde geri kalanını yapmak istiyordum ama böldüğüm mb gösteriyor tekrar yardım ederseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty84

hocam hardisk 2 tb şuan 1907719 mb yazıyor ben bunları c için 500 gb d için 500 e içinde geri kalanını yapmak istiyordum ama böldüğüm mb gösteriyor tekrar yardım ederseniz sevinirim

C ye 500000 yaz D ye 500000 yaz geri kalanı öle kalsın hiç elleme onu formattan sonra aktif edersin
  • hocam çok soru soruyorum kusura bakma daha sonra nasıl aktif ediliyor acaba yapabilirmiyim yoksa şimdi bölsem sakıncası olurmu tekrardan çok teşekkür eediyorum
  • Ne kusura bakıcam hocam burda amaç birbirimize yardım etmek zaten karşılıksız o yüzden istediğin kadar sorabilirsin elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım
    Windows açıldığında bilgisayarıma sağ tıkla yönet dersin Sonra depolama Disk yönetimi yerel orda geri kalan boş alanı görürsün sağ tıklayıp yeni birim hızlı biçimlendir dedimmi oluyor
  • format sırasında da bölebilrsin
    format attıktan sonra bilgisayarım a sağ tık yönet disk yönetimi diyerek te bölebilr ve aktif edebilrsin
  • bilgiler için çok teşekkür ediyorum hayırlı geceler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.