Şimdi Ara

YENİ TOLEDO ANA KONU - RESİMLER - TURKİYE FIYATLARI BELLI OLDU (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
14.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.2 TSI 105 hp > Reference 37.500
    .2 TSI 105 hp > Style 42.800
    1.4 TSI 122 hp DSG Otomatik > Reference 43.900
    1.4 TSI 122 hp DSG Otomatik > Style 47.600
    1.6 TDI 105 hp > Style 49.500
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Fiyatlar açıklanmış arkadaşlar ;

1.2 TSI 105 hp > Reference 37.500
    .2 TSI 105 hp > Style 42.800
    1.4 TSI 122 hp DSG Otomatik > Reference 43.900
    1.4 TSI 122 hp DSG Otomatik > Style 47.600
    1.6 TDI 105 hp > Style 49.500

Donanımlar arasında ufak tefek farklar var ama karşılaştırma yaparsak;

1.2 TSI Rapid 39400 ama ESP (Opsiyon 900 TL) gibi önemli bir artısı var yanılmıyorsam. Referance Toledo'da yok.

1.2 TSI Style paket 42400 bekleniyordu ama biraz fazla çıkmış. Üstteki artı donanımlar 5300 TL'ye gelmiş olacak. Değer mi bilmiyorum ama en azından dolu paket. 1.2 TSI için en iyi seçenek iki model arasında.

1.4 DSG Ambition Toledo ise 1590 daha ucuz Rapid'den tıpkı 1.2 gibi. Style ve Elegance modelleri arasında da 1390 TL fark var, Toledo daha ucuz. Style ve Elegance arasında ne gibi donanımsal farklar var tam bilemiyorum ama.

1.6 TDI modeleri arasında ise 490 TL fark var. Toledo'da tek, Rapid'de 2 donanım var.

Sanırım 1.6 TDI için Rapid daha avantajlı gibi duruyor. 1.2 TSI Toledo ise 37500 artı 900 ESP taktırmak hatta birkaç opsiyon daha ekleyip 39000 civarına almak mantıklı geldi bana.

İki model arasında ciddi hesaplar yapacağım sanırım.

• Eski Toledo Bora-Jetta ile aynı segmentteydi. Şimdiki ise ufalmış. Aracın önü Leon'da da olduğu gibi hoşuma gitmedi, özenilmemiş. Skoda Rapid çok daha yakışıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hvarol -- 5 Mart 2013; 17:01:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gobidigo

Neler düşünüyorsunuz? Bence Audi, VW ve Skoda'dan güzel özellikleri toplayıp ortalama bir araç yapmışlar. Ön farlar Audi A7, İç tasarım Passat ve Jetta, göstergeler CC, Twindoor bagaj kapağı Skoda Superb'den alınmış gibi geldi. Fiyatı da iyi olursa yollarda çok görürüz diye düşünüyorum.

YENİ TOLEDO ANA KONU - RESİMLER -  TURKİYE FIYATLARI BELLI OLDU

Fiyatlar
    1.2 TSI 105 hp > Reference 37.500 .2 TSI 105 hp > Style 42.800 1.4 TSI 122 hp DSG Otomatik > Reference 43.900 1.4 TSI 122 hp DSG Otomatik > Style 47.600 1.6 TDI 105 hp > Style 49.500

Bagaj kapağını tekrar incelerseniz sanırım yanlışlık yapmışsınız bagaj kapağı skoda superb de olduğu gibi twindoor özellikli değil. Normal HB araçlardaki gibi açılıyor sadece.

ayrıca bu araç sırf göstergeleri, farları, vites topuzu ve kış paketi için alınır bence. rapidden kesinlikle daha yakışıklı. Fuarda da incelemiştim bence skoda biraz daha basit duruyor toledo nun yanında.

• quote:

Orijinalden alıntı: semihus

En düşük donanımda arka camlar çevrilerekmi yani mekanik olarak mı açılıyor bilginiz varmı?

Maalesef en düşük donanım olan reference'da arka camlar elle açılıyor.
    Ayıp ya 40000 TL verip camları elle açtırmaları.

Ama syle donanım alınırsa her açıdan çok güzel oluyor. Sıfır araç alacak olsam style olanı alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

quote:

Orijinalden alıntı: semihus

En düşük donanımda arka camlar çevrilerekmi yani mekanik olarak mı açılıyor bilginiz varmı?

Maalesef en düşük donanım olan reference'da arka camlar elle açılıyor.
    Ayıp ya 40000 TL verip camları elle açtırmaları.

