Şimdi Ara

Yeni tanistigim arkadasım garip evi ve kendisi EDİT 2 SSLER GELDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunla 2 hafta once tanistik ortak arkadas vesilesiyle neyse takildik felan garip seyler gozlemledim 3 gundur oncelikle disardayken konusurken felan dalip gidiyor farkli yerlere mesela sordugum sorulara kacamak cevaplar veriyor neyse dun evlerine gitik ailem yok tatilde dedi hic inanasim gelmedi 3 kisi girdik eve girer girmez sesiz olun dedi hava kararmisti mete ve ben bekledik o ise odaya gidip geldi odada bir garipti koltuklarin ustunde ortuler felan sankintasinacaklar gibi he birde evin isiklarini acmayin deyip durdu acmafik birda neden diye sordum komsular goruyor felan soru sorma deyip birden celalendi bende meteye nerden buldun bu deliyi diye fisildandim neyse biz meteyle mutfakta cigara iciyorduk o bize burdan bi yere ayrilmayin deyip giti baska odaya bi 10 dk gecti ben tirsmaya basladim la bu deli felan diye neyse tolete giitim gitmez olaydim giderkennonun oldugu odanin kapisini kapatmisti odadan ses gelmiyordu ama alev yanar ya sanki boyle isik yanip soner gibi isik vardi neyse girdim dusa kabin les gibi actim meraktan icinde bakir tepsi ve murekep kalem ve kese kagidi vardi bune la dedim sona ciktim bu cocun kapisinibtikladim cevap yok hem sinir oldum hemde garip geldi neyse sona geldi yanimiza bende metede biz cikiyoz bay bay felan dedik gitik iste dun boyleydi cocuk bana gizemli geldi bir daha gorussemi sizce gencler bu tarz deliye ilk defabrastladim

EDİT 2 :DUN tekrar gitik bu sefer normaldi kendisi yemekbyedik felan yemekten sonra tolete gidip 30 dk gibi bi civar gelmedi bazi sorulara cevap vermiyor konu degistiriyor halen en bombasi o toletteyken ss ler cektim o oda kilitliydi acmaya calisdim fakat mutfaktaki kapali tepsiyi cektim her yer karanlikti elektrik acilmasin diyor evde kimse onun oldugunu bilmiyormus mis
     Yeni tanistigim arkadasım garip evi ve kendisi EDİT 2 SSLER GELDİ Yeni tanistigim arkadasım garip evi ve kendisi EDİT 2 SSLER GELDİ Yeni tanistigim arkadasım garip evi ve kendisi EDİT 2 SSLER GELDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi URANYUM-92 -- 6 Şubat 2014; 12:20:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CSB gibi geldi

• Böyle arkadaşı bulduysan alnından öp, heyecan eksik olmaz aranızda. Yavaş yavaş araştırın bakalım, kimin nesiymiş. Quanttum'un cin hikayesine benzettim, takip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peczwol

CSB gibi geldi

Dostum gercekten deil ilk defa geliyor boyle sey basima zaten bilen bilir ilk defa bu tarz konu aciyorum cok garip geldi

• takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Böyle arkadaşı bulduysan alnından öp, heyecan eksik olmaz aranızda. Yavaş yavaş araştırın bakalım, kimin nesiymiş. Quanttum'un cin hikayesine benzettim, takip.

Dostum korkutma beni ya iliskiyi keser im valahi

• o koltuktakiler ceset olmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: celo55

quote:

Böyle arkadaşı bulduysan alnından öp, heyecan eksik olmaz aranızda. Yavaş yavaş araştırın bakalım, kimin nesiymiş. Quanttum'un cin hikayesine benzettim, takip.

İnci sözlüğe girip okuyabilirsin, o kadar benzer ki şu anlattıkların, hikayeden bir bölüm sandım.

"İki genç dost ortak arkadaşlarının evine giderler ancak evde bir şeyler ters gider. Ev sahibi çocuk bir şeylerden hoşnut değildir ve kimseyi odasına sokmaz. Odada ışıklar belirir, aslında çocuk bir tip cin ayini sırasında arkadaşlarını evine çağırmıştır. Sonraki günler tuhaflıklar ardı arkası devam eder, iki dosta cinler musallat olur."

Aynısı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip

• quote:

quote:

quote:

İnci sözlüğe girip okuyabilirsin, o kadar benzer ki şu anlattıkların, hikayeden bir bölüm sandım.

"İki genç dost ortak arkadaşlarının evine giderler ancak evde bir şeyler ters gider. Ev sahibi çocuk bir şeylerden hoşnut değildir ve kimseyi odasına sokmaz. Odada ışıklar belirir, aslında çocuk bir tip cin ayini sırasında arkadaşlarını evine çağırmıştır. Sonraki günler tuhaflıklar ardı arkası devam eder, iki dosta cinler musallat olur."

Aynısı.

Tamam ben iliskiyi kestim

• quote:

Bunla 2 hafta once tanistik ortak arkadas vesilesiyle neyse takildik felan garip seyler gozlemledim 3 gundur oncelikle disardayken konusurken felan dalip gidiyor farkli yerlere mesela sordugum sorulara kacamak cevaplar veriyor neyse dun evlerine gitik ailem yok tatilde dedi hic inanasim gelmedi 3 kisi girdik eve girer girmez sesiz olun dedi hava kararmisti mete ve ben bekledik o ise odaya gidip geldi odada bir garipti koltuklarin ustunde ortuler felan sankintasinacaklar gibi he birde evin isiklarini acmayin deyip durdu acmafik birda neden diye sordum komsular goruyor felan soru sorma deyip birden celalendi bende meteye nerden buldun bu deliyi diye fisildandim neyse biz meteyle mutfakta cigara iciyorduk o bize burdan bi yere ayrilmayin deyip giti baska odaya bi 10 dk gecti ben tirsmaya basladim la bu deli felan diye neyse tolete giitim gitmez olaydim giderkennonun oldugu odanin kapisini kapatmisti odadan ses gelmiyordu ama alev yanar ya sanki boyle isik yanip soner gibi isik vardi neyse girdim dusa kabin les gibi actim meraktan icinde bakir tepsi ve murekep kalem ve kese kagidi vardi bune la dedim sona ciktim bu cocun kapisinibtikladim cevap yok hem sinir oldum hemde garip geldi neyse sona geldi yanimiza bende metede biz cikiyoz bay bay felan dedik gitik iste dun boyleydi cocuk bana gizemli geldi bir daha gorussemi sizce gencler bu tarz deliye ilk defabrastladim

Evine gitmeyeydin iyiydi

• Başka bir atakan vakası daha
  • O başka yerlere dalma konusu genellikle aşıklara oluyor ama çocuğun evi falan da böyle garipse,davranışlarıda bu çocuk şizofren gibi :D
  • korktum lan
  • Takip

• quote:

Hocam inanın başlığı görür görmez aklıma Quanttum'un hikayesi geldi sonu geldi mi bir bilginiz var mı filmden sonra ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Mühendisi

quote:

Hocam inanın başlığı görür görmez aklıma Quanttum'un hikayesi geldi sonu geldi mi bir bilginiz var mı filmden sonra ?

la bi gidin korkutmayın adamı ya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Mühendisi

quote:

la bi gidin korkutmayın adamı ya

Güzel bir hikayeydi merak etme korkmak istiyorsan bu konuyu gece açmalıydın Ayrıca takipteyim

• @Zaman Mühendisi@sherlockholmes221B @HerTOntK @RedBull008 @Perfect Insanity @-TheTimeLord- @bimin aystiisi @Oziko @christopher smith @No Way Punk @Peczwol SSLER GELDİ DUN GİTİMO TUVALETTEYKEN CEKTIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi URANYUM-92 -- 6 Şubat 2014; 12:33:11 >
  • Tam korku filmi çekilecek ev

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.