Bildirim
Yeni Telefon alıcağım Kullanıcı & Gözlemci Tavisyesi Arıyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bütçe nedir hocam ? Eğer bütçede sorun yoksa tabii ki Apple -
Bütçe? Marka olarak kaba seçim yanlış olur a cihaz önemli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütçe problem değil, fakat kararsızım -
quote:
Orijinalden alıntı: Chaos Knight
Bütçe problem değil, fakat kararsızım
Xperia Z2 bekle :) -
Vakit ve 5s butcesi varsa,daha iyisi Z2 almak mantikli.
Htc m8 hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman Z2'yi bekleyin hocam pişman olmayacaksınız. Eğer bekleme zamanınız yoksa Z1 alın derim ama kesinlikle Z2'yi beklemelisiniz -
Hocam Z seriside tablet çikolata gibi okadar buyuk ve kaba tasarımlı telefon yok. İşlemci vs güzel ama dizaynı hiç hoşuma gitmeedi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
4 aydır NOTE 3 kullanıyorum Eger buyuk ekran seviyorsan note 3 gayet iyi telefon ozellikleri yeterli... Yok note 3 buyuk dersen Apple al
Bende telefon almak istiyorum bütçe önemsiz ama yeni amiral gemiler 2 tane G2 fiyatına satılıyor.Aralarında 300-400 TL'de fark yok 1000 TL civarı farklar var.O yüzden yeni amiral gemilerden hiçbirisine 2000 TL üzeri verilmez diye düşünüyorum. -
sana htc one m8 öneriyorum ba?kada bi?ey demiyorum -
Samsung Galaxy S4 nasyl?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi samsung mu iphone mu diye sormuşsun. Tabiki ileriye dönük ve kalite olarak iphone.
samsung veya iphone arasında seçim yapacaksanız, iphone
haricinde öneri isterseniz Z serisinin tasarımını beğenmediyseniz tasarımı stabilitesi ve kamerası için One M8 i öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana_ -- 20 Nisan 2014; 12:43:36 > -
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
Vakit ve 5s butcesi varsa,daha iyisi Z2 almak mantikli.
-
S5 yada z2
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5s yada z2 alın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X