Şimdi Ara

Yeni telefon 01.10.2014 e kadar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 01.10.2014 te yeni telefon almam gerekiyor fiyat hic sorun degil... sadece android olmasini istiyorum... yeni cikicak telefonlar ne onerebilirsiniz? note 4 cikarsa onu almayi dusunuyorum... note 2 kullanicisiyim su anda...
    huawei zoppo sony hepsi olabilir mesela sony alirsak yaninda bir kol bandi hediye veriyolar... yani sizinde bi tekliflerinizi ogrenebilir miyim? tesekkurler

• hem butce belırtmemıssın hemde ekım ayına kadar koprunun altında cok sular akar ısler degısır,su an ıcın en ıyı cıhazlar bıle eylulde uygun fıyatlara dusebılır mesela..
  • Kısa yoldan z2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

hem butce belırtmemıssın hemde ekım ayına kadar koprunun altında cok sular akar ısler degısır,su an ıcın en ıyı cıhazlar bıle eylulde uygun fıyatlara dusebılır mesela..

hocam fiyat istediginiz kadar yuksek olabilir... kisacasi fiyatin herahangibir onemi yok eylul ekimde cikicak yeni telefonlar neler mesela? benim sorum bu yondeydi bunlardan hangilerini onerirsiniz gibi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Kısa yoldan z2

z2 hakkinda olumsuz birkac yazi okudum sajin dolum suresi falan uzunmus gibi
  • 3 hafta bekleyıp G3u gormek ve akabınde z2 ıle kıyaslamak gerkır,zaten o tarıhe kadar dahada ust cıhaz gelmeyecektır tahmınım.
  • Arkadaşlar bende 2015'te telefon almak istiyorum 2016'ya da sarkabilir sizce ne alayım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eylulde G2 al hem 1.100 civarina duser galiba ozellikleride iyi sarjida G3 pahali kacabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Arkadaşlar bende 2015'te telefon almak istiyorum 2016'ya da sarkabilir sizce ne alayım?

2015 ocak ise Z3 ideal olur,ama aralıksa z3c yada G4 bakilabilir,galaxy S6da altrrnatif olabilir..

Diger yandan 2016da ise Z4 nexus7 ios cephesinde ise iphone 7 64gb guzel olur.

• quote:

Arkadaşlar bende 2015'te telefon almak istiyorum 2016'ya da sarkabilir sizce ne alayım?

Nokia 3310 diye bir telefon çıkarmış kardeş gerçekten harika tavsiye ederim.
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    2015 ocakta kesin cikicak mi z3 ? onu alirim o zaman bi 2 ay bekleyip... benim telefon firmasi ile antlasmam 10. ayda bitiyor 2014 de eger ki 2015 ocakta kesin cikiosa beklerim 2 3 ay
  • Makara yapıyor onlar :)
    Z2 al sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adel1147

2015 ocakta kesin cikicak mi z3 ? onu alirim o zaman bi 2 ay bekleyip... benim telefon firmasi ile antlasmam 10. ayda bitiyor 2014 de eger ki 2015 ocakta kesin cikiosa beklerim 2 3 ay

Turkiyeye daha gec gelebilir,o yuzden sen alimini yap bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

2015 ocak ise Z3 ideal olur,ama aralıksa z3c yada G4 bakilabilir,galaxy S6da altrrnatif olabilir..

Diger yandan 2016da ise Z4 nexus7 ios cephesinde ise iphone 7 64gb guzel olur.

2015/16'ya Xiaomi , Oneplus ve yeni üreticiler pazara dahil olacaktır.

Bellimi olur belki General Mobile dünyada marka olma yolunda ilerlemeye başlar.Şaka şaka General Mobile'in daha 40 fırın ekmek yemesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 20 Mayıs 2014; 18:45:27 >

• peki tesekkurler arkadasim
  • İphone 6

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam ben almanyada yasiyorum o yuzden sorun olucagini zannetmiyorum
  • o zaman takıp edersın sık sık gelısmelerı erken gelırse ona gore karar verırsın..
  • Note 4 çıkarsa onu almanızı öneririm

lg g2den memnun musun? g3u tavsiye eder misin yoksa note 4 veya z3 mu aliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adel1147 -- 21 Mayıs 2014; 0:39:22 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.