arkadaşlar pc parçalarını aldım topladım fakat herşey bitti çalıştırmaya kalktığımda power fan ve diğer fanlar 2 saniye çalışıp duruyor acaba nerde yanlış yapmış olabilirim bilgisi olan arkadaş varmı
İşlemcin tam oturmamış yerine tekrardan bi göz geçir işlemci hatası o
hocam sorunu çözdüm anakartın güç kablolarını takmamışım çok kısa olduğu için onların olacağını düşünmedim fakat biraz çektim oraya takınca şimdi oldu formatı attıktan sonra driverleri yükleyeyeceğim başka ayara gerek kalacakmı bios veya başka bişey
quote:
Orijinalden alıntı: musty84
hocam sorunu çözdüm anakartın güç kablolarını takmamışım çok kısa olduğu için onların olacağını düşünmedim fakat biraz çektim oraya takınca şimdi oldu formatı attıktan sonra driverleri yükleyeyeceğim başka ayara gerek kalacakmı bios veya başka bişey
Başka ayara gerek yok
hocam hardisk 2 tb şuan 1907719 mb yazıyor ben bunları c için 500 gb d için 500 e içinde geri kalanını yapmak istiyordum ama böldüğüm mb gösteriyor tekrar yardım ederseniz sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: musty84
hocam hardisk 2 tb şuan 1907719 mb yazıyor ben bunları c için 500 gb d için 500 e içinde geri kalanını yapmak istiyordum ama böldüğüm mb gösteriyor tekrar yardım ederseniz sevinirim
C ye 500000 yaz D ye 500000 yaz geri kalanı öle kalsın hiç elleme onu formattan sonra aktif edersin
hocam çok soru soruyorum kusura bakma daha sonra nasıl aktif ediliyor acaba yapabilirmiyim yoksa şimdi bölsem sakıncası olurmu tekrardan çok teşekkür eediyorum
Ne kusura bakıcam hocam burda amaç birbirimize yardım etmek zaten karşılıksız o yüzden istediğin kadar sorabilirsin elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım Windows açıldığında bilgisayarıma sağ tıkla yönet dersin Sonra depolama Disk yönetimi yerel orda geri kalan boş alanı görürsün sağ tıklayıp yeni birim hızlı biçimlendir dedimmi oluyor
format sırasında da bölebilrsin format attıktan sonra bilgisayarım a sağ tık yönet disk yönetimi diyerek te bölebilr ve aktif edebilrsin
bilgiler için çok teşekkür ediyorum hayırlı geceler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme