Şimdi Ara

Yeni topladığım Bilgisayar Nasıl ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tamamda iyinin herzaman daha iyisi var , ona bakarsanız GTx titanda alinabilirdi, bu hepsinden iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 3600 || RAM: Corsair 32gb 3200mhz DDR4 CL16 || ANAKART: Gigabyte B450 Gaming X || EKRAN KARTI: MSI RTX 3060 || SOĞUTUCU: Coolermaster Hyper 212 Evo Black Edition || SSD: Sandisk Extreme 240gb , Samsung 500gb 850 EVO, Kingston KC3000 1Tb || HDD: Seagate Baracuda 1tb Sata 3 || GÜÇ KAYNAĞI: Highpower HX 750 watt || KASA: Haf 942
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taskin83

Tamamda iyinin herzaman daha iyisi var , ona bakarsanız GTx titanda alinabilirdi, bu hepsinden iyi

En iyi'yi yakalaman için, teknolojinin üretimi durdurması gerekir. Yoksa sürekli "son çıkan en iyi" yi almak zorunda kalırsın. Şuanda kaç yıllık nasıl bir sistem istediğini belirle, ona göre seç. Bu seçtiğin çok pahalı ve gereksiz emin ol.

quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

quote:

tamamda , kasa olarak full tower tercihimdir, orta boy kasa cok kullandım biraz içi buyuk rahat kasa olsun istedim ki herzamanda istedigim seydi

ikincisi evet 16 gb rami napim , arkadasında dedigi gibi su anki hic bir oyun veya uygulama 16gb rame gereksinim duymuyo ,alsaydım boşuna olurdu.

üçüncüsü i5 3570 işlemci olabilirdi ama ben tabi ileriye donukte dusundum, sonucta i7 3770 , i5 3570 ten daha iyi performans acısından

evet ekran kartı konusunda katılıyorum biraz düşük olmuş olabilir ama yinede iyi kart benchmarklarda baktım oyunlarda gtx 680-670 -sonrada 660 ti top geliyo gerçi oyundan oyuna degişiyo FPS de, tabi her oyunda degil.

3770, 3570'ten iyi demişsiniz kaynak gösterebilir misiniz?

al bu siteden bakabilirsin http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i5-3570+%40+3.40GHz&id=827

Bilgisayarı oyun amaçlı kullanmayacak mısınız? O zaman her halükarda 3770k gereksiz. 3570k

http://www.techpowerup.com/reviews/Intel/Core_i5_3570K_and_i7_3770K_Comparison/8.html

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.