Bildirim
Yeni telefon önerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hocam Nokia C6-01 öneririm. Nokia'nın yeni kampanyasıyla fiyatı 599 liraya düştü, o paraya gerçekten iyi telefon. HD video kaydı falan var, güzel özellikleri var bir incele derim, benim tavsiyem bu model
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lepanto -- 20 Temmuz 2011; 14:14:09 > -
İşletim Sistemi Symbian 60 Serisi bu nasıl bişey -
quote:
Orijinalden alıntı: bnym97
İşletim Sistemi Symbian 60 Serisi bu nasıl bişey
Batan işletim sistemidir kendisi -
quote:
İşletim sistemi Symbian^3 yani Symbian'ın son versiyonudur. Eski S60'lara falan benzemez, bayağı bir iyileştirme yapılmış sistemde. Ama iOS stabilliği bekleyemezsiniz tabii ki. Sonuçta ne kadar para o kadar köfte, 599 lira için model gayet iyi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lepanto
quote:
İşletim sistemi Symbian^3 yani Symbian'ın son versiyonudur. Eski S60'lara falan benzemez, bayağı bir iyileştirme yapılmış sistemde. Ama iOS stabilliği bekleyemezsiniz tabii ki. Sonuçta ne kadar para o kadar köfte, 599 lira için model gayet iyi.
sonuç oalrak symbian mı daha iyi android mi + önerdiğiniz telefon mu daha iyi galaxy gio mu -
quote:
quote:
quote:
İşletim sistemi Symbian^3 yani Symbian'ın son versiyonudur. Eski S60'lara falan benzemez, bayağı bir iyileştirme yapılmış sistemde. Ama iOS stabilliği bekleyemezsiniz tabii ki. Sonuçta ne kadar para o kadar köfte, 599 lira için model gayet iyi.
sonuç oalrak symbian mı daha iyi android mi + önerdiğiniz telefon mu daha iyi galaxy gio mu
Uygulama bolluğu açısından Android daha iyidir. Ancak işletim sistemi haricinde c6-01 her türlü galaxy giodan iyidir.
-
quote:
quote:
Hocam ilk olarak son versiyon s^3 değil symbian anna :)
İkinci olarak video kaydini bilemem ama kamerasinda otofokus yok diye hatirliyorum yanlis hatirliyorsam lutfen duzeltin.
Son olarak telefon alacak arkadaşa eger telefonla fazla vakit gecireceksen uygulamalarla falan fazla ugrasacaksan android bir model öneririm Samsung Galaxy Gio veya özelliklerini tam bilmiorm ama Huawei x5 di galiba telefon hakkinda yorumlar gayet olumlu sadece yedek parca sıkıntısı olduğunu duymuştum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ynscn1903
quote:
Batan işletim sistemidir kendisi
Aynen öyle
Anladığım kadarı ile bu sene lise 1'e geçeceksin.Tabi ki oyun oynamayı isteyeceğini düşünüyorum bu yüzden android'li telefon tercih etmelisin.
Huawei ideos x5
Samsung galaxy Gio
şu cihazlara bakmanı öneririm.Eğer mesaj yazarım dersen Sony ericsson x10 mini pro alabilirsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: l3ortacine16
quote:
quote:
Aynen öyle
Anladığım kadarı ile bu sene lise 1'e geçeceksin.Tabi ki oyun oynamayı isteyeceğini düşünüyorum bu yüzden android'li telefon tercih etmelisin.
Huawei ideos x5
Samsung galaxy Gio
şu cihazlara bakmanı öneririm.Eğer mesaj yazarım dersen Sony ericsson x10 mini pro alabilirsin.
ister istemez elbette oyun oynuycaz boş vakitlerimizde başka yapacak bişi olmaz telefonda huawei ideos x5 baktım galaxy ile arasında kaldım galaxy internet hızı olarak fark atıyor ideos da kamera açısından hangisini alcağım arasında kararsız kaldım :D
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Aynen öyle
Huawei ideos x5
Samsung galaxy Gio
ister istemez elbette oyun oynuycaz boş vakitlerimizde başka yapacak bişi olmaz telefonda huawei ideos x5 baktım galaxy ile arasında kaldım galaxy internet hızı olarak fark atıyor ideos da kamera açısından hangisini alcağım arasında kararsız kaldım :D
Huawei'nin donanımı daha iyi
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Aynen öyle
Huawei ideos x5
Samsung galaxy Gio
Huawei'nin donanımı daha iyi
huaweiyi teknosa kipa orion bunlarda bulabilir miyim
-
Teknosa'da vardır.. -
Oyun oynayacağından Huawei Ideos X5 öneririm. Bilgisayarı açasın gelmez. -
x5 işini görür.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X