Şimdi Ara

Yeni tanıştıgım biri hakkında yorumlarınız :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm öncelikle arkadaşlar..ben uzun zaman önce uzun soluklu bir ilişki yaşadım.. yaklaşık 2,5 yıl iyisiyle kötüsüyle bitti ve ayrıldıktan bu yana yaklaşık 1 yıl falan geçti..sevgilimden ayrıldıktan sonra içimde başka kızlara karşı hiçbir duygu besleyemedim,güvenemedim..öyle kendime zaman verdim,kafamı toplamak daha iyi düşünebilmek için..neyse şimdi hem okuuyup hemde de çalışıyorum..çalıştıgım yerde birisiyle tanıştım ama daha yeni :) şimdilik aramız iyi gidiyor,gayet olgun birisi de bende öyleyim zaten..baktım bugün faceden eklemiş beni de :) sevindim öyle nedense..tekrar birilerini sevmek,aynı şeyleri yaşamaktan korkmak beni endişlendiriyor ve o nedenle kendimi ve duygularımı çok belli etmiyorum..ama duygusal biriyimdir yani bayan ruhundan anlarım azbuçuk,nickimden de bellidir biraz şşiir falan da yazıyorum :) ..neyse işte bu arkadaşın perşembe günü dogum günü var,dedim acaba bir hediye alıp versem nasıl olur ? beni yanlış anlamasından korkuyorum,çünkü işe de yaklaşık 3 haftadir başladım ama onunla sohbetimiz yaklaşık 2 haftadır devam ediyor..her gece işten çıkınca duraga kadar beraber yürüyoruz sohbet ediyoruz yani..bana karşı da olumsuz bir durumunu görmedim..siz ne diyorsunuz,yeni bir başlangıç için adım atmalı mıyım ? tecrübem var bir öneki ilişkimden dolayı ama sizlerinde fikilerini almak istedim

• küçük bir hediye alabilirsin dozunu çıkarmada
  • Küçük bir hediye alıp kutlamanı tavsiye ederim. Deger verdigini düşünceli oldugunu belli etmiş olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.