Şimdi Ara

YENİ SYMBOL ÖZELLİKLERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
13.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni symbol expression 1.2 16 v ALDIK EMLİYET KEMERİ TAKILMADIGINDA UYARI VERMİYOR.
    VE ARABA HAREKET EDDİGİNDE KAPILARI OTOMATİK KİTLEMİYOR.
    YENİ SYMBOLDA BU ÖZELLİKLER VAR GÖZÜKÜYOR ANLAMADIM VALLA.
    BU ÖZELLİKLER BU MODELDE VAR MI ? YOK MU ?
    YARDIMCI OLANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

• değişen birşey yok gittim bende imzamdaki aracı aldım ondan 5 kat daha iyi
  • imzamdaki nedemek bir şay anlamadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhan88

imzamdaki nedemek bir şay anlamadım...

arkadaş clio 2 privilage almış
  • slm ilhan 88 bende de aynı araç var emniyet kemeri uyarı sesi vermiyor...çokta önemli olmadığını düşünüyorum...Uyarı sesi olsaydı bu sefer kapatmak için uğraşırdak bunun dışında araç süper bende 2 gün oldu alalı...hepinize kazasız sürüşler
  • kullanma kılavuzu okudunuz mu? okuduysanız orada bu özelliklerin nasıl kullanılacağı yazardı. otomatik kilitlemeyi aktifleştirmek için araç çalışırken konsoldaki merkezi kilitleme tuşuna basılı tutun, 5 sn sonra bip sesi gelir ve aktiflerşir. megané'da böyle clio'da da böyledir bence

emniyet kemeri uyarı sesinin olmaması ilginç servise sorabilirsiniz
  • Emniyet kemeri uyarı sesinin olmaması pekte ilginç sayılmaz benim imzamdaki araçta sadece lambası var uyarı için ses yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: crazyarif

kullanma kılavuzu okudunuz mu? okuduysanız orada bu özelliklerin nasıl kullanılacağı yazardı. otomatik kilitlemeyi aktifleştirmek için araç çalışırken konsoldaki merkezi kilitleme tuşuna basılı tutun, 5 sn sonra bip sesi gelir ve aktiflerşir. megané'da böyle clio'da da böyledir bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • emniyet kemeri ikazı sadece gorsel ses ile ikaz yok .ayrıca arac hareket ettıgınde kapıların otomatık kılıtlenmesı ozellıgı yok.ben bizzat servise baktırdım arabayı bılgısayara taktılar o ozellıgın olmadıgını soyledıler.bırde bu konularda 2009 yeni kasa symbol baslıgında bulabılırsın....
  • Hayırlı Olsun.
    KApıların Otomatık kılıtlenmesı yok.
    Emnıyet kemerı takmayınca seslı uyarı vermıyor.
    Topıdoda Isık yok.
    Bende 1.4 Experssıon kullanıcısıyım arabamı yaklasık 1 hafta once teslım aldım gecen zamanda gayet memnunum ama yukarıda yazdıgım bazı eksıklıklerı var.
    Kardes eger YENI KASA SYMBOL baslıgına gelırsen aklına takılan baska sorularada cevap bulabılırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yahyademirci

Emniyet kemeri uyarı sesinin olmaması pekte ilginç sayılmaz benim imzamdaki araçta sadece lambası var uyarı için ses yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: crazyarif

kullanma kılavuzu okudunuz mu? okuduysanız orada bu özelliklerin nasıl kullanılacağı yazardı. otomatik kilitlemeyi aktifleştirmek için araç çalışırken konsoldaki merkezi kilitleme tuşuna basılı tutun, 5 sn sonra bip sesi gelir ve aktiflerşir. megané'da böyle clio'da da böyledir bence

2001 araçla kıyaslama yapmanız çok doğru değil bence bende de 2003 megané var onda da sesli uyarı yok ama 2004 ve sonrasında sesli uyarı var ayrıca 2009 model araçta hem sürücü hem yolcu için bu ikazın olmaması renault'un araca gerekli özeni göstermediğinin açık göstergesidir

• bende de full araç var bende yok ama çok önemli deil kafaya takmıoyrum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutbul

emniyet kemeri ikazı sadece gorsel ses ile ikaz yok .ayrıca arac hareket ettıgınde kapıların otomatık kılıtlenmesı ozellıgı yok.ben bizzat servise baktırdım arabayı bılgısayara taktılar o ozellıgın olmadıgını soyledıler.bırde bu konularda 2009 yeni kasa symbol baslıgında bulabılırsın....

benim araçta kapıları içten kilitleyebiliyorum. 4 sinyal düğmesinin olduğu yerde soldaki düğmede kırmızı renkli kilit işareti var. ona basıyorum kilitliyor. beyaz renkli kapıların açık olduğunu gösteren işaretin olduğu düğmeye basınca açılıyor. sende niye yok bu özellik anlamadım. aracım 1.4 expression baz iyolit mavi.
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Bende geçen ay 2.ci el 2011 Yeni symbol 1.5 Dizel authentique modeli satın aldım. içinde kullanma klavuzu yoktu. Satın aldığım kişiye sorduğumda kaybettiğini söyledi. Acaba pdf ortamında bunu siteye ekleyebilecek var mı yada direk mail atabilecek. Kafama bazı şeyler takılıyor bakmak istediğimde bulamıyorum. Servisten talep ettiğimde 80 TL karşılığında alabileceğimi söylediler. Konu ile ilgili yardım edebilecek arkadaş var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan88

yeni symbol expression 1.2 16 v ALDIK EMLİYET KEMERİ TAKILMADIGINDA UYARI VERMİYOR.
    VE ARABA HAREKET EDDİGİNDE KAPILARI OTOMATİK KİTLEMİYOR.
    YENİ SYMBOLDA BU ÖZELLİKLER VAR GÖZÜKÜYOR ANLAMADIM VALLA.
    BU ÖZELLİKLER BU MODELDE VAR MI ? YOK MU ?
    YARDIMCI OLANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

Hayırlı olsun. Bende 2010 model 1.4 8v olanından yeni aldım.

Araçta emniyet kemeri takılmadığında sesli uyarı sistemi yok.

Diğer soruna gelince aracın kapıları açıkken önce kontağı aç (ama çalıştırma) daha sonra kapıları kilitleme düğmesine basılı bekle. yaklaşık 5 sn sonra bir uyarı sesi gelecektir (dılit diye ). sonra aracı çalıştır ve araç 10 km hıza geldiğinde kapılar otomatik kilitlenecektir. özelliği daha sonra devre dışı bırakmak istersen tam tersini yapacaksın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.