Ama syle donanım alınırsa her açıdan çok güzel oluyor. Sıfır araç alacak olsam style olanı alırdım.

arkadaşlar aracın teknik verilerine baktığımda eninin diğer rakiplerine göre 2-3 santim daha dar olduğunu görüyorum. detaylı inceleyen ve kullanan araçlara sormak istiyorum, aracın içi insanı rahatsız edecek gibi dar mı?.. tabi neye göre dar veya geniş bu da tartışılır ama yine de gözlemlerinizi merak ediyorum.

• Araba eni için 2-3 santim darlık hissedilebilecek birşey değildir. Önemli olan ferahlık, rahatlık vermesi. Mesela koltukların kavisleri, direklerin eğimleri araç ne kadar geniş olsa da insanı rahatsız eder.

Test sürüşü yapanlardan yorum alalım...
  • quote:

Araba eni için 2-3 santim darlık hissedilebilecek birşey değildir. Önemli olan ferahlık, rahatlık vermesi. Mesela koltukların kavisleri, direklerin eğimleri araç ne kadar geniş olsa da insanı rahatsız eder.

Test sürüşü yapanlardan yorum alalım...

aynen o işte, yani ferahlık duygusu çok önemli. örneğin c elyseeyi test ettim ferahtı, aveoyu test ettim fena değildi ama blueyu test ettim oldukça dar ve basık geldi. halbuki aralarında sadece bir kaç cm fark vardı
  • E yokmu Seat bayisi yakınlarda. Toledo'yu da kendi gözlemlerinle test et. Hem mukayese etmiş olursun.
  • quote:

E yokmu Seat bayisi yakınlarda. Toledo'yu da kendi gözlemlerinle test et. Hem mukayese etmiş olursun.

aaah ah mirim..haklısınız da.... o işler öyle kolay olmuyor. çok yoğunum, hafta sonu bile vaktim olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahcerun

aaah ah mirim..haklısınız da.... o işler öyle kolay olmuyor. çok yoğunum, hafta sonu bile vaktim olmuyor.

Carbuyer toledo inceleme, objektif ve doğru inceliyorlar araçları, fikir oluşturur. Yeterince ferah olacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 16 Nisan 2013; 17:35:25 >

• seatın yeni tasarımlarını pek beğenemedim..aynı durum bence leonda da var
  • ben aracı bayide inceledim, gittim gördüm, beğendim. benzinli sedan güvenlikli bir araç arıyordum.. aveo blue 301 derken toledoya baktım.. tipi çok karizmatik değil ama özellikleri benim aradığım gibi. benzinli bir sedan olarak işimi görür. sorun fiyatının 3-5 bin az olması gerekiyor bence... yıl sonuna doğru indirim yaparlarsa alacağım.
  • Şu anda kaç TL ye satılıyor liste fiyatından indirim yapıyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

Şu anda kaç TL ye satılıyor liste fiyatından indirim yapıyorlar mı?

geçen ay toledolarda kampanya vardı, bayi ile görüşün, eğer kampanya yoksa bile yüzde 2 civarı indirim alırsınız liste fiyatı üzerinden.
  • Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt
    Geçen ay 1.2 TSI reference'ı liste fiyatı 36.900'den direkt 36.000 TL'ye indirdi bayi. Kaskoyu da bizden yaptırırsanız park sensörü takarız dediler.

Daha sıkı pazarlık yapılabilir.
  • quote:

1.2 tsi style metalik boya dahil artı 100 tl lik yakıt 40 a almıştım eylül ayında.şimdi 41200 metalik boya hariç kampanlalı fiyat sanırım yine 41 e falan bırakırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: einst79

Geçen ay 1.2 TSI reference'ı liste fiyatı 36.900'den direkt 36.000 TL'ye indirdi bayi. Kaskoyu da bizden yaptırırsanız park sensörü takarız dediler.

Daha sıkı pazarlık yapılabilir.

İndirime yanaşmaları sanırım satış sayısını yükseltmek gibi geliyor WV de indirim yapılmıyor bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwolves1

quote:

1.2 tsi style metalik boya dahil artı 100 tl lik yakıt 40 a almıştım eylül ayında.şimdi 41200 metalik boya hariç kampanlalı fiyat sanırım yine 41 e falan bırakırlar.

nerden aldınız.
  • mustik61 kullanıcısına yanıt
    Seat 1.4 TSI DSG reference ve style'da indirim yapmış.

reference 39.500 TL 3 bin TL indirim
    style 44.200 TL 2 Bin TL indiirm.

fiyatlar iyi bir yere gelmiş.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.