Şimdi Ara

yeni televizyonda kablo tv anten girisi yok sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar tutksat kablo tv ve uydunet uyesiyim bir arkadasdan yeni ihtiyac fazlası cocugun odası icin ayrı bir led tv aldım odadanda kablo tv seyretmek icin fakat televizyonda kablo tv anten giris soketi yok usb hdmi scart gibi girisler var bu durumda ne yapmam gerekir bunun ara baglantısı kablosu varmı dır forumlara baktım uygun cozum icin ne yapmam gerekir televizyon modeli Finlux 32FX210 led tv cevaplar icin tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: tasans

arkadaslar tutksat kablo tv ve uydunet uyesiyim bir arkadasdan yeni ihtiyac fazlası cocugun odası icin ayrı bir led tv aldım odadanda kablo tv seyretmek icin fakat televizyonda kablo tv anten giris soketi yok usb hdmi scart gibi girisler var bu durumda ne yapmam gerekir bunun ara baglantısı kablosu varmı dır forumlara baktım uygun cozum icin ne yapmam gerekir televizyon modeli Finlux 32FX210 led tv cevaplar icin tesekkurler

internet araştırdım usb movie tv olarak gözüküyor. bildiğim kadarıyla forumda da önceki yıllarda başka markaların bu tip tvlerini paylaşmışlar. tv film izleme işini görüyor. kendinin tunerı yok. bu durumda setbox dışında aktarma çaresi yok. ben modülle izliyorum daisetboxın bazı modelleri analogu da hdmi ya da scart ile aktarıyordur. setbox ile aktarma en mantıklısı gözüküyor. uydu ilemek için uydu alıcısı kablo tv için teledünya kutusundan aktarım yapılabilir. ama hangi modeli analog yayını hdmi ya da scart ile aktarıyor bu konuda bilgi sahibi değilim.av ile aktaran olmayacak. set box kullananlar bilgilendirirse iyi olur.

• iki cihazın setbox kullanım kılavuzlarına baktım. onlarda analog yayını av ile aktarıyor. teledünya ya da uydu alıcısı olsaydı kolaydı da analog yayınları aktarabilecek göremedim. Bir iki cihaz yurtdışı alışveriş sitelerinde gördüm. Onlarda çok pahalı. Set boxdan analog yayınları scart ya da hdmi ile aktaran cihaz modeline sahip olan biri yazarsa modeli işinize yarar. ben bulamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KABLO TV [ANA KONU]
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.