Şimdi Ara

yeni taktığım işlemcide sorun olabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar e2180 işlemciyi çıkardım e4600 core 2 duo işlemci taktım. taktıktan sonra video izlerken bilgisayar donuyor veya bazen bir şey yapmazken de donabiliyor. eski işlemcide böyle sıkıntı yoktu.

acaba fanın vidalarını çok sıktım da işlemcinin üzerine baskı yapıp böyle bir soruna yol açma durumu var mı ? yoksa işlemci yarı bozuk bir işlemci olabilir mi ? çünkü bozuk olsa tamamen bilgisayar çalışmaz çalışırken donma sorunu oluyor. bunu 2. el olarak almıştım.

• işlemci vidasını aşırı sıkmakta yapar
    ayrıca chip set in driver ini tekrardan güncelle komple kaldırıp
  • lord276 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler görüşleriniz için hocam.

böyle bir sorun yaşayabilecek arkadaşlara bilgi olsun benim fanım 4 çaprazlama vidalı olarak işlemci üzerine monte ediliyor. küçük dübelli olanlardan değil. ben baya bi vidaları sıktım tabi işlemciye ne kadar yakın olursa o kadar iyi soğutur diye fakat galiba aşırı sıktığımdan fanın ağırlığı baskı yapmış işlemciye. hiç tahmin etmiyordum vidalardan kaynaklanabileceğini. vidaları gevşettikten sonra hiç takılma donma olmadı. ilerde olursa yazarım ama sorun çözüldü demek ki zaten sürdüğüm macunda baya yayılmış baskıdan taşma olmamış ama az sürmüştüm çünkü iyi ki işlemci bozulmadı

bu arada burnintest programıyla da arıza tespiti yaptım fakat işlemcide herhangi bir sıkıntı bulamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo06 -- 15 Nisan 2019; 17:40:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araçda sorun olabilir mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.