Şimdi Ara

YENİ TELEFON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada belirtildiği gibi yeni bir telefona ihtiyacım var şuan Samsung Galaxy Gio telefonunu kullanıyor bulunmaktayım.
    S3 mini ile iPhone 4 arasında kaldım. 1-2 gün içinde telefonumu değiştireceğim. Bu iki seçenekten hangisini tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: stevejones

Illa bu ıkısınden bırı sart ıse s3 mını daha makul.

Buraya konu açmadan önce bu ikisi arasında kalmıştım, gelen tavsiyelere göre değişir.
  • Bu saatten sonra ıp4 e para vermek cazıp degıl s3 mını ıse gerek sarj gerek malzeme kalıtesı acısından zayıf bır model eger elınde 900 cıvarı butce varsa kı ben oyle anlıyorum,xperıa L dusunebılırsın ya da bıraz daha ekleyıp f_p acısından suan rakıpsız olan xperıa Sp ye bır goz atabılırsın bence.s3 mını nın shıftdelete net tekı vıdeosunu bır ızle zaten s3 mını nın ekran rezıllıgını gorunce sogursun telefondan.

Bu saatten sonra ıp4 e para vermek cazıp degıl s3 mını ıse gerek sarj gerek malzeme kalıtesı acısından zayıf bır model eger elınde 900 cıvarı butce varsa kı ben oyle anlıyorum,xperıa L dusunebılırsın ya da bıraz daha ekleyıp f_p acısından suan rakıpsız olan xperıa Sp ye bır goz atabılırsın bence.s3 mını nın shıftdelete net tekı vıdeosunu bır ızle zaten s3 mını nın ekran rezıllıgını gorunce sogursun telefondan.

Benim düşüncem iPhone4 e gore daha yakındı ancak dediğin gibi xperia modellerine bir araştırmakta fayda var.
  • Yanı zevk senın para senın,fakat son gelen ıkı model xperıa da makul fıyatlara ıyı donanımlarla geldıler kaldıkı tasarım olarakta samsung gıbı yumurta kasa plastık kasa gorunumunden cok daha sık duruyorlar,ozellıkle sp dekı alttakı renklı seffaf bar kısım olaganustu,alımınyum kasada ona keza.xperıa L de fıyatına gore sundugu ıslemcı ve kamera performansı olarak ıyı ısler cıkarıyor.goz ardı etmemen senın yararına olur dıye dusundum,kı bende zaten sp de karar kıldım yanı oyle haybeden telefon onermem zaten kendıme sectıgım telefondur sp.ama zevkler renkler tartısılmaz derler bana cok ıtıcı gelen bır model sana gayet sevımlıde gelebılır.

Yanı zevk senın para senın,fakat son gelen ıkı model xperıa da makul fıyatlara ıyı donanımlarla geldıler kaldıkı tasarım olarakta samsung gıbı yumurta kasa plastık kasa gorunumunden cok daha sık duruyorlar,ozellıkle sp dekı alttakı renklı seffaf bar kısım olaganustu,alımınyum kasada ona keza.xperıa L de fıyatına gore sundugu ıslemcı ve kamera performansı olarak ıyı ısler cıkarıyor.goz ardı etmemen senın yararına olur dıye dusundum,kı bende zaten sp de karar kıldım yanı oyle haybeden telefon onermem zaten kendıme sectıgım telefondur sp.ama zevkler renkler tartısılmaz derler bana cok ıtıcı gelen bır model sana gayet sevımlıde gelebılır.

Teşekkürler düşüncelerini değerlendireceğim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.