Şimdi Ara

Yeni Teyp takıldığında Direksiyondaki Kontroller Çalışırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
35.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecen ay aldığım 307'ye yeni teyp aldım sıcak fırsatlar sayesinde :) biliyorsunuz kendi cd çalarları devamlı arıza çıkarıyor. şimdi benim merak ettiğim direksiyon kumandaları iptalmi olacak bu durumda.

• Hocam uyumlu olanları var eğer onlardansa yine çalışır.Saygılar.
  • Eğer aldığınız teyp araç kumandası ile uyumlu değil ise ki muhtemelen değildir iptal olacak... Araçlara uyumlu teyplerde üretilmekte onlardan alırsanız kullanılıyor ama genelde onların fiyatlarıda normale göre pahalı oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

Eğer aldığınız teyp araç kumandası ile uyumlu değil ise ki muhtemelen değildir iptal olacak... Araçlara uyumlu teyplerde üretilmekte onlardan alırsanız kullanılıyor ama genelde onların fiyatlarıda normale göre pahalı oluyor
    ebay'de bilinen teyp markalari icin adaptorler satiyorlar - 50 euro civari sanirim fiyatlari. Onunla da kumandalari kullaniyor olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverBlue

ebay'de bilinen teyp markalari icin adaptorler satiyorlar - 50 euro civari sanirim fiyatlari. Onunla da kumandalari kullaniyor olabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Pionner ın yeni modellerinnin çoğu uyumlu.
    Örneğin 4300 ub
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeNoMeN+35

Pionner ın yeni modellerinnin çoğu uyumlu.
    Örneğin 4300 ub

Alıntıları Göster
    Benim 307 deki CD changer ım da sürekli arıza çıkardığı için, Navitech DX-9000 aldım. Cihazda direksiyon kumandası çıkışı var ancak aracım 2003 model yani eski olduğu için direksiyon kumandasına uyumlu olmuyormuş. Çok sevdiğim direksiyon kumandasını kullanamıyorum

Bence cihazın servisini arayıp kendi aracınıza uyumunu sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: IGBT

Benim 307 deki CD changer ım da sürekli arıza çıkardığı için, Navitech DX-9000 aldım. Cihazda direksiyon kumandası çıkışı var ancak aracım 2003 model yani eski olduğu için direksiyon kumandasına uyumlu olmuyormuş. Çok sevdiğim direksiyon kumandasını kullanamıyorum

Bence cihazın servisini arayıp kendi aracınıza uyumunu sorun.

Alıntıları Göster
    Pioneer'inyeni modelleri icin de adaptor gerekiyor (ayrica satilmakta)http://www.pioneer.eu/uk/products/25/38/301/RC-HW/index.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverBlue

Pioneer'inyeni modelleri icin de adaptor gerekiyor (ayrica satilmakta)http://www.pioneer.eu/uk/products/25/38/301/RC-HW/index.html

Alıntıları Göster
    benim aldığım modelde Pioneer DEH 2300 heralde kumandalar iptal olacak ama sırf kumanda çalışsın diye radyo ile idare etmeyede değmez, napalım artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: ernsyds1

benim aldığım modelde Pioneer DEH 2300 heralde kumandalar iptal olacak ama sırf kumanda çalışsın diye radyo ile idare etmeyede değmez, napalım artık.

Kesinlikle katılıyorum. Direksiyondan kumandam vardı ama CD leri çoğu zaman okumazdı. Tam yola çıkıcam hevesle CD hazırlamışım. Bi takarım Changer a sonuç hüsran. Lanet olsun dedirtti bana, şimdi DVD, SD kart, USB okuyuculu sistem var. Direksiyondan kumanda yok ama artık yolculuklar çok daha fazla keyifli
    Şunu da belirteyim, araçta ekstra birşeyler yoksa orjinal hoparlörler çok dandik Kuzende Accent Era var. Onun orjinal ses sistemini görünce arabamdan utandım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ernsyds1

Kesinlikle katılıyorum. Direksiyondan kumandam vardı ama CD leri çoğu zaman okumazdı. Tam yola çıkıcam hevesle CD hazırlamışım. Bi takarım Changer a sonuç hüsran. Lanet olsun dedirtti bana, şimdi DVD, SD kart, USB okuyuculu sistem var. Direksiyondan kumanda yok ama artık yolculuklar çok daha fazla keyifli
    Şunu da belirteyim, araçta ekstra birşeyler yoksa orjinal hoparlörler çok dandik Kuzende Accent Era var. Onun orjinal ses sistemini görünce arabamdan utandım

Alıntıları Göster
    benim 307de 5li cd çaları söktüm üsteki teyp track çaldığı için 5 liyi söktüm onun yerine normal teyp usbli falan taktım o üsteki teyp olmadan yolbilgisayarı saat tarih vs ayarlanmıyor direksiyon kumandası iptal ama pişman oldum direksiyondan değiştirmesi güzel bişey

• quote:

Orijinalden alıntı: speed_ylc

benim 307de 5li cd çaları söktüm üsteki teyp track çaldığı için 5 liyi söktüm onun yerine normal teyp usbli falan taktım o üsteki teyp olmadan yolbilgisayarı saat tarih vs ayarlanmıyor direksiyon kumandası iptal ama pişman oldum direksiyondan değiştirmesi güzel bişey

Alıntıları Göster
    kardeş bu arada hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin almışın 307 yi kaç model hangi serisini aldın(xr,xt,xs vs)
  • Uyumlu değilse çalışmaz hocam.
  • 307 nin ses sistemi nasil?Baslari fln iyimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan_05

307 nin ses sistemi nasil?Baslari fln iyimi?
    direksiyon kumandalarını çok seviyorsanız servisle görüşüp uyumlu olanını sorun en mantıklısı yoksa benim gibi ses değiştirmek için sürekli eğilmek zorunda kalırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herzt

direksiyon kumandalarını çok seviyorsanız servisle görüşüp uyumlu olanını sorun en mantıklısı yoksa benim gibi ses değiştirmek için sürekli eğilmek zorunda kalırsınız

Alıntıları Göster
    Servisten almadıysanız uymaz
  • quote:

Benim araç 2003 model makyajsız. Kaset çalar ve 5 li CD changer ı komple çıkartıp komple double din taktırdım, yol bilgisayarı, tarih, saat hala çalışıyor ve ayarlanabiliyor.
    Bu durum makyajlılarda mı farklı acaba?

quote:

Makyajsız kasa için konuşuyorum, ses sistemi resmen hayal kırıklığı, basları berbat. Basları biraz artırınca kapılar zangırdamaya başlıyor. Subwoofer almadan bagaja, kaliteli birşey beklememek lazım.

• quote:

quote:

Benim araç 2003 model makyajsız. Kaset çalar ve 5 li CD changer ı komple çıkartıp komple double din taktırdım, yol bilgisayarı, tarih, saat hala çalışıyor ve ayarlanabiliyor.
    Bu durum makyajlılarda mı farklı acaba?

quote:

Makyajsız kasa için konuşuyorum, ses sistemi resmen hayal kırıklığı, basları berbat. Basları biraz artırınca kapılar zangırdamaya başlıyor. Subwoofer almadan bagaja, kaliteli birşey beklememek lazım.

Alıntıları Göster
    aynı dert bendede var.. Grande punto aracımın orjinal cd çalarını söküp normal bir mp3 çalar takmış eski sahibi.. direksiyondaki kumandalar boş boş duruyor. uyumlu teyp aradım ama bulamadım..

• quote:

Orijinalden alıntı: husam74

aynı dert bendede var.. Grande punto aracımın orjinal cd çalarını söküp normal bir mp3 çalar takmış eski sahibi.. direksiyondaki kumandalar boş boş duruyor. uyumlu teyp aradım ama bulamadım..

Alıntıları Göster
    makyajlı kasa sahibiyim eski kasalara göre ses sistemi biraz daha iyi hoparlörleri daha kaliteli sanırım kapılarda falan titreme cızırtı yok.
  • quote:

kardeş bu arada hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin almışın 307 yi kaç model hangi serisini aldın(xr,xt,xs vs)

hocam kusura bakma biraz geç oldu cevap veremedim ama 2003 model xt premium modelini aldım.henüz 500 km falan yaptım çok şükür problem yok sürüşü çok keyifli ancak benzinli olmasından dolayı biraz can sıkıcı tabiki :) ama idare ediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AFDB65F44

quote:

hocam kusura bakma biraz geç oldu cevap veremedim ama 2003 model xt premium modelini aldım.henüz 500 km falan yaptım çok şükür problem yok sürüşü çok keyifli ancak benzinli olmasından dolayı biraz can sıkıcı tabiki :) ama idare ediyoruz.

Alıntıları Göster
    Pioneer'in Türkiye piyasasına distirbütör aracılığa ile giren modellerinden alırsanız, bir de aparatla çalışabilir. Ama sadece aparatın fiyatını 150 tl olarak biliyorum.
    Değer mi ?
    Bence değmez.
    Ben de 307'yi 2006 senesinde önceki sahibinden aldığımda ilk iş 5'li cd çaları çıkarıp Pioneer deh-2850 teyp takmıştım. Şu an da deh-6350sd kullanıyorum, SD kart, USB girişi vs. çok pratik oluyor.
    Ayrıca orjinal teybe göre ses kalitesi çok çok güzel.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.