Şimdi Ara

Yeni telefonlarda neden Radyo yok ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anlam veremedim. Uygulamadan indirilebiliyor ama fm radyo kadar sağlıklı olmuyor. Telefonumu değiştireceğim ama radyosu olan telefon yok neredeyse

• İnternetsiz radyo çalıştıran telefon mu kaldı

RDK radyo uygulamasını kullanıyorum işimi görüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fm radio konursa eger ekstra vergi odemesi gerekiyor telefon sirketlerinin buyuzden yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Irresolute

İnternetsiz radyo çalıştıran telefon mu kaldı

4 yıllık motorola moto G var bende Normal FM radyosu var. Günümün 5-6 saati radyoda geçiyor. İnterneti çok yemiyor mu uygulamadan açınca?
  • Fasist Diktator kullanıcısına yanıt
    Mobil veri açıkken kullanmam ama deneyim dedim dakikada 1MB yiyor, genelde Wi-Fi ile kullanırım bu uygulamayı

WiFisız kalınca hattım Turkcell, fizzy uygulamasıyla idare ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irresolute -- 8 Mayıs 2018; 19:15:12 >
  • fm radyo arayan bir tüketici bence akılsız fm radyolu telefon kullanması daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasist Diktator

4 yıllık motorola moto G var bende Normal FM radyosu var. Günümün 5-6 saati radyoda geçiyor. İnterneti çok yemiyor mu uygulamadan açınca?

Alıntıları Göster
    Hangi radyo kanallarini dinliyorsunuz

Tavsiye verirmisiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatikanli Mumin

Hangi radyo kanallarini dinliyorsunuz

Tavsiye verirmisiniz

Alıntıları Göster
    En çok Best Fm ve radyospor hocam. Saat 16 da Ceyhun Yılmaz 18 Cem Arslan 22'de adem metan ile bitiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irresolute

İnternetsiz radyo çalıştıran telefon mu kaldı

sony xperia x 2016 model telefonum internetsiz radyo dinlenebiliyor,sonradan yüklemedim orjinal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasist Diktator

En çok Best Fm ve radyospor hocam. Saat 16 da Ceyhun Yılmaz 18 Cem Arslan 22'de adem metan ile bitiriyorum

Alıntıları Göster
    Bende best fm dinleyicisiyim ama cabuk sıkılıyorum yeni oneriler ariyorum hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 de üretilen j7 prime de var mesela

• Bazı telefonlarda radyo gizli olarak geliyor, programla aktif edebiliyorsun,uyumlu telefonlar

http://nextradioapp.com/supporteddevices/

Burdaki cihazlar gizli radyosu olanlar,next radio programı indirip kullanılıyor ama play storeda turkiyede kullanılamaz yazıyor, apk sini indirip denemek lazım, listedeki telefonlara sahip olanlar varsa deneyebilir

• konuyu hortlatmış olacağım ama not 8 lerde fm radyo trt vergisi yüzünden yok NextRadio yüklemeye çalıştım bu uygulama ülkenizde kullanılmamaktadır diyor ayrıca apk indirdin yükledim o da çalışmadı fm radyo yani internetsiz radyo dinleme programı varmı yardımcı olabirimisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: askiseven

konuyu hortlatmış olacağım ama not 8 lerde fm radyo trt vergisi yüzünden yok NextRadio yüklemeye çalıştım bu uygulama ülkenizde kullanılmamaktadır diyor ayrıca apk indirdin yükledim o da çalışmadı fm radyo yani internetsiz radyo dinleme programı varmı yardımcı olabirimisiniz
    Ben de Xiomi a2 lite aldım 1ay kadar önce ilk aldığımda yoktu sonra android güncellemesi ile geldi hocam FM radyo.

• FM radyo aslında elzem bir şeydir .. Daha yakın depremde bunu gördük gsm şebekeleri çöktü , çok daha büyük bir deprem olsaydı yüksek ihtimal internet altyapısıda çökerdi .. FM radyo acil durum yayınları için ilk geliştirilmiştir savaş zamanı.. zamanla afet yayınları içinde kullanılır olmuş .. Amerika'da kasırga bölgelerinde en büyük haberleşme cihazı radyolar oluyor.. toplanma alanları ve diğer bilgiler radyo üstünden verilir .. radyo o yüzden elzem bir şeydir aslen ..

• Telefonda fiziki radyoda kısıt olması, bir şeylerin iyiye gitmediğinin işareti diye düşünülebilir.

21. yüzyılın ilk çeyreğini aştık, böyle bir sorun olmaması lazım.

• Yapılan anketlerde %50+1 in telefonlardaki radyoyu kullanmadıkları anlaşıldığından ölü yatırım olarak değerlendirilip maliyeti kısma gerekçesiyle radyo konulmuyor dermişim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.