5 yıllık tt net kullanıcısıyım 8 megabite kadar olan tarifeyi kullanıyorum.tahaddüt vererek yeni kampanyalara geçmek istiyorum ama hızımın düşmesini istemiyorum modem kampanyalı olan tarifeler falan yokmu? kablosuz modemede ihtiyacım var ?
up ?
35Mbps'ye kadar 24 ay taahhütlü 60,90TL ve yanında modem veriyorlar abonelik süresince. AKN de 75GB. Şu anda Fiyat/Performans açısından en uygun tarife bu.
quote:
Orijinalden alıntı: Melihdeniz34
quote:
Orijinalden alıntı: zulu123
35Mbps'ye kadar 24 ay taahhütlü 60,90TL ve yanında modem veriyorlar abonelik süresince. AKN de 75GB. Şu anda Fiyat/Performans açısından en uygun tarife bu.
Şu anda sen 8 Mb hızı geçemiyorsan eğer 35 mb internet'i nasıl görmeyi planlıyorsun. Ben D-Smart Personeliyim. Bende 500 Mb'e kadar internet veriyorum size. :)
sanırım siz teknolojiden uzak birisiniz. bana da 8mbps verebiliyorlardı. ama bu tarifeye geçtim 34Mbps net bantgenişliği ve 4200KB/sn download hızı veriyorlar. hatta saha dolabında sadece ADSL portları varmış sadece benim için VDSL portu eklediler. Siz tarifeyi isteyince onlar size veriyorlar. yeter ki siz standart tarifenin dışına çıkmayı isteyin. Veremiyorlar diye bir şey yok. Sizin saha dolabınıza fiber geliyorsa 100Mbps'ye kadar her türlü tarifeyi kullanabilirsiniz, normal 8mbps'ye kadar tarifesinde sorun yaşıyor olsanız bile. insanları korkutup 8mbps'ye kadar hıza mahkum olmalarına neden olmayın. TTnet dışında internet sağlayıcıları VDSL portu kiralamak istemedikleri için insanlara sadece ADSL portlarından 8mbps satmaya çalışıyor hatta bazı internet sağlayıcıları 16mbps bile vermiyor. TTNet'e ne kadar kızsak da şu anda işini en iyi yapan ve en iyi hizmet veren firma. Kötünün iyisi yani. Daha iyisi gelsin ona da şans veririz ama daha iyisi çıkana kadar maalesef TTNet.
bunu bi düşüneyim başka ne tarifeler var acaba benim durumumda olan abonelere? nerden bakıyoruz bu kampanyalara?
quote:
Orijinalden alıntı: 26birkan
bunu bi düşüneyim başka ne tarifeler var acaba benim durumumda olan abonelere? nerden bakıyoruz bu kampanyalara?
quote:
Orijinalden alıntı: Giuly ADSL Paketleri
10 Ay %50 İndirim Kampanyası NETLİMİTSİZ - 8 Mbps'ye kadar Limitsiz 31,50 TL x 10 ay / 63 TL x 14 ay (24 ay olarak düşündüğümüzde aylık 50 TL olarak denk geliyor.)
2 Ay Ücretsiz 10 Ay İndirim Kampanyası NETLİMİTSİZ - 8 Mbps'ye kadar Limitsiz 44 TL x 10 Ay / 63 TL x 12 ay (24 ay olarak düşündüğümüzde aylık 50 TL olarak denk geliyor.)
ULTRANET LİMİTSİZ
16 Mbps'ye kadar Limitsiz 68 TL
HİPERNET Paketleri
TTNET HİPERNET LİMİTSİZ 20 Mbps'ye kadar LİMİTSİZ 54,90 TL x 24 ay TTNET HİPERNET LİMİTSİZ 35 Mbps'ye kadar LİMİTSİZ 60,90 TL x 24 ay (AKK olduğu için bu pakete gerek yok diyebilirim.)
Yalın İnternet
Yalın NETLİMİTSİZ 8 Mbps'ye kadar Limitsiz 50 GB 49,99 TL x 12 ay 63 TL + 15 TL (24 ay olarak düşündüğümüzde aylık 64 TL olarak denk geliyor.) Yalın NETLİMİTSİZ PLUS 8 Mbps'ye kadar Limitsiz 100 GB 85,99 TL x 12 ay 93TL + 15 TL (24 ay olarak düşündüğümüzde aylık 97 TL olarak denk geliyor.)
10 Ay %50 İndirim Kampanyası ile 2 Ay Ücretsiz 10 Ay İndirim Kampanyası 24 Ay baz alındığında ikisinde de 50 TL/Ay oluyor.
TTNET HİPERNET LİMİTSİZ - 20 Mbps'ye kadar - Limitsiz - 50 GB - 69 TL / Ay bu pakete taahhütsüz olarak geçebilirim. Tabi bu paketin taahhütlü olanına (54,90 TL x 24 ay) geçersem 24 ay için 339 tl avantaj sağlamış oluyorum. Beni düşündüren nokta da burası.
24 Ay İndirim kampanyasında size bir modem teslim edilir abonelik süresince kullanmanız için. modem almanıza gerek yok yani. bunun için 200TL'lik bir taahhütname imzalatıyorlar. modemin başına bir şey gelirse 200TL almak için. http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/24-Ay-Indirim-Kampanyasi.aspx adresinden kampanya detaylarını inceleyebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: 26birkan
modem de almak istiyorum onun için ne yapmalıyım?
TTnet modemde veriyor. Ödemeler 5TL x 24 ay ve 10TL x 12 ay şeklindedir